- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
haftaya bu saatte annemler burada
Cok heyecanliyim Mutluyum gelecekleri icin evimi görecekleri icin
düsünüyorum ne pisirsem diye
menüyü hazirlamam lazim
burdayımmmmmmmmm
apikoğluna daldım yaa 25 hamleyi geçemiyorummm
ben sabah yeni yerimdeyim
zuzuuuu bu avatarla da şimdi seni dilek sanıyorumm :101:
yyaaaaaa
günaydın kızlarrgripmi olcam ne yaa, hapşurup duruyom, bide dudağımın kenarı kaşınıyo,hafiften de sızlama var ...inşallah uçuk çıkmaz
dilşadddd, 3 tost derkeennnn
kızlar dün dartye gittim eşime ıphone 4s almıştık kampanya vardı ondan 150tl puan yüklenecekti yüklemişler 190tl var world geçen heryerde kullanabilirmişi kendime saçıma maşa alcaktım bide mp4 ama sonra eşimle düşündük mutfak eksiğimizi alalım dedik fazladanda yağ deterjan gibi büyük şeyleri alırız dedik eşim sen ne istiyosan onuda al dedi ama karar veremedim saç şekillendiricide isityorum ama benim saçım kıvır kıvır olurmu bilmiyorum düz saçlarım çünkü sizin maşa nız varmı markası ne hangisi iyidir
maşallah dilşadd
enkii, maşam var ama hiç kullanmadım :))) inan hatırlamıyorum markasını
benm var markası remington çok güzel yapıyor bir de normalde bizim saçımız pek şekil tutmaz ama sanırım ablam nüfusuna aldı onu geri vermiyor bana.
Günaydınn Herkese :93:Bu şarkı bana bu aralar çok anlamlı geliyor nedenseee :106::105:
[video=dailymotion;xe6n51]http://www.dailymotion.com/video/xe6n51_tarkan-kayyp-2010-yeni-album-hq_music[/video]
Yolun açık olsun demek isterdim
Boğazım düğümlü, sözlerim kayıp
Bir daha ömrümce kimseyi sevmem
Çünkü bu bedende yüreğim kayıp........................
Yumurta kokusu çok fena elfii sen iyi yapmışsın yormamakla kendini..Günaydın Kızlar
bizede dün misafir geldi evde yemek yoktu döner aldık yedik onlar gelmeden.
çayın yanına tatlı ve su böreği aldık. evdede pide vardı çayın yanına verdik bunları. ben yerimden kalkmadım eşim sağolsun mutfaktan çıkmadı görümcem mesaiye kalmış kaynanam çocuğuda aldı bize getirdi misafirlerinde çocuğu var biraz haylaz dövüyor çocukları kaynanam hep onlara göz kulak oldu eşimde zavallım sürekli servis yaptı çok yoruldu.. dönerde dokundu galiba rengim attı resmen. çıkarmak istiyorum misafir var diye yapamıyorum zor tuttum kendimi. eşimi yolladım soda aldırdım 23:30 da gittiler ev savaş alanı gibiydi dedim ben yatmazsam sonunda çıkarıcam ben yatıyorum evde kalsın böyle. sabah uyandım kaynanam toplamış evi. ama mutfak rezalet bide nasıl olduysa dolabın kapağını açmasıyla yumurta yere tamda halının üstüne devrildi. üstten topladık ama mutfak berbat
Geçmiş olsun yarenay dikkat et kendine sıcak şeyler iç bide varsa tylolhot iç fazla kötü olmadan..günaydın kızlar. ben de bugün hasta gibiyim. hem burnum akıyor, hem de boğazım yanıyor. inşallah daha kötü olmam.
Allah rahmet eylesin tekrardan....Evet anlamı büyük bi şarkıbu şarkı defne joy öldüğünde haberde vardı bana hep ölümü çağrıştırıyor o yüzden, ama bi arada tel de zil sesimdi. çok güzel anlamlı parça.
bu arada kırmızı olan 4 tekerli canım :)Dilşad bence 4 ayaklılar daha güzel ne bilim üç ayaklıyı beğenmedim ben tipini fonksiyon bakımından hangisi iyi bilemem ama... Hani şu yüksek koltuklular var ya sarsıntı yapmayanlar onları beğeniyorum ben kırmızı da öyle gibi duruyor:26:
Yeşilin çantasımı var :) güzelmiş yeşil ..tabi bence kullanan bilen birinden fikir al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?