o konuda okadar karmaşığım ki bebeyim yaa.. hiç bilmiyorum nezaman "bu ay başlıyorum" diycem..msjlarıma bişi oldu yaa o eklenti nerden çıktı sonra bi daha gelmiş falan
nekim kış günü bu regl olayları insanı mahvedio yaa soğukta iyice ağrılı geçiriouz
ee tahminleri tutturuosun evt ama kendi bebeğinin tahmini için daha ne kadar zaman var bakalım
hamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur. Eğer ortadan tutarsa ikizleri olacaktır
buna güldümmesela ortadan tutarsa ikizleri olur saçma geldi yani
iyiki başka bişi olur dememişler ortadan tutunca
öyle bir ihtimal yok canım...korunuyoruz..Hamilesindir belki
bana saçma geldi kız şeyleride var bende erkek şeyleride eee toto mu olcak yane
aman akşam olsun.saçlar yıkancak.fönlencek.çamaşırlar düzeltilcek.kuzey güney izlencek
öyle bir ihtimal yok canım...korunuyoruz..
regl ağrım var hem, her an olucam gibi
ay evet akşama kuzey-güney varbana saçma geldi kız şeyleride var bende erkek şeyleride eee toto mu olcak yane
aman akşam olsun.saçlar yıkancak.fönlencek.çamaşırlar düzeltilcek.kuzey güney izlencek
ay evet akşama kuzey-güney var
benim de var düzenlenecek çamaşırım ama hiç yapasım yok, yemek yaparım anca
ayaklarımı üşüttüğümde o ay çok ağrılı geçiyor. diğer aylar bukadar değil canım :/her zaman mı ağrılı geçiyo canım.
benim gözlerimde de var o :26: ama kapattığımda değil de, ekrana çok bakınca yaş akıyo.. kontrole gitmem lazım.Benim gözlerim çok yanıyor özellikle sağ gözüm kapattığımda yaş akıcak gibi oluyor yanıyor
..
Nek geçmiş olsun özel günler çayın yok mu?:26:
sircencibun; suratımda sivilce var.dudagımda ucuk çıktı
uçuk bağışıklık sistemin zayıfladığı için olabilir sivilce de çok fazla yağlı yediysen ondandır. Bende de sivilceler arttı özellikle dudak üstü bıyık bölgemde lazere de gidemiyorum bu yüzden
eşin evde mi canım, çalışmıyo muvalla kocişe msj attım eğer odada yanlız kalmak istemiyorsan.çamaşırları balkondan topla.çünkü bugün saç yıkama günüm.her ikisini yaparsam odada yanlız kalırsın dedim.
tehdit var kaçarı yok yapıcaz diyor..
ne tehditi dedim.sonra bana laf çakma beni yanlız bırakıyorsun gidiyorsun oralara diye demeyesin diye dedim.
eşin evde mi canım, çalışmıyo muyada sendne erken mi çıkıyo
ayaklarımı üşüttüğümde o ay çok ağrılı geçiyor. diğer aylar bukadar değil canım :/
evdeki halıları toplamıştım, yıkatmaya vericem diye kesin onun etkisi bu. terliksiz gezdiğim oldu tabi
oki canım, anladım :114:işten 5 te çıkıyor.ben 7 de çıkıyorum benden önce evde oldugu için söylüyorum canım.
spidiii, Doğadanın Özel günler çayı var, ağrılı aylar için. biz topikçe test ettik onayladık.anladım benimde bu ay feci geçti arada oluyor üşüttüm herhalde kartepeye gitmiştik ondan olmuştur.
hatta bu acıyı her ay çekenlere ne üzüldüm fena bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?