2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet 50-51 gidip geliyorum en az 55 olmam gerek boyuma göre
1,62 falanım
zayıf görünüyorum (

herkes manken gibisin ne güzel işte diyolar ama yinede 4-5 kilo alsam daha mutlu olucam

canım fotoğrafını hiç görmedeğim için yorum yapmak istemiyorum aslında ama bence de 4-5 kilo daha iyi gösterir seni. şu sıfır beden kız muhabbetlerinden hiç hoşlanmam zaten. benim de boyum 1,60 kilom 55. bu aralar biraz daha aldım gibi sanki ama ben de bundan fazla alayım istemiyorum.

fatma hoşgeldin nasılsın

istediğim kilodasın
walla şimdilik 55 e razıyım :)))
ama olmuyo olmuyo olmuyo

bugün herkes yoğun galiba zuzu, başbaşa kaldık kaydirigubbakcemile5

annemde dolma yapmış geleceğimi duydu yüzde bimilyon mercimek çorbası yapar yanına

bu menüyü sevdiğimi biliyorboshayallersmile

zuzu88 afiyet olsun :) 62 sinem menü güelmiş... bende ciğer yapıcam yanınada bulgr pilavı salata işde...

millet bana yardım edin 23 ekim sevgilimin doğum günü ne alıcam ? bu güne kadar herşeyi fazlasıyla aldım yani çoğu şeyi 2 şer kere aldım, gömlektir kravattır, saattir gibi. şimdi enteresan birşeyler olması lazım.
c.tesine denk geliyo, planım şöyle olacak geçen gün zuzu88 emi söylemiştim kimdi hatırlaıyorum ama, ogün sabah böyle sanki basit bir olay gibi iyiki doğdun sevgilim deyip ufak bir kalem falan hediye etmeyi düşünüyorum sabah, sonrada bir bahaneyle annesinin evine gitmesini sağlayıp evde süpriz hazırlıycam , başbaşa yemek masası falan, ama kuzenlere falanda önceden ayarlayıp sevgilimin haberi olmadan gözlerini bağlayıp asıl buluşma noktasına asmalı mescitte bizim hep gittiğimiz bir mekan var oraya götürüp asıl pastayı orda kesip harika bir hediyeyi orda vermek istiyorum
sizce nasıl olur ? bide hediye ne olabilir CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…