Eki Görüntüle 358304
tl'nin yeni şifresini gördünüz müüü
Yarenim sana yapalım demiştim bak 25 bin tl ödülü vardıı
offf kaç çanta ve ayakkkabı alınır
Nekim seçtiklerinin çoğu hoş ama eşime göstermem lazım o biraz zor beğenir çünkü alıp beğenmezse çekim de yanmasınSağol bebeyim uğraştın
..
Kız süper alemsin güldüm sana yaaHamile olduğun nerden belli diyoo :))
Makyaj fotoları koydun da biz mi yorum yapmadıkŞaka bir yana okurum birazdan aklımda
merhaba kızlar ben geldim yuh diceksiniz ama 12ye kadar uyumuşum daha kahvaltı bile yapmadım.gece facee foto ekledim uykumda gelmedi 4te yattım eşimde uyandırmadan gitmiş.
özge aldım çanta 9tlye gitmeden sepete attım 15dakika sonra sürüyomuş zaten ama karar veremedim eşime gösterdim gelince beğendiklerim bitmişti bitane aldım işte ekleyeyim
Hayırlı olsun canım sana dicektim 15dk sürüyor diye gitmiştin :)) Ben göremedim resmini.
..
Süper çok hoş bi hikayeymiş yaa tüylerim kalktı eşine de çok güldüm suyu kaynatımmı demiş yaa oldu olacak bez yırtAllah herkese böyle rahat doğumlar versin inş. amin...
Hayırlı olsun canım sana dicektim 15dk sürüyor diye gitmiştin :)) Ben göremedim resmini.
..
Süper çok hoş bi hikayeymiş yaa tüylerim kalktı eşine de çok güldüm suyu kaynatımmı demiş yaa oldu olacak bez yırtAllah herkese böyle rahat doğumlar versin inş. amin...
çok uzun yaaaanam bir tek sen cevap yazdın.şu zillilere bak hele hiç biri okumadı.hamile oldugun nerden belli hemen okumuşun
benimkisi de öyle canımNekim seçtiklerinin çoğu hoş ama eşime göstermem lazım o biraz zor beğenir çünkü alıp beğenmezse çekim de yanmasınSağol bebeyim uğraştın
aaa bunlar çok güzel, hele kırmızı süper..
ooo bunlarda çok şıkmış zeynebim güzel günlerde kullan inş.
Nektar
Hamile halimle senden daha aktifim
hamişler zaten aktif oluyomuş o konuda canımNektar
Hamile halimle senden daha aktifim
depresyondayım kuzumm :113:O bu aralar hiçbişe yapmak istemiyorr Ama bugün el mahkummuş nekimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?