2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

haftaya bu saatte annemler burada

gözün aydın canım hasret bitiyor :)

Cok heyecanliyim Mutluyum gelecekleri icin evimi görecekleri icin

düsünüyorum ne pisirsem diye

menüyü hazirlamam lazim

hazırlarız hep beraber canım :) sen yeter ki çok yorma kendini.

burdayımmmmmmmmm
apikoğluna daldım yaa 25 hamleyi geçemiyorummm

ben sabah yeni yerimdeyim

hayırlı uğurlu olsun canımm.
senin yerine başlıcak olana söle sapık aradı geçen gün die, bi de arar yine sen sanar bişeler söler sen görüşüyordun sanarlar.

günaydııın,size,
uykusuz bir güne....
gece nedense 4 buçuğa kadar uykum glmedi eşimi de uyutmadım 3,5 a kadar ev işi yaptık oturma odasının şeklini değiştirdik beşik kurulumu yapılacak bugün ona yer açtık, yoksa yavrum cam önünde kalacaktı yaz güneşinde. tam yattık, ben çok acıktım hamburger falan dedim, eşim kalk seni mi kırcam tost yapalım dedi, 3 tost yedim eşim de güya benm için kalktı, 2 yarım tost yedi :))) 4 buçuğa kadar tv izledik yattık, uykusuzluktan ölüyorummm

zuzuuuu bu avatarla da şimdi seni dilek sanıyorumm :101:

yyaaaaaa

günaydın kızlarr gripmi olcam ne yaa, hapşurup duruyom, bide dudağımın kenarı kaşınıyo,hafiften de sızlama var ...inşallah uçuk çıkmaz

dilşadddd, 3 tost derkeennnn

yyaaaaaa

günaydın kızlarr gripmi olcam ne yaa, hapşurup duruyom, bide dudağımın kenarı kaşınıyo,hafiften de sızlama var ...inşallah uçuk çıkmaz

dilşadddd, 3 tost derkeennnn

ben de grip oldum olcam var yaaa
3 tost tost ekmeğiyle :) ama yine de çook elevit içip yatmıştım o acıktırdı sanırım

kızlar dün dartye gittim eşime ıphone 4s almıştık kampanya vardı ondan 150tl puan yüklenecekti yüklemişler 190tl var world geçen heryerde kullanabilirmişi kendime saçıma maşa alcaktım bide mp4 ama sonra eşimle düşündük mutfak eksiğimizi alalım dedik fazladanda yağ deterjan gibi büyük şeyleri alırız dedik eşim sen ne istiyosan onuda al dedi ama karar veremedim saç şekillendiricide isityorum ama benim saçım kıvır kıvır olurmu bilmiyorum düz saçlarım çünkü sizin maşa nız varmı markası ne hangisi iyidir

maşallah dilşadd

enkii, maşam var ama hiç kullanmadım :))) inan hatırlamıyorum markasını

benm var markası remington çok güzel yapıyor bir de normalde bizim saçımız pek şekil tutmaz ama sanırım ablam nüfusuna aldı onu geri vermiyor bana.

Günaydınn Herkese :93:Bu şarkı bana bu aralar çok anlamlı geliyor nedenseee :106::105:
[video=dailymotion;xe6n51]http://www.dailymotion.com/video/xe6n51_tarkan-kayyp-2010-yeni-album-hq_music[/video]
Yolun açık olsun demek isterdim
Boğazım düğümlü, sözlerim kayıp
Bir
daha ömrümce kimseyi sevmem
Çünkü bu bedende yüreğim kayıp........................

maşallah dilşadd

enkii, maşam var ama hiç kullanmadım :))) inan hatırlamıyorum markasını

benm var markası remington çok güzel yapıyor bir de normalde bizim saçımız pek şekil tutmaz ama sanırım ablam nüfusuna aldı onu geri vermiyor bana.

teşekkür ederim zuzum ben gidip bakayım ozamn ordakilerede sorrarım en çok satılan hagisi

teşekkür ederim dilşadcığım remingtona bakayım varmı olmadı markalarına bakarım araştırır alırım

günaydın kızlar. ben de bugün hasta gibiyim. hem burnum akıyor, hem de boğazım yanıyor. inşallah daha kötü olmam.

Günaydın Kızlar

bizede dün misafir geldi evde yemek yoktu döner aldık yedik onlar gelmeden.
çayın yanına tatlı ve su böreği aldık. evdede pide vardı çayın yanına verdik bunları. ben yerimden kalkmadım eşim sağolsun mutfaktan çıkmadı görümcem mesaiye kalmış kaynanam çocuğuda aldı bize getirdi misafirlerinde çocuğu var biraz haylaz dövüyor çocukları kaynanam hep onlara göz kulak oldu eşimde zavallım sürekli servis yaptı çok yoruldu.. dönerde dokundu galiba rengim attı resmen. çıkarmak istiyorum misafir var diye yapamıyorum zor tuttum kendimi. eşimi yolladım soda aldırdım 23:30 da gittiler ev savaş alanı gibiydi dedim ben yatmazsam sonunda çıkarıcam ben yatıyorum evde kalsın böyle. sabah uyandım kaynanam toplamış evi. ama mutfak rezalet bide nasıl olduysa dolabın kapağını açmasıyla yumurta yere tamda halının üstüne devrildi. üstten topladık ama mutfak berbat

bu şarkı defne joy öldüğünde haberde vardı bana hep ölümü çağrıştırıyor o yüzden, ama bi arada tel de zil sesimdi. çok güzel anlamlı parça.

Yumurta kokusu çok fena elfii sen iyi yapmışsın yormamakla kendini..

günaydın kızlar. ben de bugün hasta gibiyim. hem burnum akıyor, hem de boğazım yanıyor. inşallah daha kötü olmam.
Geçmiş olsun yarenay dikkat et kendine sıcak şeyler iç bide varsa tylolhot iç fazla kötü olmadan..

bu şarkı defne joy öldüğünde haberde vardı bana hep ölümü çağrıştırıyor o yüzden, ama bi arada tel de zil sesimdi. çok güzel anlamlı parça.
Allah rahmet eylesin tekrardan....Evet anlamı büyük bi şarkı
..
Dilek senin neyin var?

elfiş geçmiş olsun canım ben de ilk bulantı vakamı akşam yemeğinde döner yeyince yaşamıştım garibim kocama olmuştu olan, ağır geliyor demekki bize.

Dilşad bence 4 ayaklılar daha güzel ne bilim üç ayaklıyı beğenmedim ben tipini fonksiyon bakımından hangisi iyi bilemem ama... Hani şu yüksek koltuklular var ya sarsıntı yapmayanlar onları beğeniyorum ben kırmızı da öyle gibi duruyor:26:

Yeşilin çantasımı var :) güzelmiş yeşil ..tabi bence kullanan bilen birinden fikir al

eerkol Yabancı gelmiyosun bana

canım 3 tekerlilerin manevra kabiliyetleri daha ii. bir de ben taşıma koltuğu monte edilen modelleri istiyorum hafif olsun diye. bunlar sınıflarının fiyatı orta halli olanları, o yüzden 2 seçenek var önümde yeşil olanda 5 yorum var hepsi çok memnun ve Türk malı. 2 si arasında seçim yapcaz.

bu arada kırmızı olan 4 tekerli canım :)

Yeşilin çantasımı var :) güzelmiş yeşil ..tabi bence kullanan bilen birinden fikir al

benm de bu daha çok içime siniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…