2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hadi bakalım....tamm elfi pazartesiye gelmezse yapıcaksın ama sözmü :))

funda nezamn ki adet zamanın

...

Bende heralde 29 temmuzda olucam:44:
Geçen ayki adet tarihim...5 haziran ondan sonra 29 haziran
ayın 2sindeydi

evet hiç birimiz tam korunmadığımızdanilk bitane olsunda bak ikincide nasıl korunuyoruzşimdi olursada sorun değil diye düşünüyoruz<tamam canım tekrar bi tarif alabilirmiyim hatırlıyorum gerçide patatesleri halka halka doğruyoruz tepsiye diziyoruz üzerine krema döküyoruz son olarakta kaşar mı vardı ne?

günaydın fıstıklar..........
ya dün eve gittim kocişim sürpriz yapmış bana klimayı almış taktırmış bile:))şaşırdım birden görünce sadece bakarım demişti:)sabaha kadar açtık valla güzeldi:)

elfişim bebişmi geliyo yoksaaa hadi bakalım hayırlısı:)benimkide valla maşallah kıpır kıpır artık dışardan belli oluyo tepikleri karnım inip inip çıkıyo çok güzel ya

Oo çok güzel sürprizmiş valla. Biz sıcaktan yatamadım yine :)))

Canım bişey bilmiyorum dün adet günümdü ama havalardan yada denize gittim ondan mı geç kaldı bilmiyorum. bide yumurtlama döneminde emin olamadığımız bi kazamızda var. Hayırlısı.......

demee demee sarı çirkin de

AA SÜPER AFFİN EŞİNE:81:NE MARKA ALMIŞ CANIMMAŞALLAH CANIM

canım margarinlenmiş tepsiye ince ince halkalar halinde kestiğin pattisleri diz, tuzla tabisi
sonra 1 paket krema dök, fırına ver.. arada çatalla kontrol et pattisler yumuşayınca üzerine kaşar rendele tekrar fırınla, 10 dk sonra hazır
ay ben de yapıcam bu akşam

süpriz harikaymış walla canım, rahat rahat uyursunuz kızınla artık

günaydın kızlarrr....geldim sonunda ne çok şey yazmışsınız daha okuyamadım tatilim çok güzel geçti bol bol yüzdüm :) eğlendim dünde eşim geldi annemle bizi aldı evde 3 erkek tek kaldığı için ev harman yeriydi resmen ortalığı topla topla bitmiyor temizlik günü bugün alışverişe filanda çıkıcaz vakit bulduğum anda geçmişi okuyup sohbete katılıcam hepinizi çok çok öptüm özledm de elfişcim hayırlı olur inşallah..

kızlar ben biraz işlerimi toparlayayım öğleden sonra girerim artık
size bol sohbetleer

nereye gitmiştim canım tatileiyi olmuş değişiklik olmuş senin için

teşekkür ederim canım inşallah bugün yapıcam artıkkrema almam lazım hep unutuyorum ya:26:

hoşgeldin Aydancım, ne güzel dinlenmişsindir

Aydan tatildemiydin sen?
Demek atlamışım görmemişim yazdığını. Hoşgeldin iyi bak tatilin güzel geçmiş sevindim

Son düzenleme:
ya kızlar her adet dönemimizde hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz "acaba"

bu konuda bir tek ben rahatım galiba kızlar, hiç acaba demedim. hiç test de yapmadım. eşim dün akşam şaşırttı beni bebiş konusunda. heran gaza gelebilirim diyor. çocuğunu elinden tutup parka götüresi varmış dedim bak beni heveslendirme, zaten yaşımdan ötürü içimde hep bir istek var. valla belli olmaz bu aralar kaza yapabilirim diyor gıcık. ama ben biliyorum kocişi İzmir'e dönmeden yapmaz o

ya ilaçla falan korunmayınca insan ister istemez acaba diyo bide biliyosunuz beni geleceği varsa geliyo engel koyamıyosunuz bizimki yani öle bir atış yapmışki bir kerede tam isabet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…