çok şaşırdım canım yaben samimi bulduğum için şaklar yapıyorum geyik yapıyorum çok ciddi muhabbetlerimde oldu sizlerle bilemiyorum demekki yanlış anlaşılıyorum veya tanımadığınız için böyle oluyo..evet öyle ama ben o söylediklerini eşimden beklerim..çocuksu tavırlarım vardır ama olgun biriyim insanların hallerinden anlayabilirim..kendimi herkes gibi zannediyorum ben galiba sorun bende
zuzu hayrdır sabah da acıktın iki kez kahvaltı yaptın, belin ağrıyo felan :82: :89:
yok canım ya sessiz değilim aman pazartesileri hiç sevmiyorum..bide artık pek bişey paylaşasımda kalmadı açıkcası..bidaha girmeyide pek düşünmüyorum..ne söylesem yanlış anlaşılıyo bildiğim şeyleri paylaşıyorum fikir veriyorum bilmiş oluyorum ..evet bildiğim çok şey var okuyorum araştırıyorym takip ediyorum her açıdan kendimi geliştiriyorum..şaka yapıyorum ona alınılıyo böyle saçma saçma şeyler..valla ben burda doğaldım olduğum gibiydim sizlerlede çok şey paylaştım hepinizi ayrı ayrı seviyodum..alışmıştım size..iyi arkadaşlıklar kuruldu diyodum..demekki ben öyle sanıyomuşum..hepinize iyi paylaşımlar
reglim falan yakın değil kızlar başkalarının gerginliği bana patladı..nigarın yazdığı şeye bozuldum..önce önemsemedim ama düşündükçe kötü oldum..[/QUOT
canım nigar hanginizin ismi bilmiyorum ama seni üzmek için dememiştir muhakkak sen alınma gitme biyere bak bende ne güzel arkadaşlarım oldu diyodum bulmışken kaybetmeyeyim seni
reglim falan yakın değil kızlar başkalarının gerginliği bana patladı..nigarın yazdığı şeye bozuldum..önce önemsemedim ama düşündükçe kötü oldum..
Funda benim yüzümden mi? yapma yütfen bukadar büyütüp abartılacak bişi mi oldu?yok canım ya sessiz değilim aman pazartesileri hiç sevmiyorum..bide artık pek bişey paylaşasımda kalmadı açıkcası..bidaha girmeyide pek düşünmüyorum..ne söylesem yanlış anlaşılıyo bildiğim şeyleri paylaşıyorum fikir veriyorum bilmiş oluyorum ..evet bildiğim çok şey var okuyorum araştırıyorym takip ediyorum her açıdan kendimi geliştiriyorum..şaka yapıyorum ona alınılıyo böyle saçma saçma şeyler..valla ben burda doğaldım olduğum gibiydim sizlerlede çok şey paylaştım hepinizi ayrı ayrı seviyodum..alışmıştım size..iyi arkadaşlıklar kuruldu diyodum..demekki ben öyle sanıyomuşum..hepinize iyi paylaşımlar
Ay Allahım yarabbimreglim falan yakın değil kızlar başkalarının gerginliği bana patladı..nigarın yazdığı şeye bozuldum..önce önemsemedim ama düşündükçe kötü oldum..
funda benim yüzümden mi? Yapma yütfen bukadar büyütüp abartılacak bişi mi oldu?
Hadi beni bırak okadar kişiyi de mi üzeceksin, üzülürler çünkü herkes seni çok seviyo..
Ben seni yanlış anlamış olabilirim, gereksiz alınganlık da yapmış olabilirim..
Ki uzatmıyorum, geçti-gitti.. Lütfen sorun haline getirme bunu olur mu?
Seviyorum ben seni, söylemiştim de cumartesi :))) her halini :))
öpim barışalım :26:yok ya kırıldımbende seni sevdiğim için kırıldım zaten yoksa önemsemem biliyosun
ay ben ablayım bikere, özür dilerim kırıldıysan (çok kötüsün önce ben kırılmıştımözellikle çok bilmiş tavırların rencide ediyo falan dedin ya ona çok üzüldüm
öpim barışalım :26:
Ay ben ablayım bikere, özür dilerim kırıldıysan (çok kötüsün önce ben kırılmıştımözür diletti yaa ) ama ben bu çok bilmiş halini seviyorum senin çok, sadece o gün dalga geçiyosun gibi gibi geldi.. Unutalımmı
öpim barışalım :26:
ay ben ablayım bikere, özür dilerim kırıldıysan (çok kötüsün önce ben kırılmıştımözür diletti yaa ) ama ben bu çok bilmiş halini seviyorum senin çok, sadece o gün dalga geçiyosun gibi gibi geldi.. unutalımmı
ya ben seninle dalga geçermiyimşaka yapıyoduk öyle yine uyuzluğumuz üstündeydi geyik yapıyoduk demekki senin hasas gününmüş alınmışın normalde hiç alınmazdın peki hadi unutalım
hay Allah gene ben suçlu oldum, aynı kız kardeşim gibisinya ben seninle dalga geçermiyimşaka yapıyoduk öyle yine uyuzluğumuz üstündeydi geyik yapıyoduk demekki senin hasas gününmüş alınmışın normalde hiç alınmazdın peki hadi unutalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?