2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu şunu düşünsene :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 buda olur

ama benimkinin hayran olduğu başka ama adını unuttum((

arsecim önce başbaşa yemek sonra eğlnce güzel
ama yemekten sonra sölemicekmisin ne diye çıkarcaksın özellikle o parti yerine gideceksin iyi plan yapki çakmasınn

hadiye olarakta madem herşeyi var diyosun
şöle yapsan

arkadaşlarnla eğlenceden sonra eve geldiğinizde yatağınızın üstünü biraz gül yapraklarıyla süsleyip ,kalpli çikolata kutularına bikaç çikolata ve bikaç sizi anlatır güzel söz yazan notlar koysan
sonraadaaaaaa finaldeeaklinialirimsmileaklinialirimsmile
anladın sen onuaklinialirimsmile

arsecim yemek yediniz tamm

peki gözünü bağlayıp buluşma yerine nasıl götrcen kısss
gözü kapalı:)))))

orası pek oturmadı yaa benmi yanlış anladım
zemuszemus kız onda ne var sana suprizim bitmedi derim arabaya biner gözünü bağlarım gideriz yani yine parti olduğunu ve nereye gittiğimizi bilmeyecek, inerkende açarım gözlerini önce mekanı görünce supriz olur içeri girincede içerdekileri görünce supriz olur, aklinialirimsmile

arse cep tlf nu eskiyse beğendiği bi modeli alabilirsin desem
araba olmasada telefon kurtarır fatma:)))))

valla arabasını değiştirmek istiyo, geçen hafta seninkiyle benimkini satıp 1 tane yeni alalım diyo ama olmaz önce ev almamız gerektiği için böyle bir değişikliğe izin veremem , hemde arabamdan olmak istemiyorum

yok bee fazla romantik , ben öyle çok romantik biri değilim ,şu anlattığım yemek nasıl komik olacak kimbilir, anlatırken iyide bende uygulamada yok yani o kabiliyet :roflol:

yuh arse kıs yolda bir polis cevirse ne oluyor burda diyicek..:roflol:.

adam mı kaçırıyorsunuz bayan dermiş polis sana:roflol:

Son düzenleme:
kıs hiç cilven yokmu
yaparsın yaparsın merak etme kendine güven herşey güzel olucak de yeter
zaten o anın heyecanıyla çokda güzel olur
ben tuttum bunu

heee sonra uyanmasın

uykuluk vaziyette ne olduğunu da anlamasın adam:))))

walla o aradaki bağlntıyıiyi düşün arse:))

ya eşin derse açıcam gözümü sıkıldım diyeee

bence de doğum gününde siz eğlenirsiniz o uyur kaydirigubbakcemile3

amaaan bu kadar çetrefelli işe ne gerek arse bi yemek yeter birde akşamın :jeyyar: o iş yeter brezemuszemuskaydirigubbakcemile3

bu evli olarak geçireceğiniz ilk özel gününüz yanılmıyorsam. bence de evde yalnız olmanız çoook daha iyi...

heyyyyyyyyyyyyyy kim yalnız kalıyo ulennnnn biri banada anlatıvere

biliyorusunuz benimki topluca oldu evliyken hiç gerek yokmuş...dogum günümde ona buna hizmet ettik çok sacmaydı..aşkımın fikriydi ama benim degilaklinialirimsmile

arkadaşlarlada eğlenceli olur aslında
önce başbaşa güzel bi yemek sonra eğlencekaydirigubbakcemile5 fikrin iyi bence arse.

ama işte evden başka mekana geçişi iyi düşünüp planlaman lazım

bizim burada şakayla karışık dediğmz şeylerlede karşılaşabilrsn iyi bi plan ister

eğer yanlız olursanız kızların dediği gibi,
daha kolay olur senin için:)

ama arkadaşlarınıda istersen gecenin ilerleyen saatinde arkadşların çat kapı elinde pastayla gelirler.mumuda kapıda yaksınlar ,kapıyıda eşin açsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…