2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay evet aşkımda hemen az yiyor geri çekiliyor..tekde yenmiyorki..

tvde de nihathatipoğlunu baktık...dua ettrdi adam:Saruboceq:

bizim sahur erken oldugu için dua kısmına yetişemiyoruz biz 03:24 de imsaktı yedik namazlarımızı kışldık yattık size göre istanbula göre yaptıkları için geç oluyıo bize biraz

bizim sahur erken oldugu için dua kısmına yetişemiyoruz biz 03:24 de imsaktı yedik namazlarımızı kışldık yattık size göre istanbula göre yaptıkları için geç oluyıo bize biraz

senin imsak vaktinde ben yeni kalkıyodum
namaz kılmadık ya..ezan saatini bilemedk ögreniyim bugün

günaydınlarrrrrrŞeniz
pazartesi 3 ayım kıslar günler ne çabukta geçiyo ramazanda başadı
hepinize hayılı ramazanlar

supercim eşyalarım geldi hepsi yerleştirip çekicem resimleri eklerim albüme canım çok güzel oldu hepsi zaten valla doru diyoeun yedim günderli kaldı 52 gün acaip hızlı geçior nikahıma daha da az kaldı hayatım 22 gün var ayyyy çok heyecanlıım bu arada evliler söleyin bakalım bana ben şimdiden derin dondurucuma neler atabilirim kış için hazrılık olarak

anladım canım..
insanın kendi evi başka..
hep mutlu olun inş.

amin tatlım hepimiz mutlu olalım inşşşş bu mübarek ayda bol bol dua edelim hepimiz için inşşş hepimiz uzun uzun bir ömür boyu mutlu bir yuvada yaşarız

günaydın kızlar
hayırlı ramazanlar

fatmacım çok güzel çıkmışınız

heaven benim dondurucuda börülce var dolmalık biber var taze fasulye var vişne falanda var

evet aslında dolmalık biber de iyi olur domatesi rendeleyip koyayım diyorum ben bir de yemeklik dorayıp kayayım diorum bamya koydum bezelye koyucam acaba soğanları falan da doğrayıp dolaba atsammı ki hazır olsun mercimek nohut da haşlayıp koymak ii olur patlıcan kızartıp koymalı aklıma gelenler bunlar

ben bugün oruçlu değilim kızlar ama bakalım dayanabileckmiyim sahura kalktm dahada bişy sürmedim ağzıma

bekarkende adetliyken tutardım ben orucumu (Allah kabul etsin)

evet domatesi unutmuşum:))

biber patlıcanda olur evet közleyip de koyabilirsin heralde..

soğan koyma bence ne gerekvarki doğraması iki dakkalık iş.sonra kokutmasın dolabıfisfisfis

günaydın hayırlı ramazanlar kızlar.

nasıl geçti ilk sahurunuz?ilk defa kendşm kalktım sahur hazırladım senelerdir canım annem hazırlar ben yer yatardım.uyanamayacagım diye de heyecam yaptım sanırım gece saat başı uyandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…