2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya iştahsızım bir kaç gündür kahvaltımı sıkı yaparım normalde günlerdir kahvaltı yapamıyorumm akşam da yiyemiyorum gözlerim ağrıyo geceden sanki içmişim gibi böle

geldim kızlar
süprizi anlatacaktım,
planda değişiklik yok sadece hediyelere karar verdim,öyle büyük şeyler değil ama komik olacağı kesin
hediye denizi diye bir site var, ben genelde absürt hediyeleri ordan alırım. ordan tshırt alıcam resmini ekliycem birazdan güzel bir tshırt. evde yemekten sonra ikimizde o tshırtleri giycez öyle çıkıcaz parti yerine gidicez, sonra ordada vereceğim hediyede 3 alternatif var karar veremedim hangisi olacağına, resimleri ekliycem bana yardımcı olursunuz değilmi kızlar :kedi:

kızlar bu tshırt leri giycez

Parti Hediyeleri için;
birinci seçenek

ikinci seçenek

üçüncü seçenek

evet kızlar bilmiyorumkismile

arse saol hayalpanosuna bak derim birda ordada çok güzel ödüller var bende sık kullanıma eklemiştim taa ne zaman bende yapmayı düşünüyorum ilerde tişört kısmına gelince bende sözlenince yapmayı süşünüyorum:)))))) eğlence olsun diye

super her ödül farklı yılın kocası ödülü yılın sevgilisi ödülü v.s

zuzu söylemiş gerçi ama super, üzerine yazdırıyosun işte ne istersen bizim arkadaşlar,yılın en mükemmel eşi yazdır enişteye çok yakışır bu ödül diyolar ama ben daha espirili bişeyler olsun diyorum

ay selam kızlar internetimz yeni geldi
bi çırpıda okudum

ama yine çıkmam lazım öğledn sonra grşz
öptm

hayatım sen benim kafadansın zaten, kınada yaptığım t-shırt leri görmedinmi, -tatlicadiarzu-
şimdi bu pc de yok ama bir ara eklerim albüme :teytey:

super her ödül farklı yılın kocası ödülü yılın sevgilisi ödülü v.s

ay çok güsel fikir bende kocayla ilgili yazı olsun derim..fiyatları nasıl bunların ay çok komik be:roflol::roflol::roflol:

hayatım sen benim kafadansın zaten, kınada yaptığım t-shırt leri görmedinmi, -tatlicadiarzu-
şimdi bu pc de yok ama bir ara eklerim albüme :teytey:

evet aynı kafadayız opuyorumnanaktan bende ilginç şeyleri seviyorum onları aylar önceden linkleri hep kaydettim ilerisi için şimdiden:))))))))))))
ben kendime yılın ahçısı ödülünüde yaptırıcam:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…