2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ttatlım gececimisin ya ..kötü ya öyle..benim eşimde hastanede ama gece vardiyasını kullanmaz..lmaz: beni yanlız bırakamz hep gündüzde çokşükür..

inş..sizde düzene girersiniz öyle zor oluyor senin için....boshayallersmile

valla bende iyiyim tatlı tatlı gecnip gidiyoruz..arada ufak tefek atışıyoruz ama aşkın cilveleri işte...:1hug:

ben mecburen gececiyim canım gündüz mesaim de var ama en fazla haftada bir ancak bu yüzden büyük şehirlerden nefret ediyorum küçük bi yerde olsak haftada bir nöbet tutarız.bazen üç gün evde olurum bazen gün aşırı nöbetçi olurum hayatımız aylık nöbet listme bağlı yani canım...saolsun başhemşirelik genciz die canımızı çıkarıyor...hayırlısı yaa mesleğimi seviyorum ama hep vericisin...bi de ben yıllık izinden döndüm hiç gündüzüm yok kmse demiyo ki ya bu kız yeni evlendi bir iki hafta gelinliğinin tadına varsın nerdeeee????
ne güzel eşinin seçme şansı varmışş.bizim tabi ki yok...benim kocam ayda 9 10 gün yalnız uyuyooo yazık ona...

ekmek parası napıca..seviyorsan sorun yok tabi:hulya:

benimkinn gözü açık..dedigini yaptırıyor..müdüre baglama çekiyor hepsırnaşık şey

gulbumm başhemşireyle aran iyise konuşsan canm nöbetlerini ona göre ayarlasa

sökmez ki tatlım sonuçta serviste 8 kişi nöbet tutuyor hepsi aynı koşullarda sürekli gündüz olan 2 kişi var birisi sorumlu diğeri ise çocuğuna bakacak kimse olamdığı için geliyo ksrışık bizim işler yaa bakalım biraz daha çalışıcam da kocam atanırsa ne ala atanamazsa ameliyathaneye geçmek için çalışıcaz galiba....aşkım tanıdık birileerini bulmuş...

zuzucum onlara bizim gibi alt tabakların ulaşması çok zor tatlımmsempatiksalakcinni arkadaşım hamileyken bile 14 gün izinsiz çalışmıştı elemean yok der kapıyı suratına kapatır.ben var ya böyle bakanlığın...ben agresif biri değilim aama genelde hemşireler öyle tanınır ya kiminin özünde köpek gibi hırlamak vardır ama kimini de koşullar o hale getirmiştir kızlar...

herkesin yaptığı kendine göre zor evet sizin sürekli hastalarla ilgilenmeniz dahada zor
gerçektende bazılarıda çok suratsız be şeker ben bikerm hastalnmıştım eczaneye gitmştk ablamla tansiyonumu ölçmeye eczacı acile gidin hemen dedi çarpıntım vardı çok kötüü ve sol tarafım tutmuyodu nerdeyse

neyse hastaneye gittik doktor kalp grafimi çekmesini söyledi hemşireye ve odadan çıktı doktor.hemşire orda benimle ilgilenmesi yerine oturmuş reçetemi ne yazıyor ablam kızdı buna neyse hemen arkasından doktor geldi daha çekmednmi faln dedi bu hemen çekiyorum şimdi faln

ben o ara kalp krizi geçiriyo olsaydım nolucakti saniyelerin bile önemi yokmu??

kesinlikle önemi var canım yaa gereksizlerde çok fazla bende mesleğime acil serviste başladım sayılır.sıkıntılı bi yerdir ama inan popomuzu sandalyeye koymadığımız geceler olurdu bizim yaa.ayy ben şekerimdir yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…