ya neresi güzel çok zor bir iş sorumluk bitirdi beni sağlık elden gitti bak bu türk şirketi değil bu call center berbat bir alan adamlar laf dinlemiyo hepsi sorunlu akşam işten çıkarken keyifli eve gittiğim çok azdır hep ağlayarak ya da sinirli giderim insanı deli ediyolar hepsinde alman mantığı var sorumluk sıfır laf dinleme yok koskoca insanlar
valla öyle adaş elemanlar tepeme dikiliyo görmelerini istemediğim için kapatıyroum
zuzu bişi danışcam personel müdürü olarak sana hayatım şimdi bizim burada personellere artık her yıl sağlık taraması yapılması gerekiormuş kanunlara göre cezadı 60000 tl dediler yaa denetleme yapılır da saptanırsa eğer cezalı oluomuşus dorumu canım bu
zuzu senin işin daha zor personelle uğraşmak zor olur gerçekten ama en azından fabrika deil fabrikalarda çünkü daha zor oluor personelle uğraşmak canım yaa
ney ne alaka? canım
bende anlamadım ney ne alaka adaş
yogunum yazamıyorum kıs napim..boş kaldıkça heaven özelden yazışıyorum..biraz otobiyografi yaptık...:roflol::roflol:
ZUZU 44 sayfayı kapatıyorum hemen görmesinler diye dediya canım bende dedimki sayfayı küçük boy yapın kıslar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?