2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nişanlıyız.ben beğeniyorum o beğenmiyor o beğeniyor ben beğenmiyorum.falan.böyle şeyler oluyor

walla kızlar gönül rahatlığıyla şunu söylüyorumki bizim bukonularda hiç tartışmamz olmadı
ne nişanlılıkta nede düğünüstü yani o eşya olmaz bu olcak yok senin dediğin benm dediğim böle şeylerden kavgalarım olmadı çok şükür

2 senelik nişanlılığımda ne nişanlımla ben nede ailelerimiz yüzgöz olmadık

Nişanlıyız.ben beğeniyorum o beğenmiyor o beğeniyor ben beğenmiyorum.falan.böyle şeyler oluyor

canm elbette birbirinizn beğendiği şeylerde fikir söleme hakkına sahipsiniz

bizde şöle oldu mesela ben koltuklarımı kendim beğendim tabii onunda fikrini alarak
sonra halılara sıra geldi o beğenmek istedi bende müsade ettim

İlla ki olur bu tarz tartışmalar,takmayın kafanıza fazla.
Zaman içerisinde hepsi çözümlenecektir.

yani aranızda öle anlaşabilirsiniz
şu odayı sen kur ama bende fikir sölücem son karar yine senin de
tatlı tatlı

o da heves ediyodur sonuçta onunda yeni evi olucak

Allah yardımcınız olsun

bizim eşyalarımızı ben seçtim ,çünkü benim zevkime güveniyo eşim,ama bizim tartışmalarımızda benim bir türlü beğenemememden oldu ,yani ben aradığımı bulamayınca asla almam mutlaka o kafamdaki olacak, eşimde buna çok kızar yani o olmazsa başka al falan diye o yüzden tartışırdık,ama öyle büyük çaplı değildi hiçbiri

Biz eşimle bi annemlere uğrayacağız,daha sonra görüşürüz kızlar,iyi günler..opuyorumnanaktan

aman be adaş seninde canın herşey çekiyo....:)))))) bu topiğin tadını çıakrın şu an bir saat sonra burda duramıcaksınızsempatiksalakcinni

ben hepinizin yerine kuru yedimde geldim dün yapmıştım az vardı.... kaydirigubbakcemile3

burda da var evde de va
severim ben öle şeyleri:))))

ben abur cuburcuyummm iştede evdede....olumunekankayizsmile

hadi ordan adaş bırakmam burayı:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3

ah ah nerden aklıma geldi kuru fasülye falan. herkes ne çok
severmiş meğerCADIARZU

hep seni yüzünden yiyemedim kuruyu:hulya:

Ohh be,nihayet evime internetim bağlandı:)

Selam kızlar..

slm canımmm

kıslar ben lahmacun+ ayran hüplettimcokacimcoook

birde hasanustaya gittim aşure yedimmm

karnım şişti şimdi kahve zamanı

bir de dedim ki zuzuyu görsem yanında da iş arkadaşları olurmuş bende o na dermişim ki zuzu44 nabr dermişim..yanındakilar afallarmış heheh zuzu kim dermiş:roflol::smiley-cool::roflol:

yok afallamazlar çünkü lakabım nam saldı:))))))))))))))))herkes biliyo :))))))))))))))))))))zuzu olduğumu onlarda derler arada zuzu diye:)))))))))))

bugün cuma yaa inanılır gibi değil, yaşasınnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
çıkışta anneme gidicez, 1 haftadır gitmiyoruz şimdi konuştum sitem etti, niye gelmiyosunuz diye, bizde akşama yemeğe gelelim dedik kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…