2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyi akşamlar şekercikler...

akşama gezmeye gidiyom ben ,misafirliğe :)) yarın uykusuz gelebilirim

Ben anlamadım yaa ne vuruyosun sende Kim neyi karıştırmış üffff..
...
Benimi hatırlattı Bence o senin avatarın olmalı
sen dememiş miydim zuzuyla benim avatar olayını :44:
ayrıca

Tamam bundan sonra sana Dilek derim ozman

Hayırlı olsun bebeyim öğlen heyecanla bekliyor olacam son dk haberlerini
Evet ıslatalımm (Öğrendim artık anlamını cümle içinde bilem kullanıyorum)

canım ne kaaaa güzel yaa
inş hayırlısıyla kavuşursunuz anne kız torun

ben de kaçıyorum, toparlanıyım
annemdeyim akşama, öptüm ki sizi
yarın girmeye çalışırımm

ben de kaçıyorum, toparlanıyım
annemdeyim akşama, öptüm ki sizi
yarın girmeye çalışırımm
Güle gülee Nekimm Öptümm senii

sen dememiş miydim zuzuyla benim avatar olayını :44:
ayrıca

canım ne kaaaa güzel yaa
inş hayırlısıyla kavuşursunuz anne kız torun
Evet ben karıştırıyorum avatarlarınızı demiştim sen niye sinirlendin kii.. Karıştıramazmıyım

Herkese iyi akşamlar bu şarkı hepinize gelsin özellikle yarenime
[video=dailymotion;xdu5b2]http://www.dailymotion.com/video/xdu5b2_metin-arolat-izmir-2010_music[/video]

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar bu şarkı hepinize gelsin özellikle yarenime
[video=dailymotion;xdu5b2]http://www.dailymotion.com/video/xdu5b2_metin-arolat-izmir-2010_music[/video]

özgemmm çok saol yavyumm nasıl heyecanlıyım ya, cumartesi günü konuşayım patronla faceden herkese duyurcam, haykırmak istiyorum dönüyorummmmmmm diye

nekimm yeni yerin hayırlı olur inşallah.yeni yıl hepimiz için güzel değişiklikler getirecek galiba. inşallah hepimiz için 2011'i arayatmayacak bir yıl olur.

yarenim verdiğiniz karar hakkınızda hayırlı olur işallah en doğru kararı vermişsiniz herkes çok sevinecek özellikle annen 2 kızda dönüyro torunları senin bebişde gelir artık patronunlad konuş o adam olamamış ama sen üzerine düşeni yap o yaptığıyla kalsın

canım çok geçmiş olsun bünyen çok zayıf sanırsam kendine dikkat et bi detaylı check-up yaptır ne olduğun bulunur çaresine bakılır kaynanada kulak asma hastalanmayan anlamaz hastanın halinden o yapsın temizliğini konuşsun dursun sen iyi olsn zaten yardım edersin

canım canını sıkma kendini üzmemeye çalış unutmak kolay değil unutulmzda zaten ama allahım sana bebeğini verdi tekrar işallah ona kavuşacaksın alacaksın kucağına

nigarcığım hayırlı olsun yeni işin
tlfunda boşver sen nasıl olsa yerini değiştirdin dünyada salak çok

yarenimm,ben de ilk onu düşündüm..galiba güzel başladık senle 2012ye. Hepimizin başına hep iyi şeyler gelir inşş :)

zeynepcim çok saol canımm :))

Ben de birazdan diğer tarafa geçiyorum, üff caaağnım plazma pc'mi bırakıp tüplü pc'ye geçmek kötü olucak.
ilerleyen günlerde ekranımı isterim :26:

Günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…