2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

super hangi zuzu yazdın topiğime kaçtın söyle bakem:))))))))))))))))

bulamıyom kız, nereye kaydediyo anlamadımki :roflol:

:roflol::roflol:

ilahi arse güldürdün beni yakaydirigubbakcemile3

anasayfada sag tarafta my albums varya..
orda may ımages veya albüms var ondan siliyosun..

biriken fotoların albüm olmuş oluyor orda:roflol:

hadi ya niye bakmazdın bakem:))))))))) şimdi tanıdın işte:)))))))))))

super sen kayıtmı oldun orayaki kaydediyo seninkini ? ben my albums yazan yere girince kayıt şifresi falan istiyo ?

heee konusu olmayan derrken 2010 gelinleri ne yaptık evlendikmi evlenmedikmi evlenmediysen ne yaptın gibi konular olması lazım evet aslında benimki konusu olmayan muhabbet yeri her telden var muhabbet

heee konusu olmayan derrken 2010 gelinleri ne yaptık evlendikmi evlenmedikmi evlenmediysen ne yaptın gibi konular olması lazım evet aslında benimki konusu olmayan muhabbet yeri her telden var muhabbet

ya burda da var her telden muhabbet gördügün gibi..ama sen şimdi herkesin derdini dinliyorsundur..her kafadan bir ses...falan ne biliyim.:bbo:

eklenti ekleden olmadı aaaa en basiti oo hemen yüklüyor..
istersen bana mail at..eklentiden ekliyim

yyyyooo yeri geliyo onlar benim derdimi dinliyo yeri geliyo ben dinliyorum niye sen burda dinlemiyormusun:))))))))))))))

aynı şey zuzu44..dinliyorum dinletiyorum evet....ama orda ne biliym nerden konu açıyosunuzda dinliyorsunuz..
burda üç beş evlendim falan filan..sonra muhabbet..
sohbet konusu chat gibi msn gibi yane.. durup duruken anlatamazsın herşeyi herkse..
neyse..canım kafana göre

canım benim zaten topiğime gelen kişiler bellidir ver herkes herkesi bilir neler yaşadığını az çok kendiliğinden gelişir konu yani illa konu açılıcak şunu aldım bunu aldım diye bir şey yok o gün herkes ne hissediyosa yazıyo ve ona göre kendiliğindne gelişiyo konu....:)))))))))
ay neyse bana fenalık geldi heee buraya resim eklemeyimi anlatıyosun

anladım şekerim anladım..
bir kaç tanıgın olunca..başlıyor sonra gelenler hoşgeliyor..veya boş geliyor:roflol:

biz mesela burdan önce başka bir topikteydik arse ....falan:smiley-cool:

evet ya resim eklemeyi anlatıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…