2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dileğin kartal yüzüğü yien tükenmiş
Dilek sen Milla butiği gelince bakmıyomusun canım ona, dün okadar alışveriş sitelerinden bahsettik oysa dün vardı kesin ondan :26:

oley akşam yine yiyicem o zaman yemekler nefret eder durumdayım canım kolay kolay birşey istemiyor..istediklerini de yiyim bari

Super sakin midye yeme. Aynı şeyleri aşerip duruyoruz benimde canım midye istedi 2 tane yedim sonra doktora sordum içinde yükse miktarda civa varmış 2 taneden bişey olmamıştır ama sakın yeme dedi. deniz ürünler (balık hariç) yasak. kalamarda yemiştim ben bilmeden. onlar yasak yeme sakın..

ilk aylarda bende çok turşu yedim ama önemli olan son aylar şişersin valla balon gibi oluruz. ben turşuyu azalttım son aylara doğru hiç yemem o ayak şişliğini anlatanları bi oku hayatta turşu yemezsin.

süperrrrr

Midye ve özellikle istiridye ölümle sonuçlanabilecek ciddi

besin zehirlenmelerine neden olabilen bakterilere ev sahipliği

yapan deniz ürünleridir. Pekçok virus, bakteri ve toksinleri

barındırabilirler. Uygun şartlarda saklanmadıklarında bu

zararlı mikrop ve toksinler çok hızlı bir şekilde

üreyebilirler ve şiddetli besin zehirlenmesine neden

olabilirler. Hatta istiridye ve midye hepatit virüsü de

taşıyabilmektedir. Hamile olmak bu hastalıklara yakalanma

riskinizi arttırmaz ancak zehirlenme ortaya çıktığında

kullanılması gereken bazı ileçlar gebelikte sakıncalı

olabilir.

Ayrıca bu kabuklu deniz ürünleri civa ve benzeri çevresel

zehirleri fazla miktarda barındırabilirler.

Tüm bu nedenler ile gebelikte kabuklu deniz ürünlerinin

tüketilmesi güvenli olarak kabul edilmemektedir

:130:

super; hamileliğimiz ne kadar benziyor mide bulantısı pek yok. turşuya ekşiye aşırı düşkünlük. ilk aylarda zararlı yiyecekleri aşerme :))

ama yinede senin bebek erkek gibi doğuyor içime.

kızlar trendyolda cuckoos diye bir markada ilk sırada sondaki elbise nasıl sizce 20 lira çekim var hardal sarısı?
geç kaldım yaa yazamadım bi türlü
aslında farklı güzelmiş ama yeşil düğmeli olanı çok beğendim.

Dileğin kartal yüzüğü yien tükenmiş
Dilek sen Milla butiği gelince bakmıyomusun canım ona, dün okadar alışveriş sitelerinden bahsettik oysa dün vardı kesin ondan :26:

altın rengi olanını istioum zaten ama ne ara gelip tükenio anlamıoum yaa

Kızlar çekimle eşime bişi almak istiyorum trendyoldan ama bulamıyorum var mı sizin beğendiğiniz erkek ürünleri :/
Yoksa ben de o hardal rengi elbiseyi beğendim bol un ilk söylediği elbise tenime yakışır mı sizce boğar mı yoksam :26:

geçen gün işyerindeki kız trendyoldan elbise almış bol olmuş iade edecekti bi bakayım dedim üstümede giydim bana oldu karın kısmıda geniiş aldım bende sizce nasıl?

ya benim çekim olmuyo yapı krediden almıştım geçen kullandım yine mail geldi bende yine veriyo sandım vermiyomuş(kaldı benimki..( cnm sen esmersin ya boğabilir belki seni yada al beğenmezsen geri gönderirsin.

yeme kız ,hamileler için fazlası sakıncalı....

şimdi sordum bir kaç kişiye ye bişey olmaz dediler..yazın zaten sıcaktan yemezsin dediler.eşimede söyledim şimdi sor bunlar doktora diye.

kız napim zaten turşuyu severim.hep yerken kopuyorum ya

Elfim güzelmi gerçekten :/ Pijama rengi gibi diye biraz şeeddim ama model çok hoş keşke diğer renkleri olsa hemen alırdım
Başka fikri olaann

havan batmasın emi
emeğine bilgine sağlık arkadAŞımm.

hemen netten bakıp kopyaladım

...

ya varya hayranım size şu çekmek netten alışveriş :))) ben takip edemiyorum, ilgisizim bu konuya yaa ...
özgee dün tel no falan araştırıyodun, benim no mu isterseniz verebilirsiniz ,nek özge veya dilek hanginizin en ihtiyacı varsa

elfii güle güle kullan. iyi yapmışın, karnın büyünce daha da şirin durur elbisee

:)) Napalım bari sanalda gezelim Bende almicam sanırım..
Dilekcim poloya baktımda eşim nike giyiyor kaç yıldır beğenir mi bunları bilmiyorum göstermem lazım akşam beğendiği olursa artık
Doğum günüsü içinde ayakkabı alıyım diyorum nike ın sporlarından bundan beğenirse daha uyguna gelir çekimle

Benim benim benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…