2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

uzun uzun mesajlaşsınlar onlar

ayy ben artık çok çabuk yorulmaya başladım ya sabah azıcık yürüdüm nasıl yoruldum daha şimdiden böleyiz bakalım napacaz ama karnım çok büyüdü kızlar:)
resim isteriz, yrıca tatilden foto da eklemedin sen bol

nektar anlamıştır onu :)))
:13: tabiykii

sFundaa siz zuzuyla telefonda konuştunuz mu? buldun mu zuzunun çok basit bulunabilen numarasını

resim isteriz, yrıca tatilden foto da eklemedin sen bol

:13: tabiykii

sFundaa siz zuzuyla telefonda konuştunuz mu? buldun mu zuzunun çok basit bulunabilen numarasını

evt cnm evde netim yok çünkü burdanda olmuyo ancak annemlere götürmem gerek makineyi orda yapabilirim..
aslında bizimde salı günü evlilik yıldönümü:))daha doğrusu nikah yıldönümü oluyo bizimki:)

Yok canım belli etmedim ona anlamamazlığa geldim şimdi size söylüyorum ne yapıcaz yıldönümünde dedim hiç oturcaz neyapacaz sanki dedi ama hiç yalan söylüyemiyo yazık

evet sanırım yeterçiçek alır umarım

benimki almaz heralde çiçek, eskiden daha biz çıkarken çiçeği kavga sırasında kafasına vurmuştum hergün çiçek alan sevgilim bidaha almadı niye almıyosun dediğimde kafama atmasaydın diyor ama napıyım askere gitmeden bir gün önceydi başbaşa bişeyler yapalım dedim o ise yok erkek arkadaşıma gidelim banane dedi gıcık yedi kafasına sonra çiçeği

Nektar ararsan sesli konuş bacım, heycandan duyamam bide

Funda bence bi yemek yeter...bide küçük pasta alırsın oldu bitti :)))
tamam Funda çok sessiz konuşuyo yaa telefonun ahizesini kulağıma kadar sokuyorum

Filizimle de konuştuk, hiç çekingen felan değil sesi, çok tatlı

tamam Funda çok sessiz konuşuyo yaa Telefonun ahizesini kulağıma kadar sokuyorum

Filizimle de konuştuk, hiç çekingen felan değil sesi, çok tatlı

evet funda sessiz konuşuyo sanki biri duycak gibi Ama anladım ben zorlanmadım...
O pısırpısır konuşan sen dğilmiydin yaa..sanki funda öytle demişti çok az geliyo sesi diye :)

deşifre etmene gerek yok ki çözdüm bile istersen deniyelim :)))

akıllı hatunsun, meslektaş olunca bazıları gibi uğraşmadan da buluyolar dimikki

Ay kız sürpüz olsun, şimdi olmasın :))

ama tele direk ben çıkmıyom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…