ben de seni beğeniyorum yavrumEkledim fotoları kızlar görmeyenler bakabilirler, Nekim fotoları çok beğendim...
pc deki eski fotolardan bir kaç tane ekledim :)) görmeyen görsün benim kendiliğimden foto yüklediğim pek görülmemiştir de
pc deki eski fotolardan bir kaç tane ekledim :)) görmeyen görsün benim kendiliğimden foto yüklediğim pek görülmemiştir de
evet zuzum, hatta hatırlatmayım dedim ama sen kaşındın. hatırlarsan bayramdan sonra foto ekleyecektin, kimseden ses çıkmayınca yattın üstüne yine
günaydın kızlar. ben eşimi gönderdim, annem uyuyor daha. o uyanmadan gireyim bir günaydın diyeyim size dedim. dün akşam annemler geldi. hemen yemek yedik. sonra da ablamlara gittik. ablam kapıda annemi görünce inanamadıayy nasıl özlemişim annemi ya. darısı annesinden uzak olan herkesin başına inşallah.
evet zuzum, hatta hatırlatmayım dedim ama sen kaşındın. hatırlarsan bayramdan sonra foto ekleyecektin, kimseden ses çıkmayınca yattın üstüne yine
günaydın kızlar. ben eşimi gönderdim, annem uyuyor daha. o uyanmadan gireyim bir günaydın diyeyim size dedim. dün akşam annemler geldi. hemen yemek yedik. sonra da ablamlara gittik. ablam kapıda annemi görünce inanamadıayy nasıl özlemişim annemi ya. darısı annesinden uzak olan herkesin başına inşallah.
ben de seni beğeniyorum yavrum
hiçç !! şaşırdım
yatmadan göz atıyım dedim :)
ama sen hamişsinn
hoşgeldin arkadaşımızın arkadaşı
iyi haberlerle gel
ama sıkıldım
taam sana da arayalım güzel bişi
500 ml su içebildim sadece ya çok su içmem lazım aslında
aminnn diyorum, daha 5 gün oldu ama benim de annem gelsin artıkkevet zuzum, hatta hatırlatmayım dedim ama sen kaşındın. hatırlarsan bayramdan sonra foto ekleyecektin, kimseden ses çıkmayınca yattın üstüne yine
son aya girdik umarim herkese iyi gelir
Hadi hayırlısı sinem heyecan doruktadır şimdi dimi son ay diye
concon neGünaydın conconlarım benimm...
Ne güzel herkes mutlu bugün bende öyle tabi
mutluyuzmutluyuz mutluyuz
ben hamiş kalmadan önce almıştım kiloyu zaten canım eeemaaaan doğumdan sonra spora gider veririm napiim.
tahlil sonuçlarımda kanım 9 ve idrar yollarında azcık enfeksiyon var. bebişin kalp seslerini de dinledimmm.
canım hamilelikte idrar yolları da hassas oluyormuş dün bana ilaç yazmıyorum ama bol boll su iç dedi. bol yazınca da aklıma hep bol geliyor. giremiyor artık. neyse anne-bebiş ii olsun da. biz hasretlerine de alışırız.
ne güzel canım ya. inşallah.
ya kızlar şu özel hastanelerde doğum fikrini nie benimsiyosunuz medical park da 7 bin liraymış napıyolar sanki doğurup kucağına mı veriyorlar bence hiçç gerek yok. bizim burda zaten öyle özel hastane falan da yok da olsa da gitmem.
günaydııııınnnn
concon neben gs'li değilim ona göre
Günaydın herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?