2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaren candan erçetinin sahnesi cidden çok güzeldir zaten kadının sesi mükemmelgece kaça kadar sürdüki canım ben o saate kadar uykusuz asla duramam..geçen antepe gitmiştikya gelirken saat biraz geçti yolda ben uyumuşum sonra uykulu bi şekilde demişimki aşkım ben uyumuyorumki sende uyuma diye demişimaklımdan öyle geçirmiştim uyumayım allah korusun oda uykulu kaza falan yapar diye düşünmüştümuyumuşum

bi geliyorum herkes burda
bi geliyorum kimsecik yok
hemşo bişi sorucam canım sana
bu bg de vatandaşlık işleri uzun sürüyomu bi bilgin var mı

bi geliyorum herkes burda
bi geliyorum kimsecik yok
hemşo bişi sorucam canım sana
bu bg de vatandaşlık işleri uzun sürüyomu bi bilgin var mı
canım ödediğin ücrete bağlı, 3 günlük de oluyo, 7 de 1 ay da.. belgelerin işlemi
ama vatandaşlık nasıl oluyo bilmiyorum :26: eşim de olucak çift vatandaş, ama araştırmadık henüz..

canım ödediğin ücrete bağlı, 3 günlük de oluyo, 7 de 1 ay da.. belgelerin işlemi
ama vatandaşlık nasıl oluyo bilmiyorum :26: eşim de olucak çift vatandaş, ama araştırmadık henüz..

ben dün konsolosluğa gittim evraklarımı teslim ettim
vizem cuma günü çıkıyo bi aksilik olmaz umarım
benim eşim çifte vatandaş ben kendiminki alıcam
bidahaki gidişte nikah yapıcaz orda da nikah yapmak gerekiyomuş
eşinin ve çocuklarının yararlanabilmesi için

evet canım, biz de bikere orda da nikah yapıcaz

Funda benm boğazım ağrıyo halen dün yemedim:131:

Gerçi su bile içsem bu sıcakta soğuk istiyosun haliyle

Ama meyve şöleni ve limonluya bayılıyorum :)
ekşi seviyorum yaa...şimdiden ye ekşiyi hazırlan ayşeye :))

Filizzz naptın işleri canım...allahtan kdvler uzadı :) ödemelerde uzadı ohh :)

selam fıstıklar !!!

Nasıl gıdıyor ?

Benım göbegım acayıp kasınmaya basladı dayanamayıp bır kac kez kasıdım nıvea kremı ve bebek yagı sürüyorum.

ıns. cok catlak olusmaz bol bol su ıcmeye calısıyorum catlak olusmasını engellıyormus.

normalde kaşımak yasak mı ki :26:

ısmarlaburda dondurmacı falan yok uzaktasapık eşşek:94:

:89::89::89::89::89:

ya ben bebek yağını bacaklarıma sürüyodum..bi sorun yoktu backlarımda hani parlaklık versin diye...anaammm baktımki sürmediğimde pulpul kurudu Hemencik alıştırmadan kestim ..sonradan olmadı bidaha...
Krem sür sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…