ay elfim gelmiiiiiş, prensesiyle birlikteee
gönlünden geçen erkekti ki onunn :)))
8 tahmin yaptım ( bol, dilşad, miray, luxx, elfiş, arkim, arkim, yarenin ablası)
ay hiç şaşmadım, bakalım kimin yaramaz bebişi beni yanıltıcak :)))
süper'e de tahminde bulunucaz sahii
aslı şöyle daha evlenmeden önce hep ilk çocuğum erkek olacak diye düşünürdüm bilinç altıda yapmıştım ama hamile kalınca kesinlikle hissediyorsun. dedim kesin kız. istediğim sağlıklı olması ama içimden kız olacak diyordu hisler :))
kızlar prensesim oluyor :)))
nek takvimine gelin siz artııık :dileğin gel smileysi: :119:
onu demedim kuzum, anne hisseder tabisi hissettin evet kızının olucağını, ama erkek olmasını istiyodun çok, ilk mesajlarını hatırlıyorum.. onu demiştim benaslı şöyle daha evlenmeden önce hep ilk çocuğum erkek olacak diye düşünürdüm bilinç altıda yapmıştım ama hamile kalınca kesinlikle hissediyorsun. dedim kesin kız. istediğim sağlıklı olması ama içimden kız olacak diyordu hisler :))
hiç bişi geçmiyo henüz aklımdan canım, ama tahmin yaparım ilerleyen zamanlarda.tahmin et bakim
gönlünden geçen olsun inşallah tatlımbende de hep erkek hissi var.kız çıkacakmış gibi hiç aklıma gelmiyorr:44:
eheh dileğin smileysiiicanım gözün aydın Allah tamanına erdirsin hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alacağın günü nasip etsin
Nektar cinsiyet tahmini.com
Eki Görüntüle 352458
canım gözün aydın Allah tamanına erdirsin hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alacağın günü nasip etsin
hadi canım,bu herkes için gecerli değil..
Aman Allahım neler neler varmış eskiden cinsiyete bakılan
kimisi tutuyor kimisi tutmuyor ama erkek olgusu da var olabiliyor,kız olgusuda karışık biraz:44:
hamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur. Eğer ortadan tutarsa ikizleri olacaktır
buna güldümmesela ortadan tutarsa ikizleri olur saçma geldi yani
iyiki başka bişi olur dememişler ortadan tutunca
bir sürü saçma şey var orda, ama ilk başta yazan doğru
cinsiyet tahmini yapmak çok eğlenceli bişe :119:
..
ben galiba bu ay ayaklarımı fazla üşüttüm ağrıdan ölüyorum ki daha regl olamadım bile
eve istiyorumm, battaniyemi, sıcak su torbamı istiyorum, kocam da yanımda olsun bana sarılsın, saçlarımı koklasın istiyorumm
kimisi tutuyor kimisi tutmuyor ama erkek olgusu da var olabiliyor,kız olgusuda karışık biraz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?