2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilenkss 4.bardağıma geçtiimmmmm

ama karbım ağrıdı yaa....

1lt su kaç bardak

dilenkss ben mi oluoum :26:
bende 2litre bitirdim biraz daha içerim ama çok sancım başladı kasıklarımda anlam veremioum yaa bi düzelemioum canım çok sıkkın belime ve bacağıma indi ağrı wc 10 gtmeyim tutuyum böle oluo

nek sağol tatlım , yükliycem de bizim pc lere öyle yükleme falan yapamıyoruz, hemen yasaklı diye uyarı gelio,

bilgi-işleme haber verdim gelip yapacaklar
aynen canım, maalesef bide de öyle..
flash beleğimi takıyorum, bilgi işlem arıyo hemen çıkartırmısınız diye.. face felan da yasak zaten :97:

aynen canım, maalesef bide de öyle..
flash beleğimi takıyorum, bilgi işlem arıyo hemen çıkartırmısınız diye.. face felan da yasak zaten :97:

flash belleği takınca bile arıyolarmı ben orda olsam demekki kesin kovulurdumben hard diskimi takıyorum ona film indirip atıyorum

yaa funda çanta baktım foto çektim lv ama flash yok atamıoum
yarın inş.

o ayrııı

teşekkürler canım, ama azcık gına geldi :101:

Yavamaz :89: :92:

:78::78:

Evet...burda bi arkadaş varda adı dilek..biz ona dilenkss diyoz :)) ordan şeyttim birden....

Wc ni tutma ozamn, bende çok yapıyom onu tutuyorum..bigün altıma yapıcam:26:

flash belleği takınca bile arıyolarmı ben orda olsam demekki kesin kovulurdumben hard diskimi takıyorum ona film indirip atıyorum
malesef canım.. tüm bilgisayarlar ordan kontrol ediliyor, bişi indirmek felan yasak yani
zaten pc de ne yapılsa görebiliyolar
..
aralık 2011 de sarı uşaklar diye bi film girecekmiş gösterime sponsorluk istiyolar, çok konuşulacakmış film
mail geldi şimdi şirket mailime, bakalım nasıl bişe olucak :82:

Geçen çanta muhabbeti yaptınız ya aklımda kalmış normalde dikkatimi çekmez. eşimle dışarı çıkmıştık baktım bi iki tezgah sizin şu bahsettiğiniz imitasyon çantalardan var. Eşime dedim dur şunlara bakayım adam 60 tl dedi. sağını solunu inceliyom :)) Eşimde dedi bunlar çok güzel alsana bi tane yok aşkım dedim :) sonra meğerse oda biliyormuş orjinalleri çok pahalı falan dedi :) Biliyorum öyleymiş dedim :)

yaa funda çanta baktım foto çektim lv ama flash yok atamıoum
yarın inş.
akşam at bakarım ben canım ben burda bulamıyorum ya 1 tane buldum oda soluktu

:18:çok kötü bi durum ya:26:hiç duymadım bi bakıyım netten nasıl bi filmmiş:82:

dilek bunu beğendi

Aa ya buraya yazdıklarını da görüyolarsa nektar?:18:

Benim işler fena birikti biraz iş yapayım :)
bende aynen, azcık iş yapim.. kendime bi kahve ısmarliyım ayrıca

Eşimizin almış ev gidiyomuş..keşke bende gidebilsemm
aa izin almaz demiştin, demekki rahatsız hala :s kötümüymüş? sende izin al doktora gidin?
Aa ya buraya yazdıklarını da görüyolarsa nektar?:18:
hangi sitelere girdiğimi görüyolar da yazıları bilmiyorum canım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…