kızlar ya benim çok fazla saçlarım dökülüyor anlatamam size görmenz gerek
banyoda yumak yumak evde saçlarımla desen oluyor taşlar
azönce sağlık ocağındaki doktora sordum cildiyeciye git dedi burda da cildiye yok.
bende parfümeri bi müşterimiz var on gittim söledm derdimi bana şunları önerdi bende aldım;
NUDE şampuan ve SCHWARZKOPF un GLISS saç bakımı
kızlar ya benim çok fazla saçlarım dökülüyor anlatamam size görmenz gerek
banyoda yumak yumak evde saçlarımla desen oluyor taşlar
azönce sağlık ocağındaki doktora sordum cildiyeciye git dedi burda da cildiye yok.
bende parfümeri bi müşterimiz var on gittim söledm derdimi bana şunları önerdi bende aldım;
NUDE şampuan ve SCHWARZKOPF :lepi:un GLISS saç bakımı
ben biraz yoğundumda ondan katılamadım kızlar.
zuzu88 canım saç dökülmesi vitamin eksikliğindende olabiliyo. dahiliye veya cildiyeye mutlaka git derim, kan tahlilinden çıkıyo ortaya
yok hayatım su falan katılmıyo,yoğurdu biraz karıştırıyosun, içine sarmısak rendeliyosun oluyo bitiyo, bazıları zeytinyağıda damlatıyo ama ben üstündeki sosa koyduğum için yapmıyorum.hazır mantıda dikkat et içindeki kıyma gibi görünüpte soya kıyması denen şey olmasın
ben margarin kullanmıyorum hiçbirşeyde, zeytinyağı ve tereyağı kullanırım,aslında kayserililer mantının üzerine tereyağıyla yapıp dökerler, ama çok ağır oluyo diye bide yoğurtla birleşince donuyo yağ üzerinde. ben o yüzden biraz tereyağını eritiyorum biraz zeytinyağı koyuyorum, hemen biberi koyup şöyle bir iki kere çevirip kaldırıyorum.yağ yanmaması için