2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

supercm buarada kendi fotolarını silerken benimkileride silermsn sana zahmet nasıl olsa pek anlaşılmyor

ayy bugün yakalapım fotoları :)

zuzu küçük olmuş ama çok hoş gözüküyorsunuz.

superr ilk poz çok hoş.çok beğendim.diğerleri de öyle.çok hoşsunuz siz de.

kızlar şimdi geldim hepiniz süpersiniz fotolarınızı yeni gördüm
zuzu sende güzel bir gelin olmuşsun ama hiç anlayamadım ben,en kısa zamanda b üyüklerinden istiyoruz

süper seninkilerde çok tatlı çıkmışlar canım bizimde albüm hazırmış mail attı albümde bi başka hava oluyo yaa baskıya vermşler allah bilir ne zaman alırız

süper seninkilerde çok tatlı çıkmışlar canım bizimde albüm hazırmış mail attı albümde bi başka hava oluyo yaa baskıya vermşler allah bilir ne zaman alırız

evet çok hoş oluyorzemuszemus
sagol cnmm..
acele etme gec olsun temiz olsunyerimseniben

zaten güzel hazırlamışlar çok beğendim mail atmışlar daa düğün uşak ta olduğu için uşağa gitmemiz ancak bayram o da nöbetçi olmazsam tabiiiii

nasıl olsun canım yaa kardeşim vardı dört gün dün gitti üzüldümmm...aşkımda işten sonra dershaneye gitmişti bi geldi sağolsun hemen uyudu dün resmen patladımmm uyandırmaya da kıyamadımm.bugün erken gelecek ama ben nöbetçiyimm...son 2 ay inş şu sınav hayırlısıyla geçerde bende kocama kavuşurumm yaawww...
işte bende böyle süpercim sende ne var ne yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…