çıkış 6-6,30 oluyordu canım. bi de ben geçenlerde şu söze çok gülmüştüm;
gözyaşlarının akmasına bir soğan değil, bir hıyar da neden olabilir
çıkış gecmiş kısım boşver sabah erken olsunda çıkışta erken olsun böylesi daha iyi
bende iyiyim cnm hala evdeyim iş bulamadım henüz yeni açtığın konuyu gördüm şimdi çok güzel olmuş yorumumu bıraktım
ne üzerine iş bakıyorsunki
Ne üzerine tatlım sen şartları söyledin kıs ne yapcan fabrikada ???*
delikafaduldenyuh arse kıs yolda bir polis cevirse ne oluyor burda diyicek..:roflol:.
kapı kibi evlilik cüzdanım var gösteririrm :teytey:
adam mı kaçırıyorsunuz bayan dermiş polis sana:roflol:
:asigim::roflol:
hayır fantezi olsun diye bağladım der:roflol:
ya benim sevgilimde maceracıdır sever, heyecan oluyo falan der kesin ekkkşşşıınnn adrenalin falan der yani sırnaşık şeyev darmı geldi der...etraftan bakanlar ne der..
en iyisi evde yemegi yerken onun kine uyku ilaçı koy bari arse..yolda uyusun:roflol::roflol::roflol: gamyoncuiremsu
ben eve toplamak istemiyorum işte sırf hizmet etmek zorunda kalmamak için, o yüzden dışarısı en mantıklısı alkisalkisalkisbiliyorusunuz benimki topluca oldu evliyken hiç gerek yokmuş...dogum günümde ona buna hizmet ettik çok sacmaydı..aşkımın fikriydi ama benim degilaklinialirimsmile
eğer yanlız olursanız kızların dediği gibi,
daha kolay olur senin için:)
ama arkadaşlarınıda istersen gecenin ilerleyen saatinde arkadşların çat kapı elinde pastayla gelirler.mumuda kapıda yaksınlar ,kapıyıda eşin açsın
ilk okul mezunu olduğum için başka şansım yok cnm vardiyalı olmasın yeter çalışma saatleri sabah akşam olsunn istiyorum evlenmeden önce gıda firmasında çalışıyodum patlayan şeker üretimi yapıyoduk vardiyalı diye nikah çıkışı yaptım bıraktım işi
delikafadulden
:asigim:
ya benim sevgilimde maceracıdır sever, heyecan oluyo falan der kesin ekkkşşşıınnn adrenalin falan der yani sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile2
ben eve toplamak istemiyorum işte sırf hizmet etmek zorunda kalmamak için, o yüzden dışarısı en mantıklısı alkisalkisalkis
mantıklısı ooo evet...ama kalabalık olmak istiyorsun yane okii
ben eğlenicem kimseye hizmet edemem, işim gücüm yok bide onlar gidince evi toparlıycam benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?