arse birde birşey sorcam cicim
bir işverenin şef veya müdür; seninle çalışmak güsel olur deyip aradan 1 yıl gectikten sonra..ne yapmayı planlıyorsun demesi nasıl birşey ya ..ne demek bu????
oyalama taktiği hayatım :çok üzgünüm:
supercim şimdi senin orda stajdan sonra 6 ayın doldumu ?
oooo ne güsel yazmışın kıs...
ay ben bugün arkadaşa sordum..
iş nasıl artar..birri ögretir öyle artar..benim muhsebeci amca kısı..oda her yaptıgı işi ögretmeiyor ki..bana..
demem şu ki..müdür bana deseki..kıvama gelmedin dese ben ne dicem.suç kimin
verdiler excel kitabını önümeşimdi
selam millet sabahtan beri iş iş iş fatura işlemekten parmaklarım tutulud resmen şimdi bi fırsatını bulup girdim tekrar çıkıcam ama:gitme:
bu akşam mesaideym zatiii(((((
iftarıda burda yapıcam kızlar .kociş gelcek 21,30 gibi alcak beni sahilde bi tur sonra eve ......
o saate kadar çalış offffff:çok üzgünüm:
selam millet sabahtan beri iş iş iş fatura işlemekten parmaklarım tutulud resmen şimdi bi fırsatını bulup girdim tekrar çıkıcam ama:gitme:
bu akşam mesaideym zatiii(((((
iftarıda burda yapıcam kızlar .kociş gelcek 21,30 gibi alcak beni sahilde bi tur sonra eve ......
o saate kadar çalış offffff:çok üzgünüm:
şebnemm hoşgeldin canım,bursanın neresinde oturuyorsun,bende bursalıyım
söyleyeceğin şey çok basit, aslında ben eğitimimi tamamlamak ve daha verimli hale gelmek için kurslara katılmak istiyorum ama maddi durumum buna elvermiyo, zaten yeni evlendim biliyosunuz borçlarımız var,maaşım yeterli gelmiyor diyeceksin sositososito
onların düşünmesi gerekmezmiydi..neyse para mevzusunu gecelim.
kitabı verdi..birde exceli açtım işte..bakınıyorum:sinifsinif:
excell çok eğlencelidir supercim ya ben sabahtan akşama kadar işlerimi excell de yapıyorum
sayısalcısındır kesin..ondan
Slm kıslar ben yokken baya bi kaynatmışsınız
Supercim kızların dediklerine katılıyorum . Hakkını aramalısın eğer performansından yetersizliğinden şikayetçilersede söylesinler bi zahmet de sende ona göre önlemini al
öyle eline excell kitabı vermekle olmaz guclubacismile
Hem kim görmüşki kitapla bilgisayar öğrenildiği
Ayrıca office programlarını gözünde büyütme gerçekten biraz biraz kurcalasan yapılmıcak bişey değil okuyup anlamaya çalışırsan daha çok zorlanırsın.
Bende staj dönemin senin gibiydim bizede yapılan işe göre prim veriliyodu kaç diş çektin kaç dolgu yaptın felan filan yine bile hiç bi zaman ezdirmiyodum kendimi maaşımdan memnundum. Ama sen sesini çıkarmassan kimse sesini çıkarmazlmaz:
Şimdi okul bitti artık güç bendeeee guclubacismile:hooray:
yorum için sagol lındark...,
hastane nasıl sence??????
söyleselerde çıksam ..baya kasıldım ben he..vardır herşeyde bir hayırkıslar..
söylmesi ayıp rmazan ibadette yapıyoruz...belki bunlar bir işaeret diyorum kendi kendime dua ediyorum hep:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?