2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:))))))))))) yakışır yakışır:))))))) ay bide şu başım geçse çok daha iyi olucam):

zuzu aslında migren için karanlık çok iyi geliyo diyolar ama nasıl yapacaksınki çalışırken boshayallersmile

ay yok be arse nasıl yapam burda karanlık:) neyse umarım geçre morel bozukluğundan zaten ağrıyo bence ...

yok arse daha da kötü olduk bir kaç gündür hiç konuşmuyoruz tartıştık bir konu yüzünden o beni seviyo bende onu seviyorum ama işte bazen iletişim bozukluğu oluyo bilmiyorum yaaa

karanlık oda iyi gelir benim annemin migreni var karanlık odada başını sarar yatar ama kusmassa rahat edemez bir kaç günde sersemliğini çeker

geldim geldim pazar işini hallettim geldim..ya o hediye kısmına gelince hep dediğim bişey vardır ihtiyacı olan bişey almak daha ii gelio bana yada kullanabileceği bişey bilmem ki bu benim düşüncem tabi

arse hediyedenizinden mi bakmıştın canm
nirde kıs kupalar ben bakıym ama göremiym sitede

ilginç hediyeler kısmından bakıym

geldim geldim pazar işini hallettim geldim..ya o hediye kısmına gelince hep dediğim bişey vardır ihtiyacı olan bişey almak daha ii gelio bana yada kullanabileceği bişey bilmem ki bu benim düşüncem tabi

katılıyorum sana ..benimkide öyle daha mutlu oluyor..

:))))) arse bide sertifikası var bunun
35 tl

ben yaprım işyerinde dur netten bakım o sityee burdan yazıcıdan yaparım heeh

katılıyorum sana ..benimkide öyle daha mutlu oluyor..

ben yaprım işyerinde dur netten bakım o sityee burdan yazıcıdan yaparım heeh

30-40 tl ona verene kadr bi pijama takımıdır mesela bir gömlek daha iyidir yaaa sempatiksalakcinni

kızlar tabiki işine yarayan birşey almak daha iyi,bende ondan yanayım. ama biz yıllardır beraber olduğumuz için artık herşeyi üçüncü kere alıyo olucam. araya biraz heyecan komedi, ekşııınnn katmak lazım. fatma sen şimdi bana yine kızacaksın ama çenemi tutamıyorum,ne o öyle yaa pijamayı bide çizgili gaffur pijamalarından al tam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…