eleştirim kadının sadece mutfak roboto şeklinde bir meta olmadığı ve daha çok vasfı olduğu yönündeydi...anlaşılan senin hayat dediğin şey kadını böyle meta olarak görüyor. Evinde yemek yapmadığı ya da yemeğin tuzunu fazla kaçırdığı için dayak yiyen bir ülkede yaşadığımı biliyorum mesela. Ve bu da kadının tanımında yıllarca süregelen zihniyetin karşılığı olabilir. çünkü o zihniyet kadın yemek yapar görevi budur görevini yerine getirmezse her türlü cezaya layıktır der. Eğitimli insnlar bunu yapmaz diye savunma geliştirme 1 eğitimsiz insanlar çoğunlukta 2 en az eğitimli erkeklerde evde kendini padişah gibi hissetmekten çok büyük haz alır 3 kadının kendisinden istenen ve beklenen şeyleri yapması gerekmez şeklinde yeniden tanımlanmasıyla kadınların elindeki tüm silahların ellerinden alınması düşüncesi. çünkü kadın anca o kadardır işte... Kusura bakma ama ne sen ne ben ne de bir başkası hayat hakkında hakkıyla ders verecek durumda değiliz...hayat o anda anlayabileceğin tatlar ve acılar yaşatır... Hayat ileri yaşanır geriye anlaşılır...
Mrb arkadaşlar
aman yaa boşveer zaten bi daha cvp vermem artık sondu bu biz susalım o da sussun şekerim balım tatlımm haayatımmmhehehehe
çat-la-sıınnn anacııımmmm
günaydınnn kızlarrrrrr
ballarım, peteklerimmm, canlarımmm,şekerleriiimmm, bitanelerimmm,börtü böceklerimmm zemuszemus
günaydın super
şarjlı süpürgeyi söylemişsin canım, benim annemlerin evdekide fakirdi geçen sene almıştık 2 ay bile kullanmadan dediğin gibi hemen şarjı bitiyodu ve çekmiyodu, götürdük servise garantisi varken dedik,adam bunu sürekli şarjda takılı tutacaksınız yoksa kendi kendinin şarjını bitiriyo dedi, çekiş gücü içinde bukadar, bu öyle küçük şeyler için büyük performans beklemeyin dedi.
annem onu kullanmıyo artık çünkü hiçbirşey çekmiyo,arzumun aldık anneler gününde ondan çok memnun. banada arkadaşlar ev hediyesi getirdiler yine arzumun bende memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?