2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay elfim gelmiiiiiş, prensesiyle birlikteee

gönlünden geçen erkekti ki onunn :)))

aslı şöyle daha evlenmeden önce hep ilk çocuğum erkek olacak diye düşünürdüm bilinç altıda yapmıştım ama hamile kalınca kesinlikle hissediyorsun. dedim kesin kız. istediğim sağlıklı olması ama içimden kız olacak diyordu hisler :))

bende de hep erkek hissi var.kız çıkacakmış gibi hiç aklıma gelmiyorr:44:

nektar yengeç burcuydu dimi.hisleri kuvvetli ondan.altıncı hislerimiz kuvvetli oluyor..

kızlar ben iştahsızlaştım şimdi salatayı zor yedim canım hiç bir şey çekmiyor

onu demedim kuzum, anne hisseder tabisi hissettin evet kızının olucağını, ama erkek olmasını istiyodun çok, ilk mesajlarını hatırlıyorum.. onu demiştim ben

hiç bişi geçmiyo henüz aklımdan canım, ama tahmin yaparım ilerleyen zamanlarda.
şans işte zaten %50 biliyosun ben de tutturuyorum sadece

Son düzenleme:
sabah bulantılar yoksa diyor bir sitede bebek erkektir .diyor eller kuruyorsa diyor ..aynısı ben:)

Eskiden bebeğin cinsiyeti doğduğunda öğrenildiğinden, cinsiyet konusu halk arasında çeşitli tahmin yöntemlerinin gelişmesine neden olmuştur. Farklı kültürdeki insanlar farklı tahminler yapmıştır. Gerçekliği ya da inanırlığı konusunda da tartışmalar günümüze kadar gelmiştir. Uzmanlara göre bu tahmin yöntemleri, ciddiye alınmamalı ve sadece eğlence amaçlı okunmalıdır. Bebeğin cinsiyetini tahmin etmeye çalışmak gerçekten eğlencelidir. Çevredeki herkes fikrini söyler ve düşünceler paylaşılır. Bu durum gerçekten de eğlenceden öteye gitmemelidir. Esas cinsiyet sonucu, doktorlar tarafından doğru zaman içinde kontroller sonucunda belirlenir ve anne baba bu sonucu öğrenmek istiyorsa söylenir.

Bebeğin cinsiyetini tahmin etmek için halk arasında konuşulanları merak ediyor musunuz? İşte anlatılan ve söylenenler:

Hamilelik döneminde daha çok tuzlu ve ekşi yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur.
Hamile bir kadına elini göstermesini söylediğinizde, avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösterirse oğlu olacaktır.
Anne adayı bir diş sarımsak yediğinde, terinde sarımsak kokusu varsa bebek erkek, koku yoksa kızdır.
Hamile kadın ekmeğin kenarlarını yemeyi tercih ediyorsa oğlu, ortasını seviyorsa kızı olur.
Annenin meme uçları çok karardıysa oğlu olur.
Hamilelikte kadının sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
Erken hamilelik döneminde iştah açıldıysa erkek, iştah yoksa kız olacaktır.
Hamile bir kadına erkek bir bebek ilgili davranırsa, bebek kızdır.
Annenin elleri kuruyorsa bebek erkek, yumuşak ve nemli ise kız olacak.
Karnınız sivri ve basketbol topu gibi şiş ise bebek erkektir.
Hamilelik döneminde annenin ayakları hep üşüyorsa bebek erkektir.
Annenin saçları gün ışığında kızıllaşıyorsa bebek kızdır.
Hamilelik döneminde bacaklardaki tüyler çabuk uzuyorsa bebek erkektir.
Bebek anne karnında yukarda duruyorsa kız, aşağıda duruyorsa erkektir.
Annenin yüzünde ve göğsünde sivilceler çıktıysa bebek kızdır.
Anne süt ve peynir gibi protein ağırlıklı yiyorsa erkek, meyve ağırlıklı yiyorsa kızdır.
İlk aylarda sabah bulantıları varsa kız, yoksa erkektir.
Anne rüyasında hangi cinsiyette görüyorsa o olur.
Hamilelik anneyi güzelleştirdiyse bebek erkek, annenin güzelliğini aldıysa ve cildi bozulduysa kızdır.
Anne, kiloyu kalça ve basenden aldıysa bebek kızdır.
Anne karnında tüyler çıktıysa bebek erkektir.
Annenin idrarı açık sarı ise erkek, koyu sarı ise kızıdır.
Maya yöntemlerine göre, annenin hamile kaldığı yaş ve yıl, ikisi de çift ya da tekse bebek kız, biri tek diğeri çiftse erkek demektir.
Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağıya çektiğinizde 'V' şeklinde bir damar varsa kızı olur.
Bir önceki çocuk önce 'anne' dediyse şimdiki çocuk kız, 'baba' dediyse erkektir.
Annenin başına, o görmeden bir tutam tuz atılır. İlkönce burnunu ellerse oğlu, ağzını ellerse kızı olur.
Arkadan bakıldığında annenin hamile olduğu anlaşılmıyorsa bebek erkektir.
Hamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur. Eğer ortadan tutarsa ikizleri olacaktır.
Ucunda nikah yüzüğü olan ince altın zincir anne adayının avcunun ya da karnının üzerinde asılı tuttuğunuzda, eğer yüzük yuvarlak çiziyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.

kimisi tutuyor kimisi tutmuyor ama erkek olgusu da var olabiliyor,kız olgusuda karışık biraz:44:

hamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur. Eğer ortadan tutarsa ikizleri olacaktır

buna güldüm mesela ortadan tutarsa ikizleri olur saçma geldi yani
iyiki başka bişi olur dememişler ortadan tutunca

bir sürü saçma şey var orda, ama ilk başta yazan doğru
cinsiyet tahmini yapmak çok eğlenceli bişe :119:
..
ben galiba bu ay ayaklarımı fazla üşüttüm ağrıdan ölüyorum ki daha regl olamadım bile
eve istiyorumm, battaniyemi, sıcak su torbamı istiyorum, kocam da yanımda olsun bana sarılsın, saçlarımı koklasın istiyorumm

Son düzenleme:

Hamilesindir belki

kimisi tutuyor kimisi tutmuyor ama erkek olgusu da var olabiliyor,kız olgusuda karışık biraz:44:

hamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur. Eğer ortadan tutarsa ikizleri olacaktır

buna güldüm mesela ortadan tutarsa ikizleri olur saçma geldi yani
iyiki başka bişi olur dememişler ortadan tutunca

msjlarıma bişi oldu yaa o eklenti nerden çıktı sonra bi daha gelmiş falan

nekim kış günü bu regl olayları insanı mahvedio yaa soğukta iyice ağrılı geçiriouz
ee tahminleri tutturuosun evt ama kendi bebeğinin tahmini için daha ne kadar zaman var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…