Zuzu o reklam diil yeni dizinin fragmanı dizinin adı MUCK :))
ben geçmem zuzumla dalga felan
muck dizi fargmanı o
ben kitap okuyorum arada buraya bakıyorum bugün canım sıkılmadı. Senin niye canın sıkıldı. :26:
şuan dışarıda çok güzel bir yağmur var. keşke eşim de yanımda olsaydı ya, tam romantizm havası
iş yapayım diye kalkayım diyorum ha bire, hava kapalı olunca hiçbirşey yapasım gelmiyor
yeni biscolata reklamlarını izlediniz mi ya
ben nasıl kaçırmışımmmşuan dışarıda çok güzel bir yağmur var. keşke eşim de yanımda olsaydı ya, tam romantizm havası
iş yapayım diye kalkayım diyorum ha bire, hava kapalı olunca hiçbirşey yapasım gelmiyor
yeni biscolata reklamlarını izlediniz mi ya
nekcim rüyan hayır olsun.
dilşadcım bebişine maşallah
Merhaba Kızlar 12 de geldim ama hemen önüme iş yığdılar bide yemeğe gidip geldim size haberlerimi vereyim devam edicem çalışmaya.
vajinal muayene oldum yine kesemizi gördük herşey normal dedi. liste verdi yememem ve yemem gereken şeyler diye. vitamin yazdı
mesleğimi kan grubumu falan yazdı benim hiç soru sormama gerek kalmadan kendisi bütün cevapları verir gibi sohbet etti benimle. 15 gün sonra verdiği tahlilleri aç karnına yaptırıp muayene olucam kalp atışlarını dinlicez.
parfüm reklamı zatennigarr yeni avatar yapmışsın
bana avon kataloğundaki kızları hatırlattı
yaa kötü mü :/ değişimNek avatarını beğenmedimEskisine alışmıştım bennn hem daha güzeldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?