2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

o konuda okadar karmaşığım ki bebeyim yaa.. hiç bilmiyorum nezaman "bu ay başlıyorum" diycem..
ama benim bebeğim erkek olucak cinsiyet tahmini yapıyorum bak daha ortada bişe olmamasına rağmen

İyi kiiiii..
Banada bazıları saçma geldi ama aralarında doğru olanda vardır bence.

bana saçma geldi kız şeyleride var bende erkek şeyleride eee toto mu olcak yane

aman akşam olsun.saçlar yıkancak.fönlencek.çamaşırlar düzeltilcek.kuzey güney izlencek

Kız erkek mevzuna ben de bildiğim bir şeyi ekleyim eğer anne erkek bebek bekliyorsa cildi güzelleşiyor bunun sebebi ise erkek cinsiyet oluşumu için gerekli hormonlar az da olsa anne kanına da karışıyor bu da anneye güzellik katıyormuşşşşş

Benim gözlerim çok yanıyor özellikle sağ gözüm kapattığımda yaş akıcak gibi oluyor yanıyor
..
Nek geçmiş olsun özel günler çayın yok mu?:26:

bana saçma geldi kız şeyleride var bende erkek şeyleride eee toto mu olcak yane

aman akşam olsun.saçlar yıkancak.fönlencek.çamaşırlar düzeltilcek.kuzey güney izlencek
ay evet akşama kuzey-güney var
benim de var düzenlenecek çamaşırım ama hiç yapasım yok, yemek yaparım anca

ay evet akşama kuzey-güney var
benim de var düzenlenecek çamaşırım ama hiç yapasım yok, yemek yaparım anca

valla kocişe msj attım eğer odada yanlız kalmak istemiyorsan.çamaşırları balkondan topla.çünkü bugün saç yıkama günüm.her ikisini yaparsam odada yanlız kalırsın dedim.

tehdit var kaçarı yok yapıcaz diyor..

ne tehditi dedim.sonra bana laf çakma beni yanlız bırakıyorsun gidiyorsun oralara diye demeyesin diye dedim.

her zaman mı ağrılı geçiyo canım.
ayaklarımı üşüttüğümde o ay çok ağrılı geçiyor. diğer aylar bukadar değil canım :/
evdeki halıları toplamıştım, yıkatmaya vericem diye kesin onun etkisi bu. terliksiz gezdiğim oldu tabi

Benim gözlerim çok yanıyor özellikle sağ gözüm kapattığımda yaş akıcak gibi oluyor yanıyor
..
Nek geçmiş olsun özel günler çayın yok mu?:26:
benim gözlerimde de var o :26: ama kapattığımda değil de, ekrana çok bakınca yaş akıyo.. kontrole gitmem lazım.
Bir de gözlük verirse dişte teller gözlüğü de takartım oldum sana çirkin bety

ay akşam azcık oje moje sürsem iyi olucak yaa hiç süslenmiyorum artık

sircencibun; suratımda sivilce var.dudagımda ucuk çıktı

uçuk bağışıklık sistemin zayıfladığı için olabilir sivilce de çok fazla yağlı yediysen ondandır. Bende de sivilceler arttı özellikle dudak üstü bıyık bölgemde lazere de gidemiyorum bu yüzden

çirkin geliyor bana yaa..bilemiyorum valla:44:

eşin evde mi canım, çalışmıyo mu yada sendne erken mi çıkıyo

anladım benimde bu ay feci geçti arada oluyor üşüttüm herhalde kartepeye gitmiştik ondan olmuştur.
hatta bu acıyı her ay çekenlere ne üzüldüm fena bişey

işten 5 te çıkıyor.ben 7 de çıkıyorum benden önce evde oldugu için söylüyorum canım.
oki canım, anladım :114:

anladım benimde bu ay feci geçti arada oluyor üşüttüm herhalde kartepeye gitmiştik ondan olmuştur.
hatta bu acıyı her ay çekenlere ne üzüldüm fena bişey
spidiii, Doğadanın Özel günler çayı var, ağrılı aylar için. biz topikçe test ettik onayladık.
ondan bulundur iş yerinde, gerçekten ağrıyı azaltıyo. :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…