2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ne verecekleri şöyle muhasebecinin yaptıgı işleri bende ögrenicem ..içerigini tama anlamıyla..şuan tüm dosyalamalar bana ait...fatura falan giriyorum..ama mizandır yevmiye defteri bunlarla ilgim yok..birde şöyle geldigim güne bakarsak..zamanla zaten yeni yeni şeyelrde ögreniyordum..5 ayda bir misal..ilkgünki gibi degilim zaten..
işlerim artarsa konumum degişir..bu nedenle maaşımda artar diye düşünüyorum...
ama ne zaman artar onu bilmiyorum..haklısın arse ablamada aynı şeyi söyledi..
maaşından memnun olmadıgını söyle dedi..

ben maaş konusun konuşmalımıyım??CADIARZU

işte benim aklıma takılanda o...:uhm:

büyük şirketlerde para konuşmak kaybettirir demişti bir yakınım..

ama bende zaten hemen konuşmadımki..baya zaman oldu.dügünden sonra konuş deiler bana...bende dedim onlar düşünür..evlendik eşsek degiller..bir gelişme olur demiştim..olduda konuşuluyormuş işte.

muhasebe işi tatlım..

ayy herkes önce para demişkaydirigubbakcemile3

e haklı olarak yanii emeğin karşılığı bu.

işyükü sorumluluk artacak maaş aynı kalacak olmaz

nekadar para okadar köfte:icecream:

ee tabi yaptıgın iş artarsa parada artar..
burda terfilerde oluyor..sengözlerimebaksanab

hayılısı olsun artık canım..
işyerini müdürünü sen biliyosun biraz ılımlı biriyse o kendi şartlarını sunsun sende kendi şartlarını bi orta yol bulunur elbet

arz talep meselesi işine gelirse kabul edersin .işine gelmezse başka biriş bulana kadar (daha tatmin edici maaşlı) aynı konumda devam edersin....

süpercimm sen bilirsin ama ben riski severim çünkü insanlar risk almadan dahi ii bir konuma gelemez ve aynı yerde kalmamak için bazı şeyleri göze almalısın eğitim yorgunluk çömezlik vs...

öncelikle sen ne istiyorsun bunu iyi bilirsen orada konuşman daha rahat olur kendiliğinden gelir zaten.

hayırlısı inş..saolö yorum içina.s.

süpercimm sen bilirsin ama ben riski severim çünkü insanlar risk almadan dahi ii bir konuma gelemez ve aynı yerde kalmamak için bazı şeyleri göze almalısın eğitim yorgunluk çömezlik vs...

gelişim yoksa maaştada gelişim olmazki zaten

büyük şirketlerde para konuşulmaz diye birşey yok, heryerde önce para konuşulur, şuanda zaten sana hakkın olanın çoookkk azını veriyolar, hiçbiryerde üniv. mezunu bir kişiye asgari ücret verilmez.

öncelikle sen ne istiyorsun bunu iyi bilirsen orada konuşman daha rahat olur kendiliğinden gelir zaten.

oluruna göre konuşurm elbette..
ne söylicegi belli kıslar..zaten..

ben ona göre mantıklı etkileyici cevaplar vermek istiyorum..ben hiç iş görüşmesi ypmadımki..okul bitti biteli burdayım

oluruna göre konuşurm elbette..
ne söylicegi belli kıslar..zaten..

ben ona göre mantıklı etkileyici cevaplar vermek istiyorum..ben hiç iş görüşmesi ypmadımki..okul bitti biteli burdayım

galiba ortam samimi bir ortam şirket ne kadar büyük olursa olsun veya küçük olsun ortam samimi bir ortam bence akışına göre konuş samimi knouş maddiyatında önemli oldugunu konuş anlayacaklardır...

büyük şirketlerde para konuşulmaz diye birşey yok, heryerde önce para konuşulur, şuanda zaten sana hakkın olanın çoookkk azını veriyolar, hiçbiryerde üniv. mezunu bir kişiye asgari ücret verilmez.

bir ara çıkamyı düşündüm...ama sabret sonuçta burda kariyer yapıyosun dediler..başak insanlar..

