ben bugün oruçlu değilim kızlar ama bakalım dayanabileckmiyim sahura kalktm dahada bişy sürmedim ağzıma
bekarkende adetliyken tutardım ben orucumu (Allah kabul etsin)
ben bugün oruçlu değilim kızlar ama bakalım dayanabileckmiyim sahura kalktm dahada bişy sürmedim ağzıma
adetliyken oruç kabul olmaz ki... hem niye dayanamyasın ki
günaydın kızlarr muhabbetiniz bol olsunŞeniz
supercim eşyalarım geldi hepsi yerleştirip çekicem resimleri eklerim albüme canım çok güzel oldu hepsi zaten valla doru diyoeun yedim günderli kaldı 52 gün acaip hızlı geçior nikahıma daha da az kaldı hayatım 22 gün var ayyyy çok heyecanlıım bu arada evliler söleyin bakalım bana ben şimdiden derin dondurucuma neler atabilirim kış için hazrılık olarak
bekar kızlara adetliyken oruç tutmanın bir arpa boyu kadar sevabı var kızlar
ben ramazanı çok severim hepde tutmuşumdur adetliyken bile
ama şimdi evli olduğumdan kabul olmuyor ben yinede dayanabildiğim kadar yemicem bugün
çünkü iftarları çok severim herkes birazdan yemek yemenin sevincindeyken ben o duyguyu yaşayamıcam çünkü aç olmucam sofradakilerle aynı duyguyu paylaşmadktan sonra o iftar sofrasında bulunmanın bi espirisi yok bence
bekar kızlara adetliyken oruç tutmanın bir arpa boyu kadar sevabı var kızlar
ben ramazanı çok severim hepde tutmuşumdur adetliyken bile
ama şimdi evli olduğumdan kabul olmuyor ben yinede dayanabildiğim kadar yemicem bugün
çünkü iftarları çok severim herkes birazdan yemek yemenin sevincindeyken ben o duyguyu yaşayamıcam çünkü aç olmucam sofradakilerle aynı duyguyu paylaşmadktan sonra o iftar sofrasında bulunmanın bi espirisi yok bence
Adet halinde olan bir kadının, oruç tutmadığı halde yemeyip içmeyip oruçlu gibi durması haramdır. Bu durumdaki hanıma oruç tutmak haram olduğu gibi, yemiyerek, içmeyerek oruçlu gibi durması da haramdır. Aynı şekilde oruca niyet edipte tan yeri ağardıktan sonra hayız veya nifas haline giren kadına, akşama kadat oruçlu gibi aç durmak haramdır. Bu durumdaki hanımların gizli yemeleri İslami edeplerdendir
aa bak bunu bimiyordum işte...
haram oldgunu..
ben gizli su içerdim bisküvi yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?