2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

pc deki eski fotolardan bir kaç tane ekledim :)) görmeyen görsün benim kendiliğimden foto yüklediğim pek görülmemiştir de

pc deki eski fotolardan bir kaç tane ekledim :)) görmeyen görsün benim kendiliğimden foto yüklediğim pek görülmemiştir de

evet zuzum, hatta hatırlatmayım dedim ama sen kaşındın. hatırlarsan bayramdan sonra foto ekleyecektin, kimseden ses çıkmayınca yattın üstüne yine

günaydın kızlar. ben eşimi gönderdim, annem uyuyor daha. o uyanmadan gireyim bir günaydın diyeyim size dedim. dün akşam annemler geldi. hemen yemek yedik. sonra da ablamlara gittik. ablam kapıda annemi görünce inanamadı ayy nasıl özlemişim annemi ya. darısı annesinden uzak olan herkesin başına inşallah.

gözünaydın cnm çok sevindim. öp kokla hasret giderin.
günaydın kızlar

kuzuuuuuu gözün aydın çok sevindim dünyalar senin olmuştur şimdi :)

ablanada güzel sürpriz olmuştur

Günaydın Herkese

bizede dün annem geldi çok güzel çiçek almış üzerine not yazdırmış eşimede bi triko kazak almış :)))

ama sen hamişsinn

hoşgeldin arkadaşımızın arkadaşı

iyi haberlerle gel

ama sıkıldım
taam sana da arayalım güzel bişi

ben hamiş kalmadan önce almıştım kiloyu zaten canım eeemaaaan doğumdan sonra spora gider veririm napiim.
tahlil sonuçlarımda kanım 9 ve idrar yollarında azcık enfeksiyon var. bebişin kalp seslerini de dinledimmm.

500 ml su içebildim sadece ya çok su içmem lazım aslında

canım hamilelikte idrar yolları da hassas oluyormuş dün bana ilaç yazmıyorum ama bol boll su iç dedi. bol yazınca da aklıma hep bol geliyor. giremiyor artık. neyse anne-bebiş ii olsun da. biz hasretlerine de alışırız.

ne güzel canım ya. inşallah.

ya kızlar şu özel hastanelerde doğum fikrini nie benimsiyosunuz medical park da 7 bin liraymış napıyolar sanki doğurup kucağına mı veriyorlar bence hiçç gerek yok. bizim burda zaten öyle özel hastane falan da yok da olsa da gitmem.

günaydııııınnnn

aminnn diyorum, daha 5 gün oldu ama benim de annem gelsin artıkk
canım yaa, gözünüz aydınnn :)) ablana da iyi gelmiştir çok.. nekadar kalıcak?

günaydın kızlar

nigarcım teşekkür ederim birazdan yapcam umarım olur :18:
filiz ne güzel yapmış annen ne kadar hoş çiçek ve kazak sen nasılsın canım
yarenay gözün aydın annene kavuşmuşsun

evet elfidacim;

Bol bol su ic akinti oldugu icin idrar yollari enfeksiyon kapabiliyormus

bende günde 1,5 2 Lt iciyorum sende icmeye calis catlak olmasinida engelliyormus Bilgin Olsun...

Bende 70 kilo oldum tam 12 kilo almisim anammm ben nasil vericem bu kilolari yaa üzülüyorum valla Dr diyor dogumdan sonra otomatikman 4 kilo gidiyor ondan sonrada emzirdikce verirsin diyor bakalim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…