:))) misafir gelcek demiştim ya, gelmediler ....onlara misafir gelmiş siz gelin dediler:)
yemekten sonra 9 gibi eşimin dedesi rahtsızlanmış sabahtan onu ziyaret ettik yaptığım kekten götürdüm....
Ordan kalktık bi arkadaşlara uğradık..orda da muhabbet 10,30 da ordan kalktık....
O bize gelmeyip bizi çağıran arkilere gittik...gırgır şamata bi baktık 1
Evler yakın hemen kalktık eve geldik :)))))
güzel oluyo böyle yaşıtın,tanıdığın çiftlerle zaman geçirmek evet:))) misafir gelcek demiştim ya, gelmediler ....onlara misafir gelmiş siz gelin dediler:)
yemekten sonra 9 gibi eşimin dedesi rahtsızlanmış sabahtan onu ziyaret ettik yaptığım kekten götürdüm....
Ordan kalktık bi arkadaşlara uğradık..orda da muhabbet 10,30 da ordan kalktık....
O bize gelmeyip bizi çağıran arkilere gittik...gırgır şamata bi baktık 1
Evler yakın hemen kalktık eve geldik :)))))
geçmiyo amason 1 30 saat kaldı
sizde bizimki gibi olmuş önce arkadaşlar bize geldi sonra biz onlara gittik çok komikti çıkarken diyoki eşim sıra yine sizde biz geldik sıramızı savdık diyobugün ne yapacaksın bakıyım
geçmiş olsun canım
oh ne güzel gezmişsin işte
son 1 30 saat kaldı
son 1 30 saat kaldı
Gezme konusundamı yemek konusundamı ne yapıcam :))
sağol canm evet gezdik :))
gezme konusundaen çok gezende senle benmiyim ne ay kıyamam sen kaçta çıkıyodunki
günaydinlarr !!!!
günaydın kızlar :))) çalışkan arılar gibisiniz maşallah. ben daha yeni uyandım;eşim hala uyuyor; zavallım sabaha kadar ders çalışmış...
super rüyada at murattr her haliyle hayra yor
ddemir işten ayrılmışsın hayırlısı olsun; belki o işte çok üzülüp yıranacaktın ; vardır senin de bir yerlerde sei bekleyen bir işin.
günaydın kızlar :))) çalışkan arılar gibisiniz maşallah. ben daha yeni uyandım;eşim hala uyuyor; zavallım sabaha kadar ders çalışmış...
super rüyada at murattr her haliyle hayra yorddemir işten ayrılmışsın hayırlısı olsun; belki o işte çok üzülüp yıranacaktın ; vardır senin de bir yerlerde sei bekleyen bir işin.
okumaya başladım 2 sf okudum , ama onu da yapmak istemiyo canımNektar kitabını oku
sinem ev hanımı, diğer herkes çalışıyo sanırımyok galiba ev hanımı:S
okumaya başladım 2 sf okudum , ama onu da yapmak istemiyo canım
sinem ev hanımı, diğer herkes çalışıyo sanırım
kızlaar, haftaya sabah 8 akşam 7 uygulaması başlıyor, cumartesi tatil
ve servis beni 7:15 de alıcaknapıcam bilmiyorum
6 da kalkarım artık
ınss canım sen calısıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?