2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fundaaa pek bi sessizsin bugün..
pazartesi sendromumu yaşıyosun yoksamına kayınvalidem kullanır bunu :))

zuzu hayrdır sabah da acıktın iki kez kahvaltı yaptın, belin ağrıyo felan :82: :89:

fundaaa pek bi sessizsin bugün..
Pazartesi sendromumu yaşıyosun yoksamına Kayınvalidem kullanır bunu :))
yok canım ya sessiz değilim aman pazartesileri hiç sevmiyorum..bide artık pek bişey paylaşasımda kalmadı açıkcası..bidaha girmeyide pek düşünmüyorum..ne söylesem yanlış anlaşılıyo bildiğim şeyleri paylaşıyorum fikir veriyorum bilmiş oluyorum ..evet bildiğim çok şey var okuyorum araştırıyorym takip ediyorum her açıdan kendimi geliştiriyorum..şaka yapıyorum ona alınılıyo böyle saçma saçma şeyler..valla ben burda doğaldım olduğum gibiydim sizlerlede çok şey paylaştım hepinizi ayrı ayrı seviyodum..alışmıştım size..iyi arkadaşlıklar kuruldu diyodum..demekki ben öyle sanıyomuşum..hepinize iyi paylaşımlar

aaa noldu kim neye alındı ya ben görmedim funda gitme yaa olurmu öle şeyy..

hayırdır fundam sen niye bozuldun yine? bugün kimse birşey söylemedi ki, söyledi de ben mi kaçırdım? üzemeyelim birbirimizi. ne güzel muhabbet ediyoruz beraber. ayrılık girmesin. hepimiz birbirimize destek oluyoruz, yardımlaşıyoruz. alınganlığa falan gerek yok.

,

neden canım nolduki biri bişemi dedi ?

Fundacım olurmu öyle şey.. Reglin mi yakın yoksa niye gerginsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…