2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tek bişi sölicem ve susucam biz ev işlerini zorunlu olduumuz ya da öle gördüümüz için deil bunu yapmaktan zevk aldıımız için yapıor ve paylaşıoruz dayak yeriz korkusundan falan deil anladık biz seni tamam için rahat olsun bu topik sana göre deilse takılma burda

bana bak pisumusun nesin bi de hakaretvariden bahsediosun önce uslubuna dikkat et eğitimli deil öğretimli demek ne demek sen eğitimini sadece kadın hakları savunuculuundan mı aldın napmaya çalıştıını pek anlayamadım senin buradaki uslubün hiç bir eğitimi kapsamıor bir defa onu söyleyelim sen bir şeye odaklanmışsın ve sürekli onu tekrarlıorsun biz de kadının haklarını bilioruz biz de kadınız eğitimliysen eğer bunu anlaman gerekirdi ki biz senin düşüncelerine deil uslubuna ve tavrına sert çıkıoruz ah canım senin gibi insanlar herşeyin doğrusunu bildiini sanırlar dünyayı deiştireceini sanırlar üstelik bunu yaparken de çevresindekileri hedef alırlar ben ne kocamın ne de birinin kölesi falan olmadım deilim de ozaman sen iş yapmayı köle olmak olarak görüorsan hayatım daha öncede dediim gibi çalışma işhayatında da kölesin git otur evinde zengin birini bul sana köle olsunlar ayrıca ben müdür olduum kadar şirket sahibiyim de benim hayatım konusunda daha beni tanımadan kimin kulu kimin kölesi olduum hakkında yorum yapamassın 1.si kimse kimsenin kölesi deildir 2.si de şunu unutma kadın gerçek bir kadın gerektii yerde gerektii gibi davranandır işinde müdürse müdür evinde anne eş ya da ev hanımı neyse ayrıca benim eğitimli mi eğitimsizmi olduumu merak ediosan anlatıim hayatım ben 4 yıllık üniversite 2 yıllık yüksek lisans eğitimi aldım 2 dil biliorum ve her konuda kitaplar okumuş çevrem tarafından da sayılıp sevilen kimsenin kölesi olarak görülmeyen birisiyim eğitim almak yetmez öğretim de almak gerekir biz eğitim ve öğretim aldık ama sen eğitim bile alamamışsın kusura bakma

burdayım ben ..
ya kıslar bişey sorcam benim fakir markasında şarjlı el süpüğrgem var..şarjı hemen bitiyor artı çekmiyor ya..neden? sizce

günaydınnn kızlarrrrrr
ballarım, peteklerimmm, canlarımmm,şekerleriiimmm, bitanelerimmm,börtü böceklerimmm zemuszemus

günaydın super
şarjlı süpürgeyi söylemişsin canım, benim annemlerin evdekide fakirdi geçen sene almıştık 2 ay bile kullanmadan dediğin gibi hemen şarjı bitiyodu ve çekmiyodu, götürdük servise garantisi varken dedik,adam bunu sürekli şarjda takılı tutacaksınız yoksa kendi kendinin şarjını bitiriyo dedi, çekiş gücü içinde bukadar, bu öyle küçük şeyler için büyük performans beklemeyin dedi.
annem onu kullanmıyo artık çünkü hiçbirşey çekmiyo,arzumun aldık anneler gününde ondan çok memnun. banada arkadaşlar ev hediyesi getirdiler yine arzumun bende memnunum

çok büyük performans beklememek gerek tabiki ama benimki gırgır görevi bile görmüyor..ilk zamanlar iyyidi ama şimdi tık yok..şarja bırakıyım bari..
bende hediye olarak almıştım magzadan..ıslak kuru diye geciyor..dimi

ben arçelikten aldım şarjlı el süpürgemi ama daha kullanmadım :)) nasip olursa bir ay sora kullanırım devamlı şarjda tutmak gerekior hayatım evet onladı yoksa bitiverior şarjları kıslar yaa dün nişanlımla evde bi kaç düzenlemeler yaptık o ikeadan aldıımız rafları taktı ben duvar stickerlarını yapıştırdım cumartesi çeyizim gidicek bayramdan dönüşte de yerleştiricez perşembe günü de nikahımız vaarr saat 13:00 ile 14:00 arası dediler herhalde o arada olucak nikah çok heyecanlıım yaaa

ay kıs geldi çattı ay bitermi .aman bitermi diyodun degilmi...
şimdi arkana dönüp baktıgında su gibi gecti diyebiliyorsun degilmi?

aynen öle hayatım yaa su gibi geçti gitti bişi anlamadım şimdi de korku başladı bende ne biliim bi belirsizlik sonuçta mutlu olucakmıyız nasıl bir yuvamız olucak falan bunların korkusu en çok garipsediim de iki gün sora soyadım deişcek yaa en çok buna alışamıcam sanırımmm bu çok etkilio beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…