2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çıkış 6-6,30 oluyordu canım. bi de ben geçenlerde şu söze çok gülmüştüm;

gözyaşlarının akmasına bir soğan değil, bir hıyar da neden olabilir

çıkış gecmiş kısım boşver sabah erken olsunda çıkışta erken olsun böylesi daha iyi

çıkış gecmiş kısım boşver sabah erken olsunda çıkışta erken olsun böylesi daha iyi

evet canım bence de alıştıktan sonra çok daha rahat oluyor. ama işte ben sabah uykudan uyanmak konusunda problemliyim biras. canım kocişim kalkıp kahvelerimizi hazırlıyor da sonra beni kaldırıyor

bende iyiyim cnm hala evdeyim iş bulamadım henüz yeni açtığın konuyu gördüm şimdi çok güzel olmuş yorumumu bıraktım

Son düzenleme:
bende iyiyim cnm hala evdeyim iş bulamadım henüz yeni açtığın konuyu gördüm şimdi çok güzel olmuş yorumumu bıraktım

:lepi:
teşekkür ediyorum canım saol bende yorumunu gördüm...
en güselini yapmışsın aferin sana oh şimdi de tadını çıkar şekerima.s.

Ne üzerine tatlım sen şartları söyledin kıs ne yapcan fabrikada ???*

ilk okul mezunu olduğum için başka şansım yok cnm vardiyalı olmasın yeter çalışma saatleri sabah akşam olsunn istiyorum evlenmeden önce gıda firmasında çalışıyodum patlayan şeker üretimi yapıyoduk vardiyalı diye nikah çıkışı yaptım bıraktım işi

yuh arse kıs yolda bir polis cevirse ne oluyor burda diyicek..:roflol:.
kapı kibi evlilik cüzdanım var gösteririrm :teytey:
adam mı kaçırıyorsunuz bayan dermiş polis sana:roflol:
delikafadulden
:roflol:
hayır fantezi olsun diye bağladım der:roflol:
:asigim:
ev darmı geldi der...etraftan bakanlar ne der..

en iyisi evde yemegi yerken onun kine uyku ilaçı koy bari arse..yolda uyusun:roflol::roflol::roflol: gamyoncuiremsu
ya benim sevgilimde maceracıdır sever, heyecan oluyo falan der kesin ekkkşşşıınnn adrenalin falan der yani sırnaşık şey
biliyorusunuz benimki topluca oldu evliyken hiç gerek yokmuş...dogum günümde ona buna hizmet ettik çok sacmaydı..aşkımın fikriydi ama benim degilaklinialirimsmile
ben eve toplamak istemiyorum işte sırf hizmet etmek zorunda kalmamak için, o yüzden dışarısı en mantıklısı alkisalkisalkis

ben eğlenicem kimseye hizmet edemem, işim gücüm yok bide onlar gidince evi toparlıycam benneyaptımki

hadiya gönlünce olsun netten bak iş ilanlarına cnm

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ben de evde yapmak istemezdim şahsen. insanlar eğlenecek sonrasında sen evi temizlemek için yorulacaksın. dışarıda olması herkes için daha iyi olur.

günaydın kızlarr, dün felaket yoğundum, akşam 7.30 da çıktım mesaideydim, şimdi geçmişe dönüp okudum yazdıklarınızı cevaplamaya çalıştım,
hepinize teşekkür ederim, dün kuzenleriylede konuştum,arkadaşlarıylada konuştum herkes tamam.
bayıldı millet bizede çok heyecanlı olacak diyolar ve sevgilimi iyi tanıdıkları için buna bayılacak diyolar zemuszemus
planı anlatırım birazdan hediyeleride buldum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…