2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hemen eklimm bebeyimm :101:
Günün rengi: Turuncu
Bugün Ay Boğa burcunda. Bugün geçmişten gelen sonuçlandıramadığınız işleri huzur ve sukunetle sonuçlandıracaksınız.

öfff hep turuncu pembe mavi
ben siyah etek siyah bluz yeşil şal almıştım belki tutar dedim ama
boğaylada alakam yok

bu arada özgecim bende az içtim 4 yada 5 bardak tam hatırlamıoum 1200 ml falandır
ama bu aralar gece peteğin üzerine koyuoum 1 litrelik şaşalı gece uyanıp uyanıp yatarken sabah gözümü açınca hemen uzanıp içioum oda bitio

"İKİZLER" değişken, açık sözlü, canlı ve sohbeti çok seven burçtur... elementi; HAVA... gezegeni;MERKÜR... bitkisi;LAVANTA'dır.

"BOĞA"; güvenilir,sabırlı,kararlı ,sanata değer veren, prensipli kişilktir... elementi ;TOPRAK... gezegeni; VENÜS... bitkisi;MOR MENEKŞEdir

"YENGEÇ" nazik, ılımlı, her ortama uyum sağlayan, anna baba şevkatini daima içinde taşıyan kişiliktir. elementi;SU gezegeni;AY bitkisi;gül

"ASLAN" eli açık, çok olumlu, sıcak kanlı ,çalışkan ,zorluklarla mücadele eden, karar verince asla fikri değişmeyen karakterlere sahiptir

"BAŞAK" temiz, düzenli, titiz ,çalışkan, zeki ,sorunlara çözüm bulucu karaktere sahiptir. elementi;TOPRAK gezegeni;MERKÜR bitkisi;KIR ÇİÇEĞİ

"TERAZİ" sevimli, romantik, yerine göre hareket eden, renkli bir yapıya sahiptir. gezegeni: VENÜS elementi:HAVA bitkisi:KIRMIZI GÜL.

"AKREP" biraz esrarengiz, ilginç ,renkli kişilik , her ortama uyum sağlama, yetenekli ,girişken ve kafasına koydugunu mutlaka yapan burçtur

"YAY" açık sözlü, dobra ,sıcak ,öncülük etmeyi seven, güvenilir , açık fikirli ,gururlu ,macerayı seven, iyimser kişiliktir.

"OĞLAK" gerçekçi , pratik ,tez canlı , sıcak ,dost canlısı ,güvenilir ,zaman zaman içine kapanık ,sorunlarla sonuna kadarm mücadeleci...

"KOVA" özgürlüğüne düşkün ,vefakar , sadık ,güvenilir ,arkadaş canlısı ,iyimser ,asla kin tutmayan yapıya sahiptir.

"BALIK" alçak gönüllü, sempatik ,aşırı duygusal ,iyimser ,anlayışlı ,nezaketli ,kırılgan ince yapıya sahip kişiliklerdir.

Birgün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler....
Saklayalım, zor bulsunlar.... Zor buldukları için belki kıymetini bilirler'' diyerek başlamışlar tartışmaya. Sorun büyükmüş. Mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü. Kimisi '' Everest'in tepesine saklayalım '' demiş, kimisi '' Atlas Okyanusu'nun dibine'' demiş. Tac Mahal'in kubbesi, Mekke sokakları, İtalyan sofrası, bir hastanenin yeni doğan ...odası, dondurma külahı, şarap şişesi, sigara paketi, lale bahçesi...
Pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş...
Derken meleklerden biri '' İÇLERİNE SAKLAYALIM '' demiş. ''
Kimsenin aklına gelmez içine bakmak''
İşte o gün bugündür mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...!

Çok güzelmiş nek, çok doğru bir yazıı
"BALIK" alçak gönüllü, sempatik ,aşırı duygusal ,iyimser ,anlayışlı ,nezaketli ,kırılgan ince yapıya sahip kişiliklerdir.

Ama hani rengi, kokusu, gezegeni:26:

Özgito, sen Balıkmısınnn
o yüzden mi iyi anlaşıyoruz bizz
balık, akrep ve boğayla aram hep iyi olmuştur :)))

aslan eşim olumlu eli açık ve sıcak kanlıdır ama fikirleri değişir zaman zaman ben beynini yıkarsam mücadele de ehh işte hemen saymaya başlar
benim doğru ama iyimserlik dışında

Benim hala yoğunluğum devam ediyor sabahta sizlere katılamıcam. bu işleri bitireyimde ek iş verdiklerinde hangisini yapacağımı şaşırmıyayım

kaç haftadır biriktirdim acısı çıkıyor galiba.

geçmişide okuyamadım ama mutlaka okuyacağım

iyi akşamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…