2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

offf biran önce saat 5 olsun, gideyim eve bakayım istiyorum. eğer olursa ilk aydan 300 tl. kara geçmiş oluruz. bu sefer öyle tam dayalı döşeli olmasa da olur diyorum. zaten şurda 1 senemiz daha kaldı. onu da idare ederim. sonuçta burda fazladan kenara atacağım her kuruş kendi evimin daha güzel olmasını sağlayacak.

reglim falan yakın değil kızlar başkalarının gerginliği bana patladı..nigarın yazdığı şeye bozuldum..önce önemsemedim ama düşündükçe kötü oldum..

zuzu hayrdır sabah da acıktın iki kez kahvaltı yaptın, belin ağrıyo felan :82: :89:

yok kıss acıkırım ben hep :))
öğlen ekmeksiz çok az yemek yedim ondan tutmadı beni :)

hiç yazmadın varsayıyorum

...

ikinizde birbirinizi yanlış anlamışsınız kızlar budurumu abartmayın bence gayet de iyi arkadaşlığınız var hepimizin var,olmüyüüü bülee

reglim falan yakın değil kızlar başkalarının gerginliği bana patladı..nigarın yazdığı şeye bozuldum..önce önemsemedim ama düşündükçe kötü oldum..

yaa canım oda bozulduğunu ifade etmişti o konunun içinde bende vardım...burda sadece yazıyoruz hani mimiklerimiz ses tonumuz olmuyo burda onun için yanlış anladınız birbirinizi

Funda benim yüzümden mi? yapma yütfen bukadar büyütüp abartılacak bişi mi oldu?
hadi beni bırak okadar kişiyi de mi üzeceksin, üzülürler çünkü herkes seni çok seviyo..
ben seni yanlış anlamış olabilirim, gereksiz alınganlık da yapmış olabilirim..
ki uzatmıyorum, geçti-gitti.. lütfen sorun haline getirme bunu olur mu?
seviyorum ben seni, söylemiştim de cumartesi :))) her halini :))

yok ya kırıldımbende seni sevdiğim için kırıldım zaten yoksa önemsemem biliyosun

büyüceksiniz sizde napalım büyütcez burda bebekler

hadi öpün birbirinizi kalksın alınganlık hadi bakayım

ya ben konuyu bilmiyorum ama yapmayın kızlar ama insanlar sevdiklerine kırılırmış zaten bizde burda birbirimizn yüzünü görmesekte dertlerimizi dinliyoruz arkadaş olduk sonuçta.illa yüzyüze olmak gerekmiyo demekki.

yok ya kırıldımbende seni sevdiğim için kırıldım zaten yoksa önemsemem biliyosun
öpim barışalım :26:

özellikle çok bilmiş tavırların rencide ediyo falan dedin ya ona çok üzüldüm
ay ben ablayım bikere, özür dilerim kırıldıysan (çok kötüsün önce ben kırılmıştım özür diletti yaa ) ama ben bu çok bilmiş halini seviyorum senin çok, sadece o gün dalga geçiyosun gibi gibi geldi.. unutalımmı

herkes birbirini seviyorsa öpüşün barışın, bir daha da olmasın böyle şeyllerrrr :13:

ya ben seninle dalga geçermiyim şaka yapıyoduk öyle yine uyuzluğumuz üstündeydi geyik yapıyoduk demekki senin hasas gününmüş alınmışın normalde hiç alınmazdınpeki hadi unutalım

ya ben seninle dalga geçermiyim şaka yapıyoduk öyle yine uyuzluğumuz üstündeydi geyik yapıyoduk demekki senin hasas gününmüş alınmışın normalde hiç alınmazdınpeki hadi unutalım

evettt işte bu. yok öyle hemen küsmek, gitmek falan. "bacaklarınızı kırar oturturum dizimin dibinde" annem böyle derdi

hay Allah gene ben suçlu oldum, aynı kız kardeşim gibisin
ama olabilir, farklı bir ruh hali içinde okudum belki o gün yazılanları, sonra ertesi günde cenaze felan
neyse artık alınmiycam tamam
hafta sonu da aklıma geldi hep, üzüldüm yani okadar seviyorum seni çünkü, önemsiyorum :)))

acıkkttıımmm..yaa saat 5 olsun hemen v.daiesine gimekten kurtulutum

bugün o işlemin son günüsaat 4,30 olcak birazdan ben halen gidemedim ..koşturmak istemiyorum
hemen 5 olsun..adam ceza yicek ama napayım yaa vaktinde halletsin o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…