2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ewt süpercimm işten yeni geldim uyumamaya karar verdimm.biraz kestirdim hastanede bugünde ramazzandan önce şöyle tip köşe bi temizlik yapicimm...perşembeye kadarda iş yokkk allah ımm çok şükürrr....

off ya bi pazarım var ondada dinlencenmi eğlencenmi

sonra böyle oluyosun işyerindemirmirmirmir

ben işyerimde bahsetmiştim..asgari alıyorum falan diye...

lise stajerlikten beri..burdayım 4 yıl olucak nerdeyse..üniversitede bitti .kalmak istermisin dediler..seninle çalışmak iyi olur dediler..bende işi ve ortamı sevdigim için kabul ettim..çokta istiyordum zaten..okulum gecen yıl bitti..büyük kurumsal bir şirketteyim..burda herkesin belli işi var sanada burda bir deger katalım..seninde belli bir işin olsun..stajerlikten kalıp..iyi yerlere gelmiş insanlar çok..burda falan dediler.okeyledim bende seve seve..ama bunlar konuşulurken ben hiç paradan bahsetmedim..
aradan bir yıl gecti..şuan evlendim falan biliyosunuz..ben mali işler bölümünde yardımcıyım burda herkese ayriyetten muhasebe elemanıyım..taşören çalışıyorum..neyse..gecen gün müdür..benim üst kişime sormuş..benim için ne yapmayı planladıgmı..başka bir işi arayıp aramadıgımı sormuş..bizimkide bilmiyorum demiş..eger burda kalıcaksa..ona egitim vermemiz gerekir demiş..sadece muhasebe dayalı olarakk..çünkü muhasebe dışında işler yapıyorum kıslar.sana sordugum sorular oda bize cevap verecek duruma gelmeli demiş.müdür..ona..sonra demişki müdür ben onlada konuşurum demiş...

kısacası müdür benle konuşacak...

ne yapmak istiyorsun???

işlerin çogalıcak..daha fazla iş ögrenmelisin...daha agırlık vermelisin...buna ne dersin..gibi...

ben bu sorulara karşılık ne cevap vermeliyim...

bu konuda yardım istiyorummmm

hmm walla canm ilk defasnda para konuşmadm demişsin sende önce şartları öğren yani maaş olark, sonra karar ver dicem ama ilk etapta maaşı sormada nekadar yerinde olurkiibilmiyorumkismile

bi düşüneyimCADIARZU

tatlım ilk önce bana sorarsan ilk önce sizin bana ne vereceğinizi öğrenmem gerek dersin. iyi niyetli olduğunu göstermek içinde, evlendim ve sonuçta maddi olarak yüküm fazlalaştı bu iş yerinde olmaktan çok mutluyum ama hayat şartlarıda malum, almış olduğum ücret beni tatmin etmiyor gibi şeylerle acitasyon yapmalısın. özel sektörde ağlamayana meme yok mantığı var çünkü.

süper tam olarak ne işler yapacaksın bence öğrenmelisin ilk başta; ve iş yükün arttacaksa otomatik olarak maaşında artmalı ve bunu dile getirmelisin...çünkü şu bi gerçek ağlamayana meme vermezler...

ayy herkes önce para demişkaydirigubbakcemile3

e haklı olarak yanii emeğin karşılığı bu.

işyükü sorumluluk artacak maaş aynı kalacak olmaz

nekadar para okadar köfte:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…