2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrrrr
pazar günü pazardan denemek için 6 kilo domates aldım,dün onları kışın yemeklere koymak için küp küp doğrayıp konservesini yaptım
köylü pazarından aldığım kızılcıkları reçel yaptımm
ve ayrıcaaa 3 poşet taze fasulye 3 poşet bamya koydum buzluğa,,
pazar günü pazar pazarından daha alıp yapıcam,çok hoşuma gitti bu iş kaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin şekerim:hulya:

ay dün kimsecikler yokmuş bende işlerden hiç açamadm neti birazdan yine gidicem((

Günaydın herkese;
bugün biz evleneli 1 ay olmuş gamyoncuiremsu. bütçemizi zorlamadan nasıl kutlasak acaba? fikri olan var mı?

evet bencede neleri sevdiğinize bağlı, ayrıca öyle 1 ay kutlama falan gerek varmı yaa , zaten evlenince kutlayacak okadar çok şey çıkıyoki

ajikal nasıl uğraşıyosun yaaa, ben eve gidince kolumu kaldıracak halim kalmıyo maşallah sana

canım inanki bak o kadar basitki,
dün eve geldik eşimle,ben hemen yemeğe giriştim,
eşimde domatesleri ben soyarım dedi,15-20 dk da 6 kilo domatesi soydu sğolsun,
o arada yemekler oldu,yedik falan,bulaşık makinasına koydum,domatesleri 10 dk da hepsini küp küp doğradım,tencereye koydum,5-10 dk kaynadı tuzlayıp zeytinyağı döktüm,hopp kavanozlara
fasulyeyide ayıkladım,bamyalarıda sağolsun annem sen uğraşma ben yaparım dedi o ayıklamıştı,rondoda domatesleri geçirdim,5 dk bamya ve fasulyelerle beraber kavurdum gece soğuyunca poşetledim,
hepsi 10-15 dk alıyor bak dikkat edersen,
kızılcıklarıda yıkadım,şekerini koyup 1 gece önceden bekletmiştim,
onuda hemen ocağa koydum,1 saat kısık ateşte kaynadı,
şuan tencerede hala bişeye boşaltmadım,ama sabah tadına baktım enfes olmuştu,karamelize gibi olmuş kıvamı fakat çekirdekli çekirdekli çok uyuz bişi marmelat yaparım heralde onu,
bu arada dün gece trabzon fener maçı var,abim bize geldi,eşimle oturup izlediler,çay meyve servisi yaptım,oturdum bende izledim,bi yandan da ojemi sürdüm kaydirigubbakcemile3

yok yokk ajikal aşmışsın kızım sen kendini zemuszemus

sen benden daha iyisin canım,en azından eğitimlisin,ben bi reçel yapmak için 1 hafta araştırmak zorunda kaldım,yabancı siteleri bile kendime kaynak yaptım,
şu kafamı ders çalışmayada zorlasam bu kadar ,, prof.olmuştum şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…