2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayyyy ben çay içicem kızlar,
söylemesi ayıptır öğlen yemeğinde mantı vardı dayanamadım diyet falan demedim yedim, şimdi içim yanıyo acil çay içim rahatlamam gerek

kaydirigubbakcemile5
ayyyy ben çay içicem kızlar,
söylemesi ayıptır öğlen yemeğinde mantı vardı dayanamadım diyet falan demedim yedim, şimdi içim yanıyo acil çay içim rahatlamam gerek

of mantı da çok güsel oluyor bu sene keşfettim ben mantıyı hiç öyle şeyler yemezdim sarımsaklı şart ama mantıya yoksa yemem..

aslı börekten yiyoruz..tavsiye ederim kıslar

inanmıyorum sana daha yenimi bu lezzetlerin farkına varıyosun pes yaniii super sana akannehir
bizim burda aşçılar yapyo mükemmel yaa ama sarmısaksız yapılıyo tabiki koku olayı için sempatiksalakcinni

evet napim ya annemler hep yerdi ıyy derdim...yogurtlu köfteler..makarnalar falan..

bir yemekhane deniyim herkeste bi mantı muahbbeti falan.yedim begenmedim..bu yıl dışardan denedim şimdi abonmanıyım.....

evdede hazırını yapıyorum ..eşimde yap der oldu

Bende yeni yedim yemeğimi tabii kendim yapıp yedim kimse bana mama yapmadı:sinifsinif:şimdide sıra geldi kocamın istediği yemeği yapmayaolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5

of mantı da çok güsel oluyor bu sene keşfettim ben mantıyı hiç öyle şeyler yemezdim sarımsaklı şart ama mantıya yoksa yemem..

aslı börekten yiyoruz..tavsiye ederim kıslar

aslı böreğin güzelde ama acayip kazık 3 dilim su böreğine 7.30 istediler dün sabah deli oldum almadım:))))))))

aslı böreğin güzelde ama acayip kazık 3 dilim su böreğine 7.30 istediler dün sabah deli oldum almadım:))))))))

aaaaa
bende dün ilkez böreklerini yiyim dedim sigara böregi aldım 3 tane birde çay 3 milyon küsürdü:roflol:

bir tabak mantı 8 tl

böregini begenmedim ama ..hiç lezzet yoktu

su böreği ya altı üstü 3 dilim 7.300 almadım:) ama ev poçaları çok güzel hangi şubesinden alıyosun sen super

ya yok anam güzel falan ama sabah kahvaltısı için 7.30 fazla açık büfe kahvaltı yaparım ok o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…