hımmm anlatayım canım şimdi kakaolu petibör bisküv....robotta un haline getiriyorum ....bir yandan kara borcam tepsiye ince jelatin kağıt koyuyorum ama iki ucundanda fazla olsun tutma yeri bırak....sonra bisk..borcama jelatin kağıdın üzerine döküyorum güzel elimle düzleştiriyorum her tarafı düzgün olsun diye.....sonra tavaya margarinin yarısını koy erit 1 bardak un koy bir güzel kavur sonra 4,5 su bardağı süt koy yavaş yavaş karıştır 1,5 su bardağı şeker koy karıştır muhallebi kıvamına gelene kadar sonra ocaktan al 2 tane vanilya koy mikserle bir güzel çırp sonra bisküvinin üstüne dök düzgün bir şekilde buzdolabına koy 20-25 dk soğusun sonra çıkar buzdolabından muz dil yuvarlak yuvarlak her tarafına bir ucunda kıvır ortaya kadar getir borcamın diğer ucundan da rulo yap böylece rulo yapınca alttaki bisküviler üste çıkmış oldu sonra dilimle süper oluyo
32 değil daha 21 ağustosta 31 oldumalsanaalsanasmile
iyi akşamlar super zillisi:)))))))))))
lülülülülülükaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrr,
neler kaynatmışsınız nelerrr,,zuzu44 resimlerini koymuş göremedim hiç birisini
pazartesiden itibaren devamlı burda olucam,şu üç gün ders çalışmam lazım kızlarr,
hepinizi öptüm kocamannn
ara ara girerim sıkıldıkça ama sizde çok fazla foto eklemeyin,hepsini kaçırıyorum sonra
günaydın kıslar :))
yarenay günaydın ,
uzun zamandır sende yoksun hayırdır CADIARZU
günaydın millet
arsecim günaydın,
geçtiğimiz günler bayağı yoğundu, uzak kaldım sizlerden. ama artık evimde de net var, söz her fırsat bulduğumda sizlerleyim kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar
çok kötüyüm((((
adet oldum gece acile götrdüler artık dayanamadım((((
dün 7,30 a geliyor saat bir baktım hastalanmışım((( oruç gitti tabi (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?