- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
elfim sular gitti bizim burda sizde varmıydı sabah
yarenay bunları çooooooook beğendi.
iyi akşamlar,Bende terkedeyim interneti bugunlük işlerimi toparliyayım dağ olmadan masam :) iyi akşamlar hepinize
çok güzel avatarlar canım benimde kedili hoşuma gider bizimki bana kedi muamelesi yapıyor patini ver bakalım der
Sabah vardı canım şimdi yoksa bilmiyorum
senle konuşamadık ya ben avrasya hastanesine karar verdim hem burdan bi tramvay evede çok uzak değil zeytinburnunda hastane.
sen hangi hastaneye gidiyorsun)
iyi akşamlar,ben de 1 saat çalışsam iyi olucak :26:
bizdede sabah yk eve geldim 3te vardı ama kesmişler
ben önceden medicl parka gidiyodum ama eşim istemiyor onu bahçelievlerdeydi yakın civarda bakıyorum operasyonu medilifeda yaptırdım ama orayı istemiyorum araştırıyorum işte vatan cad.özel vatan hatanesi var onu denicem bi formda yorumlara bakıyorum işte
Fatihtede medical park var orayada gidebilirsin canım
çok güzel avatarlar canım benimde kedili hoşuma gider bizimki bana kedi muamelesi yapıyor patini ver bakalım der
bide dikkat ettim zuzu hiç değişmedi avatarını.
saçlarını kurutup yatıosun dimi
canımmm
yaa bu arada destinayı birine benzettin çıkaramadım bi türlü
ünlü birine benzio sanki benim gibi düşünen var mı
cnm bende senin gibi düşünüyorum ama aklıma gelimiyor yüzü gözümde canlanıyor
dilekk yeminle daha görür görmez benzettim bi oyuncuyaa ama adını bilmiyorum oyuncunun( özellikle kaş+göz kısmını :)
özge sali ye benzemiyoo
dilekk yeminle daha görür görmez benzettim bi oyuncuyaa ama adını bilmiyorum oyuncunun( özellikle kaş+göz kısmını :)
özge sali ye benzemiyoo
taam akşam hallederim ben onuya avatarım hareketsiz oldu anlamadım ki
nigarrrrrrrrrrrrr
off ben kulittaya da söledim ama :26: aslında bunu msn koydum hareketli ama burda durakaldıtaam akşam hallederim ben onu
soooon yarım saaaaat ondan sonra vınn
yok artık özgecim naptın yaa
Buldummmmm....
Burcu Güneşşşş
evt kendisine sormak lazımaytene yarın sorarız genelde onu kime benzetiyolar diye :)))
yaa benimde hemen gözümde biri canlandı gitti geldidilekk yeminle daha görür görmez benzettim bi oyuncuyaa ama adını bilmiyorum oyuncunun( özellikle kaş+göz kısmını :)
özge sali ye benzemiyoo
dilekkk ,sen bana uygun bul bitane kızz 1 gün senin için avatar yapayım onu
sana seksi ateşli bişi aradım ama yok kendime de bulamıoum ki ben nekin avatarı çok güzel hemde nek die yanıp sönüo
dün yıkandım, aklıma geldin dedim hadi kurutayım :) kendimce fön çekermiş gibi yapmaya çalıştım, pek içime sinmesede:26:
Günün rengi: Turuncu
(öfff her gün aynı renkler)
Bugün Ay Kova burcunda. Bugün aile içi ilişkilerinizde açık sözlü olmanız baskı görmekten arınmanıza yardımcı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?