2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anladım canım ..üzülme olur elbette:sm_confused:

günaydın kızlar herkese
axfrends arkadaşımıza ancak geçmiş olsun demek istiyorum, herşeyde vardır bir hayır.
fatma adet günün geçmeden belli olmaz kanda hemşireler nasıl bilmez bunu anlamıyorum yaa ,
ayrıca senin bu acelen ne , daha yaşın kaç başın kaç, evleneli kaç ay olduda çocuğum olmuyo diye üzülüyosun, hayırlısını iste bırak kendi haline. sanki yaşın 35 zamanın geçtide böyle üzülüyosun.
sabah sabah kızlar bu ne hüzünlü şeyler yaa, anlaşılan herkes haftaya negatif başladı

vereliniortak

çocugum olmuyo diye üzülmedim bu bir sadece olan bişeyi anlattım size sadece içim burkuldu hepsi bu sadece ... böle kızılacak bi durumda değil ayrıca kişi kendini ne zaman hazır isterse o zaman çocugu olsun ister anladım ki bişey paylaşılmzmış burada..sağolun desteğiniz için.her zaman ne şekilde olursa olsun hayırlısını istedim hep halada istiyorum

yukarda yazmışın üzülüyor insan ..diye şimdide üzülmedim yazmışınn ama:sm_confused:

.......

yukarda yazmışın üzülüyor insan ..diye şimdide üzülmedim yazmışınn ama:sm_confused:

karalar baglamadım yani niye bu kadar benim abarttıgımı düşünüyorsunuz ki üzüldüm evet olmasını isterdim ama.. hepsi bu

karalar baglamadım yani niye bu kadar benim abarttıgımı düşünüyorsunuz ki üzüldüm evet olmasını isterdim ama.. hepsi bu

ben çocugum olmuyo diye üzülmedim bu ay olsa iyi olurdu bu ay olmadıgı için üzüldüm...neyse yaa tamam anlayışınız için tşkler...

neyse uzatmak niyetimde değilim siz sohbetinize devam edin ben okur geçerim sadece... iyi günler sizede kolay gelsin....

galiba senin sinirlerin bozuk, bugüne kadar bir çok şeyi paylaştık herkes birşeyler söyledi, ve çocuk konusunuda daha önce seninle burda hep beraber konuştuk ve sana destek olduk eğer hatırlarsan, sadece şu anda gereksiz ve fazla tepki veriyosun, diyerek senin üzülmemen için söyledim, yoksa banane. istediğin kadar üzül, tepin,bağır, çağır :sm_confused:

arsecim sen balayına voyage türbüküyemi gittin
bende sorguna gitmiştim memnun kaldık
seneye yaz için türbüküyü çok merak ediyorum siz memnum kaldınızmı

arse çok içten yazmış,her ne kadar üslubu fatmaya göre sert olsada bende aynı şeyi düşünüyorum kelimesi kelimesine,,
tabi yargılamak haddimize değil...
ayrıca düğün fotoğrafı mevzusunda ne oldu daha açık yazsaydın keşke,tahmin ediyorumda doğrumu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…