2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfim sular gitti bizim burda sizde varmıydı sabah

Sabah vardı canım şimdi yoksa bilmiyorum

senle konuşamadık ya ben avrasya hastanesine karar verdim hem burdan bi tramvay evede çok uzak değil zeytinburnunda hastane.

sen hangi hastaneye gidiyorsun)

Sabah vardı canım şimdi yoksa bilmiyorum

senle konuşamadık ya ben avrasya hastanesine karar verdim hem burdan bi tramvay evede çok uzak değil zeytinburnunda hastane.

sen hangi hastaneye gidiyorsun)

bizdede sabah yk eve geldim 3te vardı ama kesmişler

ben önceden medicl parka gidiyodum ama eşim istemiyor onu bahçelievlerdeydi yakın civarda bakıyorum operasyonu medilifeda yaptırdım ama orayı istemiyorum araştırıyorum işte vatan cad.özel vatan hatanesi var onu denicem bi formda yorumlara bakıyorum işte

iyi akşamlar, ben de 1 saat çalışsam iyi olucak :26:

kız çokmu hoşuna gitti ben normalde çok sevmem kedileri ama bizimkinin yaptıkları hoşuma gidiyr ayaklarım hiç ısınmaz benim yatakta ayak patileri getir ısıtayım der ben hemen koltuğunun altına girer uyurum onun kedisiyim yani

Fatihtede medical park var orayada gidebilirsin canım

canımmm

yaa bu arada destinayı birine benzettin çıkaramadım bi türlü
ünlü birine benzio sanki benim gibi düşünen var mı

cnm bende senin gibi düşünüyorum ama aklıma gelimiyor yüzü gözümde canlanıyor

dilekk yeminle daha görür görmez benzettim bi oyuncuyaa ama adını bilmiyorum oyuncunun ( özellikle kaş+göz kısmını :)

özge sali ye benzemiyoo

Günün rengi: Turuncu
(öfff her gün aynı renkler )

Bugün Ay Kova burcunda. Bugün aile içi ilişkilerinizde açık sözlü olmanız baskı görmekten arınmanıza yardımcı olacak.

taam akşam hallederim ben onu
soooon yarım saaaaat ondan sonra vınn
off ben kulittaya da söledim ama :26: aslında bunu msn koydum hareketli ama burda durakaldı

Buldummmmm....
Burcu Güneşşşş
yok artık özgecim naptın yaa
aytene yarın sorarız genelde onu kime benzetiyolar diye :)))
evt kendisine sormak lazım sende söyleyebilirsin canlı kanlısını da gördüğün için.
dilekk yeminle daha görür görmez benzettim bi oyuncuyaa ama adını bilmiyorum oyuncunun ( özellikle kaş+göz kısmını :)
özge sali ye benzemiyoo
yaa benimde hemen gözümde biri canlandı gitti geldi ama yok çıkaramadım

Günün rengi: Turuncu
(öfff her gün aynı renkler )

Bugün Ay Kova burcunda. Bugün aile içi ilişkilerinizde açık sözlü olmanız baskı görmekten arınmanıza yardımcı olacak.

Kovayım ben. baskı görmicek artık :))) açık sözlü olmalıymışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…