2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya kızlar çok ilginç kıprıslılar bizden çok Türk kahvesi içiyolar. benim normalde hiç aklıma gelmezdi Türk kahvesi. burda kim gelse Türk kahvesi içiyor. patronum günde en az 5 fincan içiyor. Türkiye'de kahve deyince nescafe gelirdi aklımıza, burda öyle değil...

kızlar yoğundum bu hafta ondan pek giremedim,
sizde de amma çene varmış ayol 2 dk bakmıyorum dünyaları konuşmuşsunuz.kaydirigubbakcemile3

zuzu ayıp ediyon ya gelin size elimle bi kurufasülye pilav ikilisi yapayım. hem çok severim hem de çok güzel yaparım

geldim ben ne hızlı yazıonuz breeeekaydirigubbakcemile2

yanına da kuru soğan offf diyorum yarenay hemen geliyorum:)))))))))))))))))

offf ya canım kuru fasulye çekti şimdi heeeeeeee

yok kızlar yine yetişemedim, kısmetse yemekten sonra doyumuna muhabbet edicem, ama şimdi yemek yemek istiyorum çünkü çooookkk açııımmm cokacimcoook

zuzu bu bahneyle bişeyler yemiş olursun gel

yanlızken insanın iştahı olmuyor

bugünde büroda yicm tekbaşıma(
ama nee???

soganlı süper oluyor..üstüne tuz dökelimcokacimcoook

Son düzenleme:
ay resmen ağzım sulandı yaaa ben öğlen bir yerden kuru sölücem umarım böle dediğim gibi yiyebilirim...
super kır şu soğanı da yiyek:))))))))))))
adaş gel yanıma yiyek:)))))))))

ulen hepimiz kuru yersek bu topikte durulmaz artık:roflol::roflol:

ay resmen ağzım sulandı yaaa ben öğlen bir yerden kuru sölücem umarım böle dediğim gibi yiyebilirim...
super kır şu soğanı da yiyek:))))))))))))
adaş gel yanıma yiyek:)))))))))

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
hade hep birlikte.....

aman dışarda nerde sogan bulucaz..o ikiliyi ben anca evimde yiyorum hafta sonu evde yaparımboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…