2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

heeee ne demessin çok rahat sen biliyomusun ben bu siteyi dk da kaç kere kapatıp açıyorum rahat ama işimi ihmal etmiyorum 5 program açık ve hepsini aynı anda yapıyoprum şu an elim hızlı sorun yok seninde rahat sanırım super:))))))))))))))

banane özel istiyom bende:)

evet relax canım..şuan hem fatura kopartıyorum hemde size bakıyorumkaydirigubbakcemile3

özelmi :roflol::roflol:ilahi zuzu:smiley-cool:

heaven kıs benim o yazımı gördün ondan mı yazdın sen bana kıs ay merak ettim şimdi..hodri meydan dedin sanki..:hooray:

heee benimde şu an relax ama relax olmadığı zamanlar zaten site de olmuyorum:) müdürüz olsun o kadar rahatlık azıcık:)))))))))))))))))))))))))))

ulen karnım şiş burnuma değecek regliyim diye nefes alamıyorum düğmelerim patlıcak:)

yok be hayatım hiç aklıma gelmedi öle bişi yaa zaten aynı konu olcanı nerden bilcem kıs ben hiç renk vermemiştin ki sanırım denk geldi hayatım kaydirigubbakcemile3

aksine tersime gelince acayip moloz oluyorum herkes sevmez zaten beni burda hep susun dediğim için:) doğru şeyleri söyleyeni sevmezler zaten ama çok da sert değilim gerektiği kadar normal yapım sinirliyimdir ama

yok be hayatım hiç aklıma gelmedi öle bişi yaa zaten aynı konu olcanı nerden bilcem kıs ben hiç renk vermemiştin ki sanırım denk geldi hayatım kaydirigubbakcemile3

anladım şeker...:hulya:

aksine tersime gelince acayip moloz oluyorum herkes sevmez zaten beni burda hep susun dediğim için:) doğru şeyleri söyleyeni sevmezler zaten ama çok da sert değilim gerektiği kadar normal yapım sinirliyimdir ama

müdürler sevilmez zaten hep nadir...
kalabalık bir şirketmi

zuzu ben çok ters bir müdürüm kimse bana bişi sormaya cesaret edemez çekinirler ama mecburum çünkü varya accuk yüz verince hemen başlıolar cıvıklığa hiç bilmiolar dozunu bir de ben böle disiplinliimdir biraz hatta biraz fazla kural neyse odur mesela ben finans müdürüyüm bir keresinde adamın biri çek almaya geldi taaa çerkezköyden ama makbuz getirmemiş patronlar ver dedii halde vermedim adama çeki çek almaya geldiin ibiliosun makbuzsuz gelmeseydin dedim burası bir şirket sen ne zannettin burayı dedim paşa paşa gitti ertesi sabah makbuzla geldi

neler dönüyo orda özel falan ???

okudugun gibi canım..

hep arse hep..
arse kıs abonelği sen ögrettin bana bern bilmiyorum birde site içi cahilim dersin...

aylar oldu kıs..baya oldu he konuşalı he arseboshayallersmileboshayallersmileolumunekankayizsmile

evet super şu an 10 tane elemanım var onlarla aynı odadayım kfam şişiyo akşamada kadar evet sevmezler ama seven bir kaç elemanım var :) bende sertim iş konusunda işimin gerektirdiklerini yapmaya çalışıyorum ama idare etmesinide biliyorum bana da çekinirler bişiy sormaya özellikle sabahları:)))))))))

ya neresi güzel çok zor bir iş sorumluk bitirdi beni sağlık elden gitti bak bu türk şirketi değil bu call center berbat bir alan adamlar laf dinlemiyo hepsi sorunlu akşam işten çıkarken keyifli eve gittiğim çok azdır hep ağlayarak ya da sinirli giderim insanı deli ediyolar hepsinde alman mantığı var sorumluk sıfır laf dinleme yok koskoca insanlar

zuzu bişi danışcam personel müdürü olarak sana hayatım şimdi bizim burada personellere artık her yıl sağlık taraması yapılması gerekiormuş kanunlara göre cezadı 60000 tl dediler yaa denetleme yapılır da saptanırsa eğer cezalı oluomuşus dorumu canım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…