2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

akşam eve gidiyorum iftara kadar yatıyım diyorum..aşkım uyutmuyorki..işten sonra yatıyo ben gelince dikiliyor..ayaga çene çenekaydirigubbakcemile3

bende sabah nöbetten çıkınca uyuyorum yaa aynısını aşkım gelince yapıyorum akşam o da yaa aşkım akşama kadar uyuyosun izin verde accıkta ben uyuyayım diyoo sonra tabi ben onun uykusunu kaçırıyoru:teytey:m

bugün işler beni öldürdü, bide acayip bu aralar halsizlik ve uyku hali var bir türlü atamadım üzerimden.
deliriyorum delikafadulden

sizi gidiler kendiniz uyuyun bizi uyutmayın:umursamaz:

bulunduğu birime ve konuma göre değişir süpercimm genelde hasta kayıt yaparlar o da giriştekiler zaten.acilde olursa oonlarda nöbetli çalışıyorlar.arşivde olanlar var. sonra dosya düzenleyenler var taburcu olan hastaların dosyalarını düzenliyorlar.direk şefin işleriyle ilgilenenlerde.dediğim gibi yaptıkları iş konuma ve birime göre değişir ama genel olarak kayıt ve evrak işi yapıyorlar.danışmada hastaları yönlendiriyo özel hastanelerde dah yaygın.

sagol cicim acıklaman için..
dün işte sinirlendim ya..
aşkım da dedi hastaneye aldırıyım mi dedi..
müdürü demişki.. onun yeri iyi burda ne yapcak demiş formu geri almışkaydirigubbakcemile

heveslendim bir an..kolay iş sanki..hesap kitap yok en azından ama olmaz sanırım.

iki eşin aynı yerde çalışması hemde

supercim bence hastanede kızlar daha rahat. hele o danışmadakiler falan yan gelip yatıyolar

:hooray:eevet bende ondan hevesleniyorum ya..
ben stajer sayılırım ama muhsebeci olmak istemiyorum ya..muhasebe okudum amaeyvahedigeldismile

arse sen neler yapıyorsun tatlım işte

heveslendim bir an..kolay iş sanki..hesap kitap yok en azından ama olmaz sanırım.

iki eşin aynı yerde çalışması hemde

biraz zor olur evet. bende benim nişanlımı çalıştığım yerde alıcak olursalar buraya sokarım demiştim ama sorun olur diye cekindim herkezde böyle düşünüyor cevremdede :)

muhasebeci olmak istemiyosan niye okudun o mesleği bilmiyorumkismile
bence yol yakınken değiştir, aynı işyerinde eşler çalışamaz diye bir kural ve yasa yok. sadece bazı özel sektördeki firmalar, işyerinde lakayıtlık boyutuna getirilir diye önlem olarak bunu söylüyolar ve sadece aynı departmanda çalıştırmıyolar, eşleri birbirlerinin asları, üstleri pozisyonunda çalıştırmıyolar

bizim işler çok karışık ömrümüz pc başında geçiyo

süper bence ayrı birimlerde çalıştıktan sonra iki eşin aynı yerde çalışmasında hi bir sakınca yo zate mesai saatlerinde çıkıp onun yanına gidemeyeceğine göre...bi de düşünsene sabah beraber gidip akşam beraber dönmek güzel bişiy olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…