2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arsecim sen balayına voyage türbüküyemi gittin
bende sorguna gitmiştim memnun kaldık
seneye yaz için türbüküyü çok merak ediyorum siz memnum kaldınızmı

evet asya türkbükündeydik, ve herşey harikaydı, mükemmel ötesiydi. biz seneye kuzenlerle tekrar gitmeyi planlıyoruz

evet asya türkbükündeydik, ve herşey harikaydı, mükemmel ötesiydi. biz seneye kuzenlerle tekrar gitmeyi planlıyoruz

canım saol bizde şimden seneye nereye gidelim diye düşünüyoruz
inş aksilik olmazsa bizde türbüküye gitcez inş.

günaydın kızlarrr

fatmacım sıkma canını Allah hayırlısını versin inş. adetin geçerse bidaha test yap a.s
kızlar kötülüğüne bişey demez az çok burada birbirimizi şahsi olarak tanımasakta üslub olarak biliyoruz sen çok umut etmiştin hevesin kırıldığı için hassasız accuk ama bidaha test yaparsın :dance:

kızlar yaa dün rulo pasta yaptım çok hafif ve güzel oldu.kapıştılar:))))

aslında zuzu44 ün verdiği tarifi yapcktım yazmıştım kağıda büroda unutmuşum:)))))

teşekkür ederim zuzu kötü bişey demediklerini biliyorum ama birden çocuk azarlar gibi yaşın kaç başın denilince gözüm döndü yani... neyse ben benim çocuk muhabettini kapatayım en iisi

arse ,super adaşım günaydın tekrar......yap yap en kısa zamanda adaşım güzel oluyo albüme bak künefe yaptım dün:)

ekledim seni ajikal görürsün yaptığım şeyleri şimdi

tarif isterizcokacimcoook

çok çok basit yaa:)))

4 ymek kaşığı şeker
4 yumurta ( bende üç tane vardı 3 kattım)
4 yemek kaşığı un
1 kabartma tozu

1 pk puding

şekerle yumurtayı çırp.unu kabartama tozunu dök çırp.
kare bi tepsiye yağlı kağıd ser,malzemeyi dök kaşıkla yay.önceden ısıtılmış 170 dereceli fırına koy

bu arada pudingini yap(neyli sversen ben muzlu yaptım muzla da süsledim)

üstü pembeleşince kapat ( fazla pişirme çünkü rulo yaparken kırılır:) )

fırından çıkardığın keki yağlı kağıdla ikiye katla serbest şekilde,üzerine de ıslak bez ört
ılıyınca az keki pudingi dök içine rulo yap kalan pudingi de yanlarına üstüne falan sür gitsin iştekaydirigubbakcemile2

Aşk, insanoğluna verilmiş en büyük duygulardan biri.. Ancak insanoğlu sanmasın ki bu duygu sadece kendi tekelindedir.. Bu videoyu seyrettiğinizde SEVGİNİN kalp taşıyan her canlıda var olduğunu anlayacaksınız.. Ve bu videoyu torunlarınıza anlatacaksınız..

http://webtv.hurriyet.com.tr/1/9099/...-hikayesi.aspx

baktım geldim:)))

ilk denemen heralde nasıl oldu canım
yaz tarifinide deneyeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…