2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

soyad evet tuhaf geliyor banada.hergün imza atarken:bbo:

korkma ya..diyemicem bende öyleydimmm ama korkulcak bişey yok..a.s

heaven kendi soyadınıda kullan ozaman:)))

kızlar annemde vardı arzum çabuk bozuldu nedense bizimde problem şarjıydı.çekim gücünü hatırlamyrum bişey diyemicem:))

daha geçen gün bosch unkini aldık walla çekim çok iyi sesi bile fark ediyor daha tam kullanmadım sadece çalıştırdım okadar ama hoşuma gitti memnun kalacağımı düşünüyorum

ayy sormayın valla yedim resmen günleri gelip geçior ama yine de hep dua ediorum hiç bi aksilik olmasın hep mutlu olalım herşey güzel olsun die sanki hala kendimi o evde eşimle hayal edmiorum ya da düğün günümü hayal edemiorum sanki olmıcakmış gibi gelio size de öle olmuşmuydu

kızlar dün 6 da evdeydim iftara kadar yatak odasına bi girdim bütün gardrobu indirdim
ütülencekleri ayırdım diğerlerini katla koy ,ayırdıklarımı ütüledimmmkafamçokkarıştı

ama iftardan sonra ağrı kesici içmek zorunda kaldımkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

bende zaman zamn sanki kendi düğünüme değilde başkasının düğününe hazırlanıymşm gibi hissediyodm sanki evlenecek ben değilim:))))))

kına gecemde bile heyecan yoktu çok karmaşık duygular vardı..

birtek düğün günü evden çıkarken okunan duada ellerim titredi az evvel babamla vedalaşmştık çünküm:gitme: sonra geçti tabi:)))

nezamanki gelin odasına geçtik salonda aha işte benim kalp güpgüp güpgüp:))))))))

:) evet bence de herşeyin dank ettii an o an bence de o zaman kendi düğünün olduunu anlıordur insan muhakkak hayal gibi gelio herşey bana şuan bakalım ne zaman ayrımına varıcam olanların eyvahedigeldismile

:) evet bence de herşeyin dank ettii an o an bence de o zaman kendi düğünün olduunu anlıordur insan muhakkak hayal gibi gelio herşey bana şuan bakalım ne zaman ayrımına varıcam olanların eyvahedigeldismile

ben her an heyecanlıydım..bugün benim günüm diyordum kına içinde dügün içinde..
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…