dilenkss 4.bardağıma geçtiimmmmm
ama karbım ağrıdı yaa....
1lt su kaç bardak
aynen canım, maalesef bide de öyle..nek sağol tatlım , yükliycem de bizim pc lere öyle yükleme falan yapamıyoruz, hemen yasaklı diye uyarı gelio,
bilgi-işleme haber verdim gelip yapacaklar
aynen canım, maalesef bide de öyle..
flash beleğimi takıyorum, bilgi işlem arıyo hemen çıkartırmısınız diye.. face felan da yasak zaten :97:
aynen canım, maalesef bide de öyle..
flash beleğimi takıyorum, bilgi işlem arıyo hemen çıkartırmısınız diye.. face felan da yasak zaten :97:
bebek dünyanın en güzl şeyi belkide siz eve geldiğinizde eşinizden önce koşacaksınız bebişe ona minik mink çoraplar almak karnında her hareketi hissetmek eşinizin bakışları size karşı daha farklı bakması yapılan her plana onunda dahil edilmesi en sevdiğiniz şeylerden biranda vaz geçmek hepsi herşeye değer........
teşekkürler canım, ama azcık gına geldi :101:
Yavamaz:89: :92:
dilenkss ben mi oluoum :26:
Bende 2litre bitirdim biraz daha içerim ama çok sancım başladı kasıklarımda anlam veremioum yaa bi düzelemioum canım çok sıkkın belime ve bacağıma indi ağrı wc 10 gtmeyim tutuyum böle oluo
malesef canım.. tüm bilgisayarlar ordan kontrol ediliyor, bişi indirmek felan yasak yaniflash belleği takınca bile arıyolarmı ben orda olsam demekki kesin kovulurdum ben hard diskimi takıyorum ona film indirip atıyorum
akşam at bakarım ben canım ben burda bulamıyorum ya 1 tane buldum oda soluktuyaa funda çanta baktım foto çektim lv ama flash yok atamıoum
yarın inş.
malesef canım.. tüm bilgisayarlar ordan kontrol ediliyor, bişi indirmek felan yasak yani
zaten pc de ne yapılsa görebiliyolar
..
aralık 2011 de sarı uşaklar diye bi film girecekmiş gösterime sponsorluk istiyolar, çok konuşulacakmış film
mail geldi şimdi şirket mailime, bakalım nasıl bişe olucak :82:
Geçen çanta muhabbeti yaptınız ya aklımda kalmış normalde dikkatimi çekmez. eşimle dışarı çıkmıştık baktım bi iki tezgah sizin şu bahsettiğiniz imitasyon çantalardan var. Eşime dedim dur şunlara bakayım adam 60 tl dedi. sağını solunu inceliyom :)) Eşimde dedi bunlar çok güzel alsana bi tane yok aşkım dedim :) sonra meğerse oda biliyormuş orjinalleri çok pahalı falan dedi :) Biliyorum öyleymiş dedim :)
malesef canım.. tüm bilgisayarlar ordan kontrol ediliyor, bişi indirmek felan yasak yani
zaten pc de ne yapılsa görebiliyolar
..
aralık 2011 de sarı uşaklar diye bi film girecekmiş gösterime sponsorluk istiyolar, çok konuşulacakmış film
mail geldi şimdi şirket mailime, bakalım nasıl bişe olucak :82:
Eşimizin almış ev gidiyomuş..keşke bende gidebilsemm
bende aynen, azcık iş yapim.. kendime bi kahve ısmarliyım ayrıcaBenim işler fena birikti biraz iş yapayım :)
aa izin almaz demiştin, demekki rahatsız hala :s kötümüymüş? sende izin al doktora gidin?Eşimizin almış ev gidiyomuş..keşke bende gidebilsemm
hangi sitelere girdiğimi görüyolar da yazıları bilmiyorum canım :18:Aa ya buraya yazdıklarını da görüyolarsa nektar?:18:
bunun biraz değişik modeline de baktım 69 dedi :26:
Eki Görüntüle 268283
senin neye sıkıldığın belli oldusende şimdi yanında olmak istiyosun eşinin:98:
aa izin almaz demiştin, demekki rahatsız hala :s kötümüymüş? Sende izin al doktora gidin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?