kızlar dışarda satılan midyeler çiğ etmi??? canım çok cekti dün akşam üç tane yedim.limonlu limonlu
birde ben kornişon yiyorum bir kaç gündür eşim kızıyor zararlı diye.canım istiyor ama napim..sizce zararlımı??
oley akşam yine yiyicem o zamanyemekler nefret eder durumdayım canım kolay kolay birşey istemiyor..istediklerini de yiyim bari
geç kaldım yaa yazamadım bi türlükızlar trendyolda cuckoos diye bir markada ilk sırada sondaki elbise nasıl sizce 20 lira çekim var hardal sarısı?
Dileğin kartal yüzüğü yien tükenmiş
Dilek sen Milla butiği gelince bakmıyomusun canım ona, dün okadar alışveriş sitelerinden bahsettik oysa dün vardı kesin ondan :26:
http://www.trendyol.com/Gri-Melanj-Dugmeli-Casual-Ceket--1001125/UrunDetay/7003/807747
Eki Görüntüle 358261 Şu nasıl kızlar 17.99 diğer renkleri bitmiş siyah mürdüm falan bu var sizce hoş mu?
Kızlar çekimle eşime bişi almak istiyorum trendyoldan ama bulamıyorum var mı sizin beğendiğiniz erkek ürünleri :/
Yoksa ben de o hardal rengi elbiseyi beğendim bol un ilk söylediği elbise tenime yakışır mı sizce boğar mı yoksam :26:
yeme kız ,hamileler için fazlası sakıncalı....
Super sakin midye yeme. Aynı şeyleri aşerip duruyoruz benimde canım midye istedi 2 tane yedim sonra doktora sordum içinde yükse miktarda civa varmış 2 taneden bişey olmamıştır ama sakın yeme dedi. deniz ürünler (balık hariç) yasak. kalamarda yemiştim ben bilmeden. onlar yasak yeme sakın..
ilk aylarda bende çok turşu yedim ama önemli olan son aylar şişersin valla balon gibi oluruz. ben turşuyu azalttım son aylara doğru hiç yemem o ayak şişliğini anlatanları bi oku hayatta turşu yemezsin.
süperrrrr
Midye ve özellikle istiridye ölümle sonuçlanabilecek ciddi
besin zehirlenmelerine neden olabilen bakterilere ev sahipliği
yapan deniz ürünleridir. Pekçok virus, bakteri ve toksinleri
barındırabilirler. Uygun şartlarda saklanmadıklarında bu
zararlı mikrop ve toksinler çok hızlı bir şekilde
üreyebilirler ve şiddetli besin zehirlenmesine neden
olabilirler. Hatta istiridye ve midye hepatit virüsü de
taşıyabilmektedir. Hamile olmak bu hastalıklara yakalanma
riskinizi arttırmaz ancak zehirlenme ortaya çıktığında
kullanılması gereken bazı ileçlar gebelikte sakıncalı
olabilir.
Ayrıca bu kabuklu deniz ürünleri civa ve benzeri çevresel
zehirleri fazla miktarda barındırabilirler.
Tüm bu nedenler ile gebelikte kabuklu deniz ürünlerinin
tüketilmesi güvenli olarak kabul edilmemektedir
sağol canımm..biraz önce diger topikte söyledi biri aynısı yemicem napalım
:130:[/QUOTE
super; hamileliğimiz ne kadar benziyor mide bulantısı pek yok. turşuya ekşiye aşırı düşkünlük. ilk aylarda zararlı yiyecekleri aşerme :))
ama yinede senin bebek erkek gibi doğuyor içime.
aynen canım ya.araştırıyorum.ekşi yiyip kız a erkekde doguran var ..değişiyor herkese göre
http://www.trendyol.com/Gri-Melanj-Dugmeli-Casual-Ceket--1001125/UrunDetay/7003/807747
Eki Görüntüle 358261 Şu nasıl kızlar 17.99 diğer renkleri bitmiş siyah mürdüm falan bu var sizce hoş mu?
havan batmasın emi
emeğine bilgine sağlık arkadAŞımm.
ben bunu beğenmedim özgem yine de sen bilirsin tabi
bu arada kendimi sizle avm alışverişine çıkmış gibi hissettim biri o reyona çekio öteki diğer mağazaya çekio biri bu ucuzmuş dio diğeri aaa bedeni kalmamış dio
hemen netten bakıp kopyaladım
...
ya varya hayranım size şu çekmek netten alışveriş :))) ben takip edemiyorum, ilgisizim bu konuya yaa ...
özgee dün tel no falan araştırıyodun, benim no mu isterseniz verebilirsiniz ,nek özge veya dilek hanginizin en ihtiyacı varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?