2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya bende bir antikayım çok ilgi gösteriyo üstüme düşüyo sıkılıyorum bende şeyin güveni var nasıl olsa beni seviyo diyip meydanı boş buluyorum:) şimdide dün değil evvelsi günü msj laştık ilgi göstermiyo ya tatlı geliyo:)

ilahi zuzu aynı senin gibi diyen bir arkadaşım var...
ne güsel işte ilgili kısım daha ne istiyosun..anam bende hiç ilgisizliğe gelemem

ya kişiye göre değişiyo ama ben tam sorunluyum:) ilgi göstermezse deli oluyorum bak şimdi niye msj çekmiyo diyorum çok ilgilendimide bunalıyorum:)))))))))))))))))))))

ya kişiye göre değişiyo ama ben tam sorunluyum:) ilgi göstermezse deli oluyorum bak şimdi niye msj çekmiyo diyorum çok ilgilendimide bunalıyorum:)))))))))))))))))))))

ne senle oluyor ..nede sensiz yaşanıyor ..hesabına döndü..

ne mesajsız oluyor.. neden mesajsız..ah keşke seni görmeseydimm...:roflol:

dimi ama valla biz aylardır kötüyüz inadım ben çok tam iyi oluyoruz o gayret ediyo ALLAH için beni çok seviyo ama bir konu açılıyo bir türlü uzlaşamıyoruz haydeeeee başla kavga bide ben çok sinirliyim

sevginiz varsa saglamından herşeyi zamanla yoluna koyarsınız eminim..

olur öyle vakalar..türk polisi yakalar dermişimkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana bende çok sinirliyimdir..ama eşimde sinirli..kaydirigubbakcemile3

ya kızlar biz hiç mesajlaşmıyoruz, yani eskidende öyle adetlerimiz yoktu, gün içinde çok birşey yoksa öyle konuşmuyoruzda. bişey soracaksam veya akşam için plan yapacaksak konuşuyoruz. hiç napıyosun nasılsın diye aramadık birbirimizi :roflol: :roflol:

zuzu ben de biraz senin gibiyim dengesiz yani sempatiksalakcinni benim eşim alıştı artık, Allah seninkinin yardımcısı olsun olumunekankayizsmile

hadi ya:1shok:
biz bildik bileli mesajlaşırız halende..fırsat buldukçada ararız gün içersinde..öglen yemeginde kesin konuşuruz..

evlendik mesajlara hala devam..bazıları diyor..1 yıl sonra biter mesjalrın falan bizde öyleydik gibi bilmiş laflar falan ama bize vız gelir diyoruzalsanaalsanasmile

yarenay evet dengesizlik var bir anım bir anımı tutmaz:) hep alttan alır bak şimdi ALLAH için ama bende bunun rahatlığı var sanırım nasılsa beni seviyo nasılsa beni alttan alıyo diye:)))))))))) ama yalnış aslında işte....
super evet sevgi var ama bu sinir beni mahvediyo
arse biz ayrı şehirlerdeyiz o yüzden sık msj oluyo o izmirde ben istanbul

aynı bende zuzu44 senin gibiyim,sinir var nasılsa beni çok seviyonun rahatlığı var, ben Akrep burcuyum sevgilimde Akrep, ama o hep alttan alıyo, acıyorum adama bazen yazık diyorum benim gibi dengesize kaptırdı gönlünü

valla aynen arse yazık onada:) beni çekiyo ben zor biriyim çünkü çocuk pişman olmuştur dicem ama yok deli gibi seviyo hala:)

evet bende sevmiyorum bu huyumu biri ölüyorum dese üzerinden geçer bakmam bile arkama:)

:)))))))))))))))))))) offfffffffffffff darlandım heeeee aramıyo ulen msj da çekmiyo tatlı geldi bu halleri bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…