2 yılllık mezun olsamda dimi canım...

lise mezun arkadaşlarım var ..onlar benden fazla alınca zoruma gidiyor..
nereye kadar beklemeyilimki..

galiba ortam samimi bir ortam şirket ne kadar büyük olursa olsun veya küçük olsun ortam samimi bir ortam bence akışına göre konuş samimi knouş maddiyatında önemli oldugunu konuş anlayacaklardır...

ortam güsel canım evet..

isim vermek istemiyorum..şimdi türkiyede 3 büyük şirket var ya..onlardan biri anlayın ben isim vermiyim...

servisim var kapıdan alıyor...
yemek multınetkartım var..yemekhane vardı kapandı..
dogum günlerinde dogum günü kutlanır..vs..
insan ilişkileri yüksek insana deger.veriyorlar..
3 ayda bir çift maaş alıyor normal çalışanlar..ikramiyleri var...vs..

tamamen kullanıyolar işte başka birşey değil. az paraya daha fazla çalıştırıyolar.
kariyer yapmak ne demek yaa,acaba orada nasıl bir kariyer yapıyosun asgari ücretle CADIARZU

tamamen kullanıyolar işte başka birşey değil. az paraya daha fazla çalıştırıyolar.
kariyer yapmak ne demek yaa,acaba orada nasıl bir kariyer yapıyosun asgari ücretle CADIARZU

[B]pardon kıdem ya..şöyle yani..yarın birgün bir işyerine gidersem...cv me bakarken..iyi sonuç olurmuşş..

evet ya benim gibi bir arkadaşım daha var burda..az paraya çok çalışıyorz falan diyorz....

şirketten biri de demişti bir arkadaş..burda yaptıgın başka yerde yapsan misal 1200 alırsın demişti ..
[/B

arse ne konuşmam gerektigini..bana özetle canım..öz bir şekilde..

ben böyle iş mevzularında çok sinirleniyorum. işin özünü bildiğim için adamların ne cinlikler yapıp size az para verdiğini sahtekarlıklarını acayip çıldırıyorum.şimdi bide krizdi yok işsizlikti falan diye bütün çalışanları korkutuyolarki ağızlarını açıpta zam diyemesinler.
hayatım ilk önce kim seninle konuşacaksa ,şefmi müdürmü yanına çağırır ve ilk önce senin ağzından laf almaya çalışır. yani anlattığına göre gidiyorum. derki mesela, canım senin ilerdeki hedefin ne, ne yapmak istiyosun der.sende dersinki işimde iyi yerlere gelmek, yükselmek,kariyerimde yükselişe geçmek dersin. 2 yıllık mezunsan mesela 4 yıllık bitirmek istediğini uzmanlaşmak istediğini falan söylersin. sonra o sana bizimle devam etmeyi düşünürmüsün der,farklı sorumlulukları kaldırabileceğine inanıyomusun der, sende kendinden emin bir şekilde, şuanda birikiminin çoğaldığını ve azimle verilen eğitimlerle dahada iyi olabileceğini söylersin.büyük ihtimalle o biz sana eğitim vericez falan der, sende bu arada samimiyetinize inanarak birşey sorabilirmiyim falan diye konuya girip. şuanda aldığım maaş çok düşük ve evlendim hiçbi değişiklik olmadı, sizinde bildiğiniz gibi zorlanıyorum. sorumluluğum artınca bana vaatlerinizde ne gibi değişiklik olacak dersin, zaten böylece konu konuyu açar

teşekkürler canım...
4 yıla uzatmak gibi niyetim yok ama..gamyoncuiremsu

maaşı konuşmalıyım bunu anladım tamama.sa.s.

niye 4 yıla uzatmayı düşünmüyosun anlamadım CADIARZU
yaşın gençken yap yapabildiğin kadar, devir değişti oku okuyabildiğin kadar. yarın öbürgün gelir 4 yıllık bir üniv mezunu alır işini elinden.çünkü sana verdikleri paranın aynısını onada verirler oda işsiz dolanmak yerine idare edeyim der aynı senin dediğin gibi. iş vereninde işine gelir 2 yıllık yerine 4 yıllık üniv liyi çalıştırmak.

şimdilk düşünmüyorum diyim o zaman..
üniv..çok sıkıydı..sevmedim hiç...hocalar falanguclubacismile

lise çok güseldi....boshayallersmile

liseyi birincilikle bitirdim benboshayallersmile

sen bilirsin tabiki ama dışardan bitirebilirsin, yanılmıyosam şimdi açıköğretim üniv falan çok avantajlı. ben şimdi yüksek lisans yapıyorum, üniv sonra 2 yıl ara vermiştim keşke vermeseydim hemen yapsaydım diyorum,çünkü acayip zorlaşıyo yaş ilerleyince. inşallah bu sene bitecek, şimdi tez hazırlıyorum bakalım sonrasında doktora var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…