2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

malesef öle bi şansın yok(((

bazen evden getiriyodk arkadşla:)) tabii evlenmeden önce:) annecim hazırlardı

kızlar sizin yemek paralarınızı çalıştığınız yer mi karşılıyor yoksa kendiniz mi ödüyorsunuz?

hımm yemek şirketten bizde ondan yemek sanayiden geliyor,hemde daha ucuza geliyor canım 3,5-4 lira falan,
sizde ordaki arkadaşınla anlaşırsanız getirtebilirsiniz hergün 2 kişilik yemek

Son düzenleme:
ben İzmir'de çalışırken yemek işverene aitti. buraya geldim maalesef kendimize ait. ve burası yemek konusunda pahalı. o yüzden eşim de ben de evden getiriyoruz öğle yemeklerini. bazen iyi oluyor ne yicem diye düşünmüyorsunuz. ama akşamdan yemek kalmadıysa insan strese giriyor resmen ya

yok canım yaa burda dediğin gibi olmaz 2 kişiye özel
öyle bi imkan yok

yaptığız şey ya evden getrcn ya fasd food yada bi lokantaya gidip yicem

evden getirirsen para harcamazsın fast food da bi 2,50 gider yemek dersen 5 tl yi bulur :)))

iyiir sinem nolsun açım işte ne yiceğimide bilmiym:)))
böle olunca iştahmda gidiyr

selam kızlar bnm 2011 de düğünüm olacak.Biz şimdidenev konusunda tartışmaya başladık.birgün beyaz eşya ankastre mi değil mi vs.Neyse onu atlattıkk bu sefer mutfak dolabı konusunda tartıştık.Normal mi böyle şeyler ben anlayamadım.Böyle olunca asıl alışveriş zamanı daha çok dengeler bozulur diye korkmaya başladım sizce?

northstar nişanlınlamı oluyr tartışmalar
bide ne için yani fiyat olarakmı zevk oalrakmı

hayırlısı olsun, nişanlımısınız yoksa arkadaşınızmı ?
Nişanlıysanız böyle tartışmalar olması çok normal özell,ikle tarih yaklaştıkça, ama erkek arkadaşınızsa pek normal değil bence :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…