ayın 2sindeydiHadi bakalım....tamm elfi pazartesiye gelmezse yapıcaksın ama sözmü :))
funda nezamn ki adet zamanın
...
Bende heralde 29 temmuzda olucam:44:
Geçen ayki adet tarihim...5 haziran ondan sonra 29 haziran
kaza mı oldu elfişim
Merak ettim ben de, resim isteriiz
Dene fundam süper oluyo, ben de bu akşam yaparım belki.. 1 tane kremam var evde :)))
ya kızlar her adet dönemimizde hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz "acaba"
Zoia senin tenin baya bi açık sarı gider sana
günaydın fıstıklar..........
ya dün eve gittim kocişim sürpriz yapmış bana klimayı almış taktırmış bile:))şaşırdım birden görünce sadece bakarım demişti:)sabaha kadar açtık valla güzeldi:)
elfişim bebişmi geliyo yoksaaa hadi bakalım hayırlısı:)benimkide valla maşallah kıpır kıpır artık dışardan belli oluyo tepikleri karnım inip inip çıkıyo çok güzel ya
demee demee sarı çirkin de
günaydın fıstıklar..........
ya dün eve gittim kocişim sürpriz yapmış bana klimayı almış taktırmış bile:))şaşırdım birden görünce sadece bakarım demişti:)sabaha kadar açtık valla güzeldi:)
elfişim bebişmi geliyo yoksaaa hadi bakalım hayırlısı:)benimkide valla maşallah kıpır kıpır artık dışardan belli oluyo tepikleri karnım inip inip çıkıyo çok güzel ya
AA SÜPER AFFİN EŞİNE:81:NE MARKA ALMIŞ CANIMMAŞALLAH CANIM
canım margarinlenmiş tepsiye ince ince halkalar halinde kestiğin pattisleri diz, tuzla tabisiayın 2sindeydi
evet hiç birimiz tam korunmadığımızdanilk bitane olsunda bak ikincide nasıl korunuyoruz şimdi olursada sorun değil diye düşünüyoruz< tamam canım tekrar bi tarif alabilirmiyim hatırlıyorum gerçide patatesleri halka halka doğruyoruz tepsiye diziyoruz üzerine krema döküyoruz son olarakta kaşar mı vardı ne?
süpriz harikaymış walla canım, rahat rahat uyursunuz kızınla artıkgünaydın fıstıklar..........
nereye gitmiştim canım tatilegünaydın kızlarrr....geldim sonunda ne çok şey yazmışsınız daha okuyamadım tatilim çok güzel geçti bol bol yüzdüm :) eğlendim dünde eşim geldi annemle bizi aldı evde 3 erkek tek kaldığı için ev harman yeriydi resmen ortalığı topla topla bitmiyor temizlik günü bugün alışverişe filanda çıkıcaz vakit bulduğum anda geçmişi okuyup sohbete katılıcam hepinizi çok çok öptüm özledm de elfişcim hayırlı olur inşallah..
canım margarinlenmiş tepsiye ince ince halkalar halinde kestiğin pattisleri diz, tuzla tabisi
sonra 1 paket krema dök, fırına ver.. Arada çatalla kontrol et pattisler yumuşayınca üzerine kaşar rendele tekrar fırınla, 10 dk sonra hazır
ay ben de yapıcam bu akşam
Süpriz harikaymış walla canım, rahat rahat uyursunuz kızınla artık
hoşgeldin Aydancım, ne güzel dinlenmişsindirgünaydın kızlarrr....geldim sonunda ne çok şey yazmışsınız daha okuyamadım tatilim çok güzel geçti bol bol yüzdüm :) eğlendim dünde eşim geldi annemle bizi aldı evde 3 erkek tek kaldığı için ev harman yeriydi resmen ortalığı topla topla bitmiyor temizlik günü bugün alışverişe filanda çıkıcaz vakit bulduğum anda geçmişi okuyup sohbete katılıcam hepinizi çok çok öptüm özledm de elfişcim hayırlı olur inşallah..
ya kızlar her adet dönemimizde hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz "acaba"
efendim nigarımmm
kolay gelsin zuzumKızlar çok işim var
ben gidiyorum....
ya ilaçla falan korunmayınca insan ister istemez acaba diyo bide biliyosunuz beni geleceği varsa geliyo engel koyamıyosunuz bizimki yani öle bir atış yapmışki bir kerede tam isabet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?