2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nekim seçtiklerinin çoğu hoş ama eşime göstermem lazım o biraz zor beğenir çünkü alıp beğenmezse çekim de yanmasın Sağol bebeyim uğraştın
..
Kız süper alemsin güldüm sana yaa Hamile olduğun nerden belli diyoo :))
Makyaj fotoları koydun da biz mi yorum yapmadık Şaka bir yana okurum birazdan aklımda

: ondan başkası merak etmedi.uzun diye okumadınız dimi sizi gidi sizi bir okuyunda harika bir hikaye..

eşimin müşterilerinden bi tanesi (panço) bebek için hastane çıkışı takımı vermiş. çok sevindimmm :)))

merhaba kızlar ben geldim yuh diceksiniz ama 12ye kadar uyumuşum daha kahvaltı bile yapmadım.gece facee foto ekledim uykumda gelmedi 4te yattım eşimde uyandırmadan gitmiş.

özge aldım çanta 9tlye gitmeden sepete attım 15dakika sonra sürüyomuş zaten ama karar veremedim eşime gösterdim gelince beğendiklerim bitmişti bitane aldım işte ekleyeyim

bence beğenmedim pek daha hoş bişi olabilirdi
şimdi bakınca çok basit ben aslında 3 4 tane simge çalışması yapmıştım keşke gonderseydim

Hayırlı olsun canım sana dicektim 15dk sürüyor diye gitmiştin :)) Ben göremedim resmini.
..
Süper çok hoş bi hikayeymiş yaa tüylerim kalktı eşine de çok güldüm suyu kaynatımmı demiş yaa oldu olacak bez yırt Allah herkese böyle rahat doğumlar versin inş. amin...

sağol canım gördüm ama kalırsa alırım dedim gittim.facede fotolarımı göremedin arkadaşlara gözüküyor sadece tekrar bak istersen

aynen canım. harika..

okumayan pişman olur haydi kızlar

anam bir tek sen cevap yazdın.şu zillilere bak hele hiç biri okumadı.hamile oldugun nerden belli hemen okumuşun
çok uzun yaaa
Nekim seçtiklerinin çoğu hoş ama eşime göstermem lazım o biraz zor beğenir çünkü alıp beğenmezse çekim de yanmasın Sağol bebeyim uğraştın
benimkisi de öyle canım

aaa bunlar çok güzel, hele kırmızı süper..
güle güle kullan canım

..
üff akşama randevumuz varmış
ben niye böyle oldum yaa, hiiç istemiyorum

ooo bunlarda çok şıkmış zeynebim güzel günlerde kullan inş.

çok sağol canım siyahlı istedim herşeyle kullanabilrim diye bide kırmızı istedim eşimd ebeğendi aldım yaza düğünler var hazırlıklar başlasın.bunları almaya çalışırken eşime patates köfte kızartıyodum bıraktım onları alışverişe koştum eşim diyor üç kağatçı bana bıraktın bunları dedim şunları alayım geliyorum şifre telefona geldi a bana şifre geldi diyor vermem ki diyor banane aldım tlfu şunu ver acele dedim

ayy nigarım nası küçük emrah moduna girdin yaa
sabahtan başlamıştın zaten yakınmaya soğuk banyo yorgunluk vs die
neyse kostüm bile düşünmüşsün ilerleme var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…