burdayımmmmmmmmm
Bilmem oraya koyarken bile aklımdan öyle geçti saç rengin bi fotondakine benziyor diye anımsattı belkide
Neek nereye kaybolduuunn?? :26:
burdayımmmmmmmmm
apikoğluna daldım yaa 25 hamleyi geçemiyorummm
ben sabah yeni yerimdeyim
Hayırlı olsun bebeyim öğlen heyecanla bekliyor olacam son dk haberlerini
Evet ıslatalımm(Öğrendim artık anlamını cümle içinde bilem kullanıyorum )
zuzuuuu bu avatarla da şimdi seni dilek sanıyorumm :101:ıslatalım bunu
saol elfimmmHayırlısı olsun Nektarcım..
ahaha
sen dememiş miydim zuzuyla benim avatar olayını :44:
Ben anlamadım yaa ne vuruyosun sendeKim neyi karıştırmış üffff..
...
Benimi hatırlattı Bence o senin avatarın olmalı
Tamam bundan sonra sana Dilek derim ozman
canım ne kaaaa güzel yaaEvet Canim evimi yeni görecekler allahin izniyle.
2 ay kadar yanimdalar
Dogumada sunun surasinda 10-15 gün kaldi zaten annemlerin sevincinden dogum stresini de azalttim :)'
Zuzucan öyle olmuyor insan hep daha güzelini yapmak istiyor emin ol ki böyle simdiden sasirdim valla hergün düsünüyorum :))
Güle gülee Nekimm Öptümm seniiben de kaçıyorum, toparlanıyım
annemdeyim akşama, öptüm ki sizi
yarın girmeye çalışırımm
Evet ben karıştırıyorum avatarlarınızı demiştim sen niye sinirlendin kii.. Karıştıramazmıyımsen dememiş miydim zuzuyla benim avatar olayını :44:
ayrıca
canım ne kaaaa güzel yaa
inş hayırlısıyla kavuşursunuz anne kız torun
Herkese iyi akşamlar bu şarkı hepinize gelsin özellikle yarenime
[video=dailymotion;xdu5b2]http://www.dailymotion.com/video/xdu5b2_metin-arolat-izmir-2010_music[/video]
sen dememiş miydim zuzuyla benim avatar olayını :44:
ayrıca
canım ne kaaaa güzel yaa
inş hayırlısıyla kavuşursunuz anne kız torun
kızlar biz karar verdik eşimle, dönüyoruz İzmir'e. 6 şubat'a aldık bileti. ev sahibiyle konuştuk, bu ay kira vermiyoruz, depozitoyu kullanıyoruz. patronla da cumartesi günü konuşmayı düşünüyorum. baya kızacak, muhtemelen son 1 ayı da bana zehir edecek ama olsun. ben üstüme düşeni yapayım, bir ayda yerime yeni birini bulsun. çoooookkkk heyecanlıyımmmmm
merhaba kızlarrr nasılsınız elfiş rahatsızlandın mı ?iyimisin...
kızlar ben yine hastalandım yatak döşek yatıyorum benim bu zayıf bünyemi napıcam bilmiyorum dün sağlık ocağına gittim hemn ateşim yükselince bademcikler davul gibi doktorum kötü şişmişler dedi ilaçlar verdi pazartesi finaller başlıyo biran önce iyileşmeliyim pazartesinden beri halsizlik vurdu bana kayınvaildeminde temizlik aşkı tuttu yine bugün koltukları siliyo baktım kolumu kaldırıcak halim yok nasıl yardım ediyim ben şimdi kendimi evde fazlalık gibi hissediyorum odaya kapandım öle sabahta 10 da kalktım daha doğrusu dokuzda uyandımda heryerim morarmış gibi ağrıyo diye kalkamadım yataktan sabah payladı beni kayınvalidem erken kalksan diyorum diye zaten hergün 6 da kalkıyorum eşim 7de evden çıkıyo hergün onu yolcu ediyorum ondan önce uyanıyorum onu kaldırıyorum işe gönderiyorum eğer okula gitceksem bende 7ye 10 kala evden çıkıyorum bence hak etmiyorum böle demesini kırıldım okula gitmediğimde bile 9 da kalkıyorum hafta sonlarıda dahil daha bilmem 11 12 ye kadar uyuduğumu...
Canım sıkkın az dün mutfakta bulaşıkları yıkarken birden çocuk aglama sesi geldi yanıbaşımda gibi brden istemsiz hilmiye şöle bi seslnişte bulundum hilmi çocuk ağlıyor ona baksana...sonra bi duraksandım bizim çocugumuz yokki ses dışardan geliyor karşı komşumun çocugu ağlıyor....içim bi tuhaf oldu hala gçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?