2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

o zaman patronların sana zam yapması gerekiyo, çünkü her 6 ayda bir yarım , veya yılda 1 kere zam yapmaları gerekiyo yasal olarak. adamda senin böyle bir talebin olmadığı müddetçe seni hep çok iş yaptırarak az paraya çalıştırma düşüncesinde olabilir. çünkü genelde işi biliyorum diyenler veya iş tecrübesi olanlar senden fazla para isterler. orda seninle beraber çalışan insanlar ne kadar alıyo biliyomusun ?

bana asgari zammı vuruyor arse...asgari alıyorum.

burdakiler çok alıyorlar..performansa göre prim ikramiye cart curt..3 ayda bir çift maaş..

bunların hiç biri bende yokguclubacismile

neden müdürüne sormuyosun peki bunu yani şefine, senin üstün kimse ona. gidersin karşısına uygun bir dille dersinki kusura bakmayın lütfen çok az zamanınızı alıcam.biliyosunuz buraya başlayalı 1 yılı geçti.işimi çok seviyorum biliyosunuz büyük bir hevesle zaten çalışıyorum, sizde bunun farkındasınızdır ( dersen 1/0 öne geçersin ve sana çalışmak istemiyomusun sorusuna aynı zamanda para senin için ön plandamı sorusuna o sormadan cevap veriyomuş gibi önünü kesmiş olursun ) burda çalışan diğer arkadaşlarımın tecrübeleriyle bilgi birikimleriyle tabiki kendimi karşılaştırmıyorum ama aldığımız ücret ve imkanlar olarak aramızda dağlar kaadar fark var, açıkçası bu beni biraz incitiyor. sizden bu farkın sebebini öğrenmem mümkünmü diye bir konuşma, ne olup biteceğinin yolunu açar

oooo ne güsel yazmışın kıs...

ay ben bugün arkadaşa sordum..
iş nasıl artar..birri ögretir öyle artar..benim muhsebeci amca kısı..oda her yaptıgı işi ögretmeiyor ki..bana..
demem şu ki..müdür bana deseki..kıvama gelmedin dese ben ne dicem.suç kimin

şebnemm hoşgeldin canım,bursanın neresinde oturuyorsun,bende bursalıyım

gulbummm canım sen hemşireyim demiştin ama hergün kk dasın :) bu nasıl hemşerilik kuzum :)

selam millet sabahtan beri iş iş iş fatura işlemekten parmaklarım tutulud resmen şimdi bi fırsatını bulup girdim tekrar çıkıcam ama:gitme:

bu akşam mesaideym zatiii(((((
iftarıda burda yapıcam kızlar .kociş gelcek 21,30 gibi alcak beni sahilde bi tur sonra eve ......

o saate kadar çalış offffff:çok üzgünüm:

söyleyeceğin şey çok basit, aslında ben eğitimimi tamamlamak ve daha verimli hale gelmek için kurslara katılmak istiyorum ama maddi durumum buna elvermiyo, zaten yeni evlendim biliyosunuz borçlarımız var,maaşım yeterli gelmiyor diyeceksin sositososito
verdiler excel kitabını önüme şimdi

kitapla excel öğrenildiği nerde görülmüş yaa, kızım kurcalaya kurcalaya öğrenilir

sizin firma ne üzerine zuzucum,bu kadar mesaiye bıraktırıyolar ramazan ramazan :1shok:

Slm kıslar ben yokken baya bi kaynatmışsınız
Supercim kızların dediklerine katılıyorum . Hakkını aramalısın eğer performansından yetersizliğinden şikayetçilersede söylesinler bi zahmet de sende ona göre önlemini al
öyle eline excell kitabı vermekle olmaz guclubacismile
Hem kim görmüşki kitapla bilgisayar öğrenildiği
Ayrıca office programlarını gözünde büyütme gerçekten biraz biraz kurcalasan yapılmıcak bişey değil okuyup anlamaya çalışırsan daha çok zorlanırsın.
Bende staj dönemin senin gibiydim bizede yapılan işe göre prim veriliyodu kaç diş çektin kaç dolgu yaptın felan filan yine bile hiç bi zaman ezdirmiyodum kendimi maaşımdan memnundum. Ama sen sesini çıkarmassan kimse sesini çıkarmaz lmaz:
Şimdi okul bitti artık güç bendeeee guclubacismile:hooray:

kolay gelsin canım.. bende nerelerde bu diyordum :)

şebnemm hoşgeldin canım,bursanın neresinde oturuyorsun,bende bursalıyım

hoşbulduk cnm nilüferdeyim ben sen neresindesin bursanın??

süper cnm excel çok zor bir program değil öğrenirsin yavaş yavaş internette bütün formülleri anlatan kısa yazılar var onlara bak bence yararlı olur koca kitabı okuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…