2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Olsun nigar cumartesi beraber vakit geçirin pazar bende temizlik falan yapıcam dün akşam gerçi ev süpürdüm toz aldım

rüyamda deniz kenarında bem beyaz at gördüm kızlar:97:
hayır olsun inş sen yorum yapıyodun ama rüyalara neye işaretmiş :))

Olsun nigar cumartesi beraber vakit geçirin pazar bende temizlik falan yapıcam dün akşam gerçi ev süpürdüm toz aldım
şimdi annemler konuştuk, kardeşim kungfu panda 2 ye gitmek istiyomuş, 1. animasyonu birlikte izlemiştik, sanırım pazar öğleden sonra kardeşimle sinemaya gitcez kardeşim 8 buçuk yaşında bu arada

Son düzenleme:
günaydın kızlar

elficiğim sevindim iyi olmana canım işallah bugün herkes için iyi olur
nektarcığım ne güzel eşinle doyasıya gez insan vakit geçirmeyi özlüyor
maşallah kızlar ne kadar çok misafir geliyor öyle size

oo süper valla gez canım boşver temizliği nasıl olsa yaparsın
Günaydın enku naber

superciğim hayra yor hayr olsun ama güzel rüyaya benziyor deniz kenarında beyaz at kısmet nasip demek

çok işaretli bir rüya gibi geldi..haberci bir rüyaydı..

deniz kenarında beyaz at yere yıgılmıştı..ata binen erkekte yere yıgılmıştı. benim yanımda eski erkek arkadaş vardı..yaralının yanına gttk kaldıralım dye..sonra anladık ki üzgün sevgilisinde denize düşürmüş..kaybetmişti..aaa dedim kız arkadaşını kaybetmiş dedim rüyamda.. senin gibi dercesine

sonra dedim ki arkadaşıma bende seni rüyamda gördüm hep suratsızdın yien böyle dedim

super senin şu erkek arkadaşın rüyalarından çıkmıyor mübarek. başka bi topiktede görmüştüm 2 rüyanı yazmıştın ikisinde eski erkek arkadaşını görmüştün ne istiyor bu senden

bende iyiyim canım düne göregidiyomusunuz hafta sonu adalara

gidiyoruz canım eşim otele rez.yaptırmış 25haziran cumartesi akşamı 26ısda 1.yıldönümümüz.

tabi gitmeden ona internetten hediye sitesi vardıya ordan bişe buldum hediye sözleşmesi ondan yaptırıp otele göndericem tabi devamıda gelecek

Zeynepcim havada kapalı şansınıza inş. güzel geçer adalar geziniz..

işallah canım bugün gitmiyorum zaten 25inde cumartesi gideceğiz ama vapur saatlerine bakıcam akşam gidecektik iş çıkışı nette gözüküyor ama netten bilet alalım dedik yok adalara o tarihte vapur ilginç

bende bu hafta sonu diye hatırlamışımumarım güzel vakit geçirirsin

biz de bugün ablamla alışverişe çıkcaz. elbise, kot, güneş gözlüğü ve ayakkabı bakcam. bakalım artık hangisini alabilcem eşim de bugün için büyük ihtimalle erken gelirim demişti. o da gelirse süper olur, ev de bakarız hem. hepsi bir arada çıkar. yarın hem pazara gitcez, hem de temizlik yapmam lazım. hava sıcak diye kapı pencere hep açık, sürekli toz oluyor. bu arada ben hala hastalanmadım, 2 gün gecikti. bugün gelse süper olacak ya. benim 2. günüm çok sancılı geçiyor, evde olur dinlenirdim ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…