2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

2010 da evlendim. evlilik bana tam olarak 7 kilo aldırdı. rejime başladım yemek yemeyi cok seviyordum. evlilik yuzunden aklım başka şeylere takıldı. işlerimi savsakladım. işi ve evi birlikte goturmek yerine işi bırakmayı dahi düşündüm. tembellik evlendikten sonra daha bi guzel gelmeye başladı:)) kocam önceleri karpuzu kavunu kendi keserken şimdilerde "hadi bi karpuz kes de yiyelim "demeye başladı. ben mızmızlanmaya başladım. 5 aydır elektrikli süpürgeyi elime almadım. bu konuda kocama minnettarım. evlenirken çoook cocuk isteyen kocam evlendikten sonra cocuk istememeye başladı. çok şey değişti 5 ayda çoookkkkkkaydirigubbakcemile

offf yoruldummmm ohaoldumsmile
kızlarr benim akşama yemeğim yok, vee ayrıca evde birşeyde yokk ve ayrıca canım markete falanda girmek istemiyo :sinifsinif:
sizce ne yapabilirim mafoldumben

kızlarr benim akşama yemeğim yok, vee ayrıca evde birşeyde yokk ve ayrıca canım markete falanda girmek istemiyo :sinifsinif:

pratik hazır bişey yapman gerek sanırım ama neee:uhm:

en pratiği makarna yada patates kızartması, ama bunları yapma, patates sarımsak biber domates varmı evde canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…