2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bugunumü kaynanama ayırdım cezasını bitirdim artık :) balımı sevdi oturduk eve yeni geldm akşamada misafirim var püf yemk yok daha

kızlar selam bende 2010 da evlendim ama bu topiğe fazla uğrayamadım

maşallah ne güzel bir sürü bebiş var :)

ooo kızlar kaynatmışsınız herkes birbiriyle konuşmuş ohhh banada söyleyin nolarınızı özelden arayayım

bugunumü kaynanama ayırdım cezasını bitirdim artık :) balımı sevdi oturduk eve yeni geldm akşamada misafirim var püf yemk yok daha

biraz aklı başın agelmiş mi canım kaynananın minicik bebeğe oje sürülürmü hemen yapıverirsin canım çabuk bişelerden

Bende 8 de çıkayım bugün..ütülerim duruyo ,pazardan beri (
oturma odası sırf çamaşır (

bende valla anneme gidecem eşim bu haftada izinli sözde evi toplamış biraz pek inanasım gelmiyo ama:)görecez

:)) kendince toplamıştır işte, idare et :)

he bakalım:)hiç anlamıyo temizlik işlerinden yaa dün biraz sitem ettim biraz yardım et diye yoruluyorum artık dedim gerçi pazar günü yerleri süpürdü sildi ama daha çok şey bekliyorum ben:)gerçekten çabuk yoruluyorum artık..

günaydın kızlarrr... oh oh kaynatmışınız ne güzel yine. biz dün eşimle temizlik yaptık. ohhh içim rahatladı. giremedim hiç nete. resimler de bu akşama kaldı, idare edin artık.

herkesin numarasını istiyorum listeli olarak özelden yollayın bana

zuzum ben seni ararım kuzum, yeter ki noyu yolla bana. sana yazmasın kıyamam

günaaydııın kızlaaaarr
nasılsınıız ben çok enerjiğiim bugüün

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
ben bu aralar çok yoruluyorum demiştim ya dün eşimle kardeşim film izliyolardı ben uyuyakalmışımsaat 8 30 da yabu aralar çok halsizim kızlar ya sıcaklardanmıki acaba
nigoş doğumgünün nasıl geçti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…