akşam eve gidiyorum iftara kadar yatıyım diyorum..aşkım uyutmuyorki..işten sonra yatıyo ben gelince dikiliyor..ayaga çene çenekaydirigubbakcemile3
bugün işler beni öldürdü, bide acayip bu aralar halsizlik ve uyku hali var bir türlü atamadım üzerimden.
deliriyorum delikafadulden
bende sabah nöbetten çıkınca uyuyorum yaa aynısını aşkım gelince yapıyorum akşam o da yaa aşkım akşama kadar uyuyosun izin verde accıkta ben uyuyayım diyoo sonra tabi ben onun uykusunu kaçırıyoru:teytey:m
bulunduğu birime ve konuma göre değişir süpercimm genelde hasta kayıt yaparlar o da giriştekiler zaten.acilde olursa oonlarda nöbetli çalışıyorlar.arşivde olanlar var. sonra dosya düzenleyenler var taburcu olan hastaların dosyalarını düzenliyorlar.direk şefin işleriyle ilgilenenlerde.dediğim gibi yaptıkları iş konuma ve birime göre değişir ama genel olarak kayıt ve evrak işi yapıyorlar.danışmada hastaları yönlendiriyo özel hastanelerde dah yaygın.
supercim bence hastanede kızlar daha rahat. hele o danışmadakiler falan yan gelip yatıyolar
heveslendim bir an..kolay iş sanki..hesap kitap yok en azından ama olmaz sanırım.
iki eşin aynı yerde çalışması hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?