sensin topiğin şirinesibizde seni seviyoruz topiğin şirinesiçok severim dondurmalı pasta zuzuu dün yedim sonunda dondurma
Işyerindekilerinin böyle bi sürpriz yapması çok hoş:81:
tünaydın kızlarrr.... Uyandım, mutfağımı toparladım geldim. Dün akşam çok güzeldi. Annem, babam ve eşimle gittik şafak nöbetine. önce mehteran takımı, sonra ayten alpman veeeee candan erçetin çıktı sahneye. Candan tam 2 saat boyunca resmen şov yaptı. Harika bir sanatçı. Sahnesini ilk defa gördüm ve hayran kaldım resmen. Fotoları gün içinde eklerim kızlar. Eşim pişik olmuş o yüzden çok duramadık. Normalde sabahlamayı düşünüyorduk ama kıyamam aşkıma işkence çekti resmen. Gece 2'de çıktık ordan. 3 gibi ancak yattık. Az önce eşimi uyandırdım, hemen koştum buraya
Nigarım doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin. Yeni yaşın sağlık, mutluluk, başarı ve aşk dolu geçsin.
Eki Görüntüle 227796 Eki Görüntüle 227797
canım ödediğin ücrete bağlı, 3 günlük de oluyo, 7 de 1 ay da.. belgelerin işlemibi geliyorum herkes burda
bi geliyorum kimsecik yok
hemşo bişi sorucam canım sana
bu bg de vatandaşlık işleri uzun sürüyomu bi bilgin var mı
canım ödediğin ücrete bağlı, 3 günlük de oluyo, 7 de 1 ay da.. belgelerin işlemi
ama vatandaşlık nasıl oluyo bilmiyorum :26: eşim de olucak çift vatandaş, ama araştırmadık henüz..
evet canım, biz de bikere orda da nikah yapıcazben dün konsolosluğa gittim evraklarımı teslim ettim
vizem cuma günü çıkıyo bi aksilik olmaz umarım
benim eşim çifte vatandaş ben kendiminki alıcam
bidahaki gidişte nikah yapıcaz orda da nikah yapmak gerekiyomuş
eşinin ve çocuklarının yararlanabilmesi için
Ama meyve şöleni ve limonluya bayılıyorum :)
ekşi seviyorum yaa...şimdiden ye ekşiyi hazırlan ayşeye :))
ayy zuuzm öldürücem seni bak yine canımı istettin:131:ne güzel yiyo bu yabende ekşili severim limonlu vişneli bide kakaolu fıstıklı
Off çok uykum geldi..
Gel ısmarlayım .....
Hadii hep beraber yalaşalım kızlar:131::131::131::131::131:
normalde kaşımak yasak mı ki :26:selam fıstıklar !!!
Nasıl gıdıyor ?
Benım göbegım acayıp kasınmaya basladı dayanamayıp bır kac kez kasıdımnıvea kremı ve bebek yagı sürüyorum.
ıns. cok catlak olusmaz bol bol su ıcmeye calısıyorum catlak olusmasını engellıyormus.
Filizzz naptın işleri canım...allahtan kdvler uzadı :) ödemelerde uzadı ohh :)
ısmarlaburda dondurmacı falan yok uzakta sapık eşşek :94:
selam fıstıklar !!!
Nasıl gıdıyor ?
Benım göbegım acayıp kasınmaya basladı dayanamayıp bır kac kez kasıdımnıvea kremı ve bebek yagı sürüyorum.
ıns. Cok catlak olusmaz bol bol su ıcmeye calısıyorum catlak olusmasını engellıyormus.
normalde kaşımak yasak mı ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?