yogun bir şekilde girmişinz muhabbete anam konuya girip dagıtmak istemiyrum ..okuyorum yazdıklarınızı:82:
efendimmmmmmmmmm cnmmm
cevapppppppppp :))))
hmm anladım canım, ben pek aynı duyguları paylaşmıyorumevet evet çok seviyorum onu hastasıyım:98:
tahmin ettim canım
elfii yedin mi bişeyler
böyle kendine ceza veriyosun amaHayır yemedim yemeyide hiç düşünmüyorum
böyle kendine ceza veriyosun amaüzüldüğün yetmiyomuş gibi
bu şekilde yapma ama, zaten halsiz düşüyosun tansiyonun felan arıza yapıyo, git bişiler yeeşim şimdi aradı acıkmış lütfen yede bende yiyim diyor sen ye diyorum yok diyor. Biraz burnu sürtsün istiyorum
bitsn bugün yaa...
yok canım ya sessiz değilim aman pazartesileri hiç sevmiyorum..bide artık pek bişey paylaşasımda kalmadı açıkcası..bidaha girmeyide pek düşünmüyorum..ne söylesem yanlış anlaşılıyo bildiğim şeyleri paylaşıyorum fikir veriyorum bilmiş oluyorum ..evet bildiğim çok şey var okuyorum araştırıyorym takip ediyorum her açıdan kendimi geliştiriyorum..şaka yapıyorum ona alınılıyo böyle saçma saçma şeyler..valla ben burda doğaldım olduğum gibiydim sizlerlede çok şey paylaştım hepinizi ayrı ayrı seviyodum..alışmıştım size..iyi arkadaşlıklar kuruldu diyodum..demekki ben öyle sanıyomuşum..hepinize iyi paylaşımlarfundaaa pek bi sessizsin bugün..
Pazartesi sendromumu yaşıyosun yoksamınaKayınvalidem kullanır bunu :))
yok canım ya sessiz değilim aman pazartesileri hiç sevmiyorum..bide artık pek bişey paylaşasımda kalmadı açıkcası..bidaha girmeyide pek düşünmüyorum..ne söylesem yanlış anlaşılıyo bildiğim şeyleri paylaşıyorum fikir veriyorum bilmiş oluyorum ..evet bildiğim çok şey var okuyorum araştırıyorym takip ediyorum her açıdan kendimi geliştiriyorum..şaka yapıyorum ona alınılıyo böyle saçma saçma şeyler..valla ben burda doğaldım olduğum gibiydim sizlerlede çok şey paylaştım hepinizi ayrı ayrı seviyodum..alışmıştım size..iyi arkadaşlıklar kuruldu diyodum..demekki ben öyle sanıyomuşum..hepinize iyi paylaşımlar
yok canım ya sessiz değilim aman pazartesileri hiç sevmiyorum..bide artık pek bişey paylaşasımda kalmadı açıkcası..bidaha girmeyide pek düşünmüyorum..ne söylesem yanlış anlaşılıyo bildiğim şeyleri paylaşıyorum fikir veriyorum bilmiş oluyorum ..evet bildiğim çok şey var okuyorum araştırıyorym takip ediyorum her açıdan kendimi geliştiriyorum..şaka yapıyorum ona alınılıyo böyle saçma saçma şeyler..valla ben burda doğaldım olduğum gibiydim sizlerlede çok şey paylaştım hepinizi ayrı ayrı seviyodum..alışmıştım size..iyi arkadaşlıklar kuruldu diyodum..demekki ben öyle sanıyomuşum..hepinize iyi paylaşımlar
,yok canım ya sessiz değilim aman pazartesileri hiç sevmiyorum..bide artık pek bişey paylaşasımda kalmadı açıkcası..bidaha girmeyide pek düşünmüyorum..ne söylesem yanlış anlaşılıyo bildiğim şeyleri paylaşıyorum fikir veriyorum bilmiş oluyorum ..evet bildiğim çok şey var okuyorum araştırıyorym takip ediyorum her açıdan kendimi geliştiriyorum..şaka yapıyorum ona alınılıyo böyle saçma saçma şeyler..valla ben burda doğaldım olduğum gibiydim sizlerlede çok şey paylaştım hepinizi ayrı ayrı seviyodum..alışmıştım size..iyi arkadaşlıklar kuruldu diyodum..demekki ben öyle sanıyomuşum..hepinize iyi paylaşımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?