2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Elfi zaten herkes öyle düşünürkü illa hatta erken çocuk sahibi olanlar ya çocuğum olmazsa diye yapıyo genelde

merhaba canım anılarımıza daldık kusura bakma seninle tanışamadık hoş geldinbiraz kendinden ahsedermisin adaşım

merhaba canım ben kk da eskiyim ama bi süre ara vermiştim siteye şimdi geri geldim:) ben 31 yaşındayım 3 senedir birlikteliğim var sonunda karşı taraf beni ikna etti bu sene artık söz yapalım yani değilmialman şirketinde çalışıyorum personel müdürüyüm başka aklıma gelmiyo canım varsa sorun alayım

canım benim yaşın küçük değilmiş sorun olacağını sanmam yani karşı taraf ailenin kriterlerine uyuyosa sorun yokhakkında hayırlısı olur inşallah

canım benim yaşın küçük değilmiş sorun olacağını sanmam yani karşı taraf ailenin kriterlerine uyuyosa sorun yokhakkında hayırlısı olur inşallah

yaşım uygunda babama göre ben daha mini minnacığım
bide minyon tipliyim kimse inanmıyo herkes 24-25 sanıyo beni

elfi zaten herkes öyle düşünürkü illa hatta erken çocuk sahibi olanlar ya çocuğum olmazsa diye yapıyo genelde

bana da kuzenim diyo yap diye...o beni veren amcamın kızı :))

1 tane yap, sonra istersen yapma yada çok sonra yap ama bitane olsun diyor..o da sonra olmazsa derdinde :)
ama ne alaka biz zaten ilaçla korunmuyoruzki...

Halbuki kendisi daha kızken hamile kaldı :)))

yani eşiyle evlendikten sonra bayaa uzun sürdü onların şeyetmesi:78::76:
Anaa bide öğrendik ki denemelerde hamiş kalmış :)))

Halbuki kendisi daha kızken hamile kaldı :)))

yani eşiyle evlendikten sonra bayaa uzun sürdü onların şeyetmesi:78::76:
Anaa bide öğrendik ki denemelerde hamiş kalmış :)))

nasıl yani kız aylarca fiki fiki yapamadılarmı

aynen fundacım katılıyorum kahretsin valla çok güzel oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…