- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
merhaba kızlar nasılsınız
ben gece karın ağrısından 4.30da uyudum sabahta fazla uyuyamadım bi ara dalmışım iyi geldi 11i geçiyodu kalkığıtmda
zuzum geçmiş olsun eşine dediğiniz gibi salgın var artık havalar değişiyo hemen üşütüyoruz
kızlar bugün tatlı, kek veya kurbiye yapmak istiyorum evde unum irmiğim kako çikolata sosum var artık onları kullanmam lazım bana önerebileceğiniz bişe varmı
ben dışarı çıkıp gelicem geldiğimde bakarım yapmaya başlarım işallah
birde kuru patlıcan biber dolması yapıcam yaparken püf noktası varmıki bileniniz varmı
hepinize hoş sohbetler
Aklıma bi tarif gelmedi. Dr. Oetker in revanisini aldım hala yapamadım.
revaniyi kendinde yapabilirsin çok basit
eşimde bunu almıştı bana hala takarım ESPRIT ES101732001 Kol Saati - Kodu
revaniyi kendinde yapabilirsin çok basit
eşimde bunu almıştı bana hala takarım ESPRIT ES101732001 Kol Saati - Kodu
Ben kendimde yapıyorum da onu merak ettim nasıl olacak diye :)
Saatin güzelmiş
güzelmiş fatma spor bi saat beğendim güle güle kullan
benim kelebeklim farklı, bu da güzelmiş canım..Şu sıralar moda olan uzun kolyelerden alabilirsin. Boynumdakini çektim bak tabi benimki kelebek sanırım nektarda melekli olanı var.Eki Görüntüle 268199
sinir oldum ben onaa, birde ses açık korkutuyo beni ikidebirsu içmekten de çatlıcam 1,5 lt bitti hayat suyun saatini yükledim bide o çıkıo içioum kendim içioum 5 kere wcye gittim
pırlantaları çakma ama olsun 360 yada 300 küsür bişe verdik bizde ona..altın nihayetinde.. bize göre gayet pahalıNigarında var parmağında çok güzel duruyor
ben de ona dikkat ederimmelfiş nigarın sıkı takipçisisinyüzüğü kolyesi nerde görüyon kız
sende gördün ya fundacım, unutmuşsun demekkiEklediği fotolarda görüyorum canım. Yüzüğünü facedeki fotosunda gördüm. Kolyelerinide pembe dolapta görmüştüm :)
benim kelebeklim farklı, bu da güzelmiş canım..
evet bende var meleklisi, eklim bi ara fotosunu :))
sinir oldum ben onaa, birde ses açık korkutuyo beni ikidebir
pırlantaları çakma ama olsun 360 yada 300 küsür bişe verdik bizde ona..altın nihayetinde.. bize göre gayet pahalı
3 sıra benimkisi
ben de ona dikkat ederimmçok sevdiğimiz için birbirimii pndan aklımızda kalıyodur elfişimmmmle
sende gördün ya fundacım, unutmuşsun demekki
pırlantaları çakma ama olsun 360 yada 300 küsür bişe verdik bizde ona..altın nihayetinde.. bize göre gayet pahalı
3 sıra benimkisi
ben de ona dikkat ederimmçok sevdiğimiz için birbirimii ondan aklımızda kalıyodur elfişimmmmle
3 sıra benimkisi
ben de ona dikkat ederimmçok sevdiğimiz için birbirimii ondan aklımızda kalıyodur elfişimmmmle
hayat su'nun sitesinde küçğk bir program kuruyorsun saat başı su iç diye uyarı veriyor.........
bana da çikolata arkadaşımız özel mesajla atmıştı, dur bende özeline gönderiyimnektar bulamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